ЗакритиПеревірка та реєстрація


Будь ласка, введіть № і пароль


   


Головна > Краса та здоров’я> Діагностика організму на біофотонному сканері в науково-медичному центрі «НоуХауМед»

Діагностика організму на біофотонному сканері в науково-медичному центрі «НоуХауМед»

Придбало 0 До завершення акції
  • Вартість
    без обмежень.
  • Знижка
    74%
Від
15
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень !
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

"НоуХауМед" Науково-медичний центр
Телефон:
(044) 233-50-40
проспект Георгія Гонгадзе, 18-Ж
У нашому організмі щохвилини і щомиті йде постійна боротьба між вільними радикалами й здоровими клітинами. Організму в цій боротьбі допомагають натуральні антиоксиданти, чим більше антиоксидантів – тим краще захист. Унікальний біофотонний сканер, який використовується в науково-медичному центрі «НоуХауМед», дозволяє визначити рівень антиоксидантного захисту Вашого організму та визначає індекс старіння організму. За результатами сканування стає зрозуміло, підготовлений Ваш організм до зустрічі з вільними радикалами чи ні. Вільні радикали – це нестабільні молекули. І багато ознак того, що ми називаємо процесом старіння, – результат дії вільних радикалів, які ушкоджують клітини шкіри, очей, кровоносних судин і мозку. Захист організму визначається максимальним вмістом антиоксидантів в ньому. Різноманітні природні антиоксиданти не тільки допомагають організму боротися зі старінням, а й надають підтримку імунній та ендокринній системі. Якщо в результаті біофотонного сканування з'ясовується, що рівень антиоксидантного захисту малий, то в організм повинні надходити антиоксиданти ззовні, у вигляді додаткових вітамінів та мінералів. Біофотонний сканер допоможе проконтролювати, наскільки якісні вітамінно-мінеральні комплекси ми вживаємо. Під час дослідження промінь сканера, спрямовується на шкіру долоні, довжина хвилі світлового променя підібрана таким чином, що він відбивається тільки від довгих ланцюжків молекул каротиноїдів. Відбиті хвилі сприймаються спеціальним пристроєм, відповідно, чим більше каротиноїдів міститься в шкірі, тим більше відображених хвиль сприймає приймаючий пристрій сканера. Отримана інформація обробляється і видається у вигляді певного числа – це і є Індекс каротиноїдів шкіри. Результат відомий вже протягом декількох хвилин.

  • http://www.knowhowmed.org/
Умови акції

Бофон за 15 грн. надає знижку 74% на діагностику організму на біофотонному сканері та консультацію спеціаліста для однієї особи в науково-медичному центрі «НоуХауМед». 

Бофон за 29 грн. надає знижку 74% на діагностику організму на біофотонному сканері та отримати консультацію спеціаліста для двох осіб в науково-медичному центрі «НоуХауМед». 

Оплата послуги зі знижкою здійснюється безпосередньо в центрі «НоуХауМед». 

Ціна консультації спеціаліста та діагностики на біофотонному сканері для однієї людини зі знижкою становить 99 грн. замість 440 грн. 

Ціна консультації спеціаліста та діагностики на біофотонному сканері для двох осіб зі знижкою становить 199 грн. замість 880 грн. 

Подробиці про діагностику Ви можете подивитись тут. 

Термін дії Бофонів: з 30.01.2014р. по 29.03.2014р.

Учасник може використати тільки один Бофон на вибір і тільки один раз.

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок.

Необхідний попередній запис за телефонами: 

(044) 233-50-40

(050) 311-39-05

(044) 599-15-03

(063) 831-50-80

(044) 581-61-50 

(067) 231-30-91

(095) 281-88-71

Якщо учасник записався на прийом, але не з`явився в назначений термін та не попередив про це завчасно мінімум за 24 години, адміністрація залишає за собою право відмовити учаснику у наданні послуг зі знижкою. У цьому разі Бофон вважається використаним.

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним.

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями медичного центру.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

 
Особливості
Унікальність методики визначення рівня антиоксидантів. Без втручання у внутрішнє середовище організму. Безпека дослідження. Негайний результат. Висока точність результату.
Рекомендуємо