Головна > Краса та здоровʼя> Ультразвукове або комплексне чищення зубів з використанням методу Air-Flow у стоматологічній клініці «Такимед».

Ультразвукове або комплексне чищення зубів з використанням методу Air-Flow у стоматологічній клініці «Такимед».

Придбало 1 До завершення акції
  • Вартість
    до 300 гривень
  • Знижка
    67%
Від
99
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Такимед. Стоматологічна клініка
Пр-т Героїв Сталінграду, 20
Цент естетичної стоматології «Такимед» - це стоматологічна клініка в Києві, що здійснює профілактику і лікування всіх видів захворювань ротової порожнини. Політика клініки здійснюється під гаслом «європейська якість - за доступною ціною». Висококваліфіковані фахівці доведуть, що сьогодні, стоматологія - це швидко і безболісно. Клініка виділяється особливим підходом і ставленням до своїх клієнтів. Новітнє обладнання, передові технології в стоматології, грамотні фахівці, та затишна атмосфера дозволять Вам відчути себе комфортно і невимушено. У клініці надають безліч послуг: загальні гігієнічні маніпуляції, ортодонтія, хірургія, терапевтична стоматологія: лікування зубів, пломбування, чищення зубів, діагностика.

  • http://www.takimed.com
Умови акції

Бофон надає можливість зробити ультразвукове або комплексне чищення зубів для одної або двох осіб у центрі сучасної стоматології «Такимед» зі знижкою до 76%. 

Ультразвукове чищення зубів для однієї особи за ціною 99 грн. замість 300 грн. Знижка 67%. 

Ультразвукове чищення зубів для двох осіб за ціною 199 грн. замість 600 грн. Знижка 67%. 

Комплексне чищення зубів для однієї особи за ціною 119 грн. замість 500 грн. Знижка 76%. 

Комплексне чищення зубів для двох осіб за ціною 239 грн. замість 1000 грн. Знижка 76%. 

Сеанс ультразвукового чищення зубів включає в себе: - Консультація лікаря-стоматолога. - Складання плану і графіка лікування (при необхідності). - Підбір гігієнічних засобів. - Видалення твердих зубних відкладень ультразвуковим скейлером. - Чищення пародонтальних кишень. - Шліфування та полірування поверхонь зубів. - Фторування. 

Сеанс комплексного чищення зубів включає в себе: - Консультація лікаря-стоматолога. - Складання плану і графіка лікування (при необхідності). - Підбір гігієнічних засобів. - Видалення твердих зубних відкладень ультразвуковим скейлером та апаратом «Air-Flow». - Чищення пародонтальних кишень. - Шліфування та полірування поверхонь зубів. - Фторування. 

Додатково нічого доплачувати не потрібно.  

Необхідний попередній запис за телефоном: 

(044) 383-09-01. 

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон та називайте його код під час запису на прийом. 

Термін дії Бофонів: з 16.12.2013 р. по 12.04.2014 р.  

Один учасник може використати тільки один Бофон згідно цієї акції і тільки один раз. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок, в розрахунку один Бофон на один сеанс чищення зубів на вибір. 

Акція розповсюджується на осіб старших 16 років. 

Якщо учасник акції записався на процедуру, але не з’явився в назначений термін або спізнився  більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 5 годин, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою (процедура буде вважатися пройденою) або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції (час сеансу скорочується пропорційно часу, на який він запізнився).  

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон  вважається використаним. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями клініки. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Сучасне обладнання. Висококваліфіковані фахівці. Увесь спектр стоматологічних послуг. Лікування будь-якої складності. Чищення зубів – це безболісна та безпечна процедура. Відновлення природної білизни зубів.
Від
99
Рекомендуємо