Єдина Країна! Единая Страна!
Головна > Краса та здоровʼя> Лазерне видалення судин в косметологічному центрі «Health & Beauty»

Лазерне видалення судин в косметологічному центрі «Health & Beauty»

Придбало 0 До завершення акції
  • Вартість
    без обмежень.
  • Знижка
    50%
Від
25
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Health & Beauty. Косметологічний центр
Телефон:
(095) 638-77-66
Київ вул. Богдана Хмельницького,16-22
м. Театральна
Клініка «Health and Beauty» спеціалізується на медичній косметології та лазерних технологіях в дерматології та естетичній медицині. Лазерне видалення або лазерна коагуляція судин – це вплив лазерним променем на проблемні або дефектні ділянки шкіри. Після цієї процедури починає поліпшуватися згортання крові і відбувається «запаювання» стінок судин. При цьому спостерігаються позитивні ефекти, розміри судин зменшуються, а дрібні судини зникають. Лазерне видалення судин застосовується за наявності на тілі судинних зірочок і сіточок, «винних плям» гемангіом і куперозу, родимих ​​плям. В результаті видимі дрібні судини стають непомітні, звужуються пори, відбувається повне видалення «винних плям»

  • http://h-b.kiev.ua/
Умови акції

Бофон за 25 грн. надає знижку 50% на одну процедуру лазерного видалення судин в клініці естетичної медицини та дерматології «Health and Beauty». 

Оплата послуг здійснюється безпосередньо в клініці. 

Строк дії Бофонів: з 06.02.2014р. по 05.04.2014р. 

Тривалість одного сеансу – 15 хв. 

Учасник віком від 16 років може придбати необмежену кількість Бофонів для себе та в подарунок, у розрахунку один Бофон на одну процедуру. 

Необхідний попередній запис на прийом за телефонами:  

(095) 638-77-66  

(097) 795-77-66 

(063) 795-77-66. 

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон.  

Якщо учасник записався на процедуру, але не з`явився в назначений термін або запізнився на 15 хв. та не попередив про це завчасно мінімум за 24 години, адміністрація залишає за собою право відмовити учаснику у наданні послуг зі знижкою або надає послуги в рамках того часу, який залишається у клієнта. В цьому разі Бофон вважається використаним. 

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, такий Бофон вважається використаним.    

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями клініки. 

Протипоказання: запалення на шкірі, загострення хронічних захворювань, цукровий діабет, епілепсія, схильність до формування келоїдних рубців, герпес. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

 
Особливості
Сучасне лазерне обладнання. Індивідуальне лікування. Курс 3-8 процедур. Період між процедурами 30-35 днів. Високоефективна процедура.
Від
25
Рекомендуємо