Головна > Краса та здоровʼя> Вирішення проблеми врослих нігтів і видалення грибка нігтів з педикюром тм SUDA в центрі краси «Lux-S»!

Вирішення проблеми врослих нігтів і видалення грибка нігтів з педикюром тм SUDA в центрі краси «Lux-S»!

Придбало 13 До завершення акції
  • Вартість
    до 300 гривень
  • Знижка
    75%
Від
75
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Lux-S. Центр моделювання обличчя та тіла
Телефон:
(044) 484-03-58
вул. Григорія Андрющенко, 4-Д
м. Лук'янівська

Подолог – це майстер педикюру з медичною освітою, який займається вирішенням проблем стопи. Він виявить патологічні зміни нігтів і стопи на ранніх стадіях, коли ще можна впоратися з проблемами в умовах салону, не вдаючись до хірургічного втручання. У центрі краси «Lux-S» лікар подолог допоможе вирішити проблему врослих нігтів, а також запропонує кілька варіантів позбавлення від грибка нігтьової пластини. У подологічному кабінеті центру застосовуються засоби німецького виробництва марки «SUDA», в основі яких лежать натуральні й гіпоалергенні інгредієнти. На українському ринку «SUDA» зарекомендувала себе як продукт №1 в подології, який вирішує всі проблеми ніг і стоп.  

Врослий ніготь (оніхокріптоз) - це захворювання, пов'язане з вростанням нігтьової пластини в нігтьовий валик. Захворювання супроводжується запаленням м'яких тканин, а саме почервонінням, набряканням нігтьового валика або пальця, болем. Палець з врослим нігтем збільшується в розмірі, що заважає ходьбі, стає важко носити своє звичайне взуття. Тому, дуже важливо звернутись до подолога на ранній стадії і вирішити цю проблему за допомогою медичного педикюру.  



  • http://www.lux-s.kiev.ua/
Умови акції

Бофон надає знижку до 75% на консультацію подолога та вирішення проблем нігтів в центрі краси «Lux-S» + кеш-бек 50 грн. для власників бонусної картки Бофон. 

Консультація лікаря подолога за ціною 75 грн. замість 300 грн. Знижка 75%. 

Медичний педикюр тм SUDA:

Консультація лікаря подолога + усунення грибкового ураження нігтьової пластини з педикюром тм SUDA за ціною 199 грн. замість 750 грн. Знижка 73%. 

Консультація лікаря подолога + безопераційне вирішення проблеми врослих нігтів з педикюром тм SUDA за ціною 200 грн. замість 750 грн. Знижка 73%. 

З Бофоном додатково доплачувати нічого не потрібно. 

Бажаєте замовити придбаний Бофон у вигляді Подарункового сертифікату? Заповніть форму.

Термін дії Бофонів: з 20.01.2016 р. по 20.04.2016 р.  

Важливо! Учасник може придбати для себе 3 різні сертифікати: один Бофон на консультацію подолога, один Бофон на педикюр тм SUDA та один Бофон на лазерне видалення грибка нігтів. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку три різні сертифікати на одну особу. 

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон.  

Необхідний попередній запис за телефонами:  

(044) 484-03-58  

(097) 071-17-11 

Якщо учасник акції записався на процедуру, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 5 годин, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою (у цьому разі Бофон вважається використаним) або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції. 

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним. 

Кеш-бек нараховується тільки за наявності бонусної картки Бофон.  

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями салону. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Повна безпека процедур. Професійна німецька косметика.
Від
75
Рекомендуємо