Головна > Краса та здоровʼя> Повний релакс і кеш-бек 50 грн.! SPA для рук і ніг, парафінотерапія, шоколадне обгортання, масаж свічкою TROSANI в центрі Lux-S!

Повний релакс і кеш-бек 50 грн.! SPA для рук і ніг, парафінотерапія, шоколадне обгортання, масаж свічкою TROSANI в центрі Lux-S!

Придбало 19 До завершення акції
  • Вартість
    до 300 гривень
  • Знижка
    55%
Від
135
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Lux-S. Центр моделювання обличчя та тіла
Телефон:
(044) 484-03-58
вул. Григорія Андрющенко, 4-Д
м. Лук'янівська
Побалуйте себе! Подаруйте своїм рукам і ногам красу і догляд. Піллінг-скраб ефективно і ніжно відлущує омертвілі клітини шкіри, глибоко очищає, освіжає, вирівнює рельєф шкіри, а також сприяє оновленню клітин епідермісу. Гаряче шоколадне обгортання для рук і ніг популярна і ефективна процедура. З її допомогою можна моментально добитися ефекту «оксамитової» шкіри рук, особливо в осінній і зимовий період, коли шкіра рук втомлена і потребує відновлення. Ефект і помітний вже після першого сеансу - шкіра стає дуже ніжною і здоровою. Обгортання пом'якшує, оновлює і розгладжує шкіру, зменшує її сухість, стимулює кровообіг, загальмовує процеси старіння і допоможе шкірі рук боротися з впливом зовнішніх негативних факторів, таких як сонце, вітер, мороз, ведення побуту. Процедура дає прекрасне зволоження шкіри, відновлює водний баланс. Парафінотерапія рук - надзвичайно ефективна і приємна косметична процедура, буквально відновлює шкіру рук. Вона стане справжнім порятунком для сухої, грубої або в'янучої шкіри, зніме роздратування і набряклість, поліпшить колір, відновить пружність і бархатистість Ваших ручок. Парафінотерапія ніг стане справжнім порятунком для сухої і грубої шкіри, забезпечить глибоке зволоження і загоєння тріщин, активізує кровообіг, зменшить набряклість і зніме втому. В результаті процедури шкіра стає м'якою, гладкою і ніжною. Ефект парафінотерапії помітний після першого сеансу і зберігається протягом тижня, а кілька сеансів дозволять повернути ступням дорослої людини шовковистість шкіри дитини.

  • http://www.lux-s.kiev.ua/
Умови акції

Бофон надає знижку до 57% на SPA-догляд для рук і ніг в центрі краси «Lux-S» + кеш-бек 50 грн. для власників бонусної картки Бофон. 

SPA-догляд для рук + масаж аромасвічкою + парафінове або шоколадне гаряче обгортання за ціною 135 грн. замість 300 грн. Знижка 55%. 

SPA-догляд для ніг + масаж аромасвічкою або ароматичними оліями + парафінове або шоколадне гаряче обгортання за ціною 195 грн. замість 450 грн. Знижка 57%. 

З Бофоном додатково доплачувати нічого не потрібно. 

Бажаєте замовити придбаний Бофон у вигляді Подарункового сертифікату? Заповніть форму.

У вартість входить: 

- Консультація  

- Ніжний пілінг-скраб для рук або ніг 

- Нанесення спеціальних кремів для зволоження шкіри 

- Масаж -аромотерапія унікальними свічками TROSANI або ароматними натуральними оліями 

- Парафінотерапія або гаряча шоколадна маска з обгортанням і SPA-рукавичками для глибокого живлення шкіри 

- Нанесення захисного вітамінного крему на руки або ноги

Термін дії Бофонів: з 12.01.2016 р. по 12.04.2016 р. 

Учасник може використати тільки один Бофон.

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку один Бофон на одну особу.

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон. 

Необхідний попередній запис за телефонами: 

(044) 484-03-58 

(097) 071-17-11

Якщо учасник акції записався на процедуру, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 5 годин, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою (у цьому разі Бофон вважається використаним) або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції.

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним.

Кеш-бек нараховується тільки за наявності бонусної картки Бофон. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями салону.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Релакс і відновлення шкіри рук та ніг. Відновлення шкіри. Професійна косметика.
Від
135
Рекомендуємо