Головна > Краса та здоровʼя> Ідеальний вигин брів! Корекція і фарбування брів натуральною хною в цирюльні на Андріївському узвозі «Galicia Ecosalon»!

Ідеальний вигин брів! Корекція і фарбування брів натуральною хною в цирюльні на Андріївському узвозі «Galicia Ecosalon»!

Придбало 2 До завершення акції
  • Вартість
    без обмежень.
  • Знижка
    66%
Від
35
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Цирюльня на Андріївському узвозі «Galicia Ecosalon»
Телефон:
(097) 979-51-36
вул. Боричів Тік, 35-А
м. Контрактова Площа
Красиві доглянуті брови – важливі для будь-якої жінки, вони підкреслюють форму очей і можуть змінити образ, надають очам особливу виразність і красу. Корекція брів справа дуже тонка і делікатна. Умовно всі форми брів можна розділити на чотири типи: круглі, прямі, зігнуті і ламані. Хороша форма відкриває очі і приховує сліди втоми, роблячи погляд молодим. Корекція брів, виправляючи їх форму, допомагає наблизити лінії до ідеалу. Але, головне, корекція брів додає зовнішності велику виразність. Фарбування брів натуральною хною позбавляє від щоденної необхідності фарбувати їх, а також від підведення і поправки макіяжу протягом дня. Багатьом жінкам, особливо блондинкам, «безбарвні» очі не дають спокою, тож фарбування – це просто необхідна процедура.

  • http://g-ecosalon.com/
Умови акції

Бофон надає знижку 66% на корекцію і фарбування брів натуральною хною в цирюльні на Андріївському узвозі «Galicia Ecosalon». 

Бофон за 35 грн. на корекцію і фарбування брів натуральною хною з доплатою 85 грн. замість 350 грн. Загальна знижка 66%. Загальна вартість 120 грн.  

За наявності Бофону потрібно доплатити в салоні вказану суму за процедуру. 

Термін дії Бофонів: з 08.02.2016 р. по 08.05.2016 р.  

Учасник може придбати один Бофон для себе та необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку один сертифікат на одну особу.  

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон.  

Необхідний попередній запис за телефоном: 

(097) 979-51-36 

Якщо учасник акції записався на процедуру, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 3 години, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою (у цьому разі Бофон вважається використаним і поверненню не підлягає) або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції. 

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями салону. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Використовується тільки натуральна хна. Доглянуті брови. Вигин підкреслює виразність очей.
Від
35
Рекомендуємо