Головна > Краса та здоровʼя> Ультразвукова чистка зубів + Air-Flow, а також плазмове відбілювання в стоматологічній клініці «АбсолютДент»

Ультразвукова чистка зубів + Air-Flow, а також плазмове відбілювання в стоматологічній клініці «АбсолютДент»

Придбало 1 До завершення акції
  • Вартість
    до 500 гривень
  • Знижка
    60%
Від
199
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Стоматологічна клініка "АбсолютДент"
Телефон:
(044) 237-89-65
просп. Гагаріна, 3, офіс 1
У стоматологічній клініці «АбсолютДент» професійна ультразвукова чистка зубів не тільки знімає наліт, але і знижує ризик виникнення захворювань зубів і ясен. Чищення зубів ультразвуком – це сучасний, високоефективний і безпечний спосіб видалення твердих зубних відкладень. За допомогою ультразвукового скейлера пацієнт позбавляється від усіх видів зубних відкладень, видаляються найтвердіші зубні камені без пошкодження ясен і емалі зубів. Ультразвук володіє потужною дезінфікуючою дією, тому в процесі процедури відбувається ще і знищення хвороботворних бактерій. Наприкінці процедури робиться фторування та поліруванням зубів спеціальною пастою. Вам також запропонують зробити плазмове відбілювання зубів та вражати оточуючих своєю білосніжною усмішкою! Плазмова система відбілювання зубів дозволяє не тільки освітлити зуби на кілька тонів, але вона також не викликає руйнування емалі, що набагато важливіше косметичного ефекту. Суть даної методики зводиться до світлової активації частинок зубного гелю, який забезпечує освітлення зубної емалі.

  • http://absolutdent.kiev.ua/
Умови акції

Бофон надає можливість зробити ультразвукове професійне чищення з використанням методу АirFlow та пародонтичне чищення зубів Vector системою, а також плазмове відбілювання зубів в стоматологічній клініці «АбсолютДент» зі знижкою до 67% по одному з варіантів на вибір: 

Ультразвукове професійне чищення зубів за ціною 199 грн. замість 500 грн. Знижка 60%. 

Ультразвукове професійне чищення зубів + плазмове відбілювання зубів Lumine Arde за ціною 359 грн. замість 1100 грн. Знижка 67%. 

Ультразвукове професійне чищення зубів + AirFlow + пародонтичне чищення Vector системою за ціною 1100 грн. замість 2100 грн. Знижка 48%. 

Додатково нічого доплачувати не потрібно. 

БОНУС! При безготівковому розрахунку картками VISA або MasterCard та з допомогою платежів Webmaney додаткова знижка 10% на всі акційні позиції і 30% на всі інші послуги! 

БОНУС! 4-а ультразвукова чистка зубів У ПОДАРОНОК! За умови придбання 3-х Бофонів на ультразвукове професійне чищення зубів та відвідування клініки родиною або компанією друзів. 

БОНУС! 4-е плазмове відбілювання зубів У ПОДАРОНОК! За умови придбання 3-х Бофонів на ультразвукове професійне чищення + плазмове відбілювання зубів та відвідування клініки родиною або компанією друзів. 

БОНУС! Якщо сума лікування перевищує 999 грн., плазмове відбілювання у подарунок!  

БОНУС! Якщо сума лікування перевищує 899 грн., професійне чищення зубів у подарунок!  

Необхідний попередній запис за три дні за телефонами: 

(044) 237-8965 

(050) 725-6219 

(063)237-89-65 

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон та називайте його код під час запису на прийом. 

Термін дії Бофонів: з 07.03.2014р. по 06.05.2014р.  

Один учасник може використати тільки один Бофон згідно цієї акції і тільки один раз. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок, в розрахунку один Бофон на одну людину.

Акція розповсюджується на осіб старших 16 років. 

Якщо учасник акції записався на процедуру, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 5 годин, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою (процедура буде вважатися пройденою) або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції (час сеансу скорочується пропорційно часу, на який він запізнився).  

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями клініки.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

 
Особливості
Сучасне обладнання. Висококваліфіковані фахівці. Увесь спектр стоматологічних послуг. Лікування будь-якої складності. Чищення зубів – це безболісна та безпечна процедура. Відновлення природної білизни зубів. Неушкодження зубної емалі.
Рекомендуємо