Головна > Краса та здоровʼя> Ніжність і чистота! Ультразвукові атравматичні чистки для шкіри обличчя з косметикою ANNA LOTAN(Ізраїль) в студії «ZEFIR»!

Ніжність і чистота! Ультразвукові атравматичні чистки для шкіри обличчя з косметикою ANNA LOTAN(Ізраїль) в студії «ZEFIR»!

Придбало 24 До завершення акції
  • Вартість
    до 300 гривень
  • Знижка
    64%
Від
109
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Lux-S. Центр моделювання обличчя та тіла
Телефон:
(044) 484-03-58
вул. Шота Руставелі, 20-Б
м. Палац Спорту
Ультразвукові атравматичні чистки обличчя ідеально підійдуть до будь-якого типу шкіри. Не травмують і в той же час глибоко очищують шкіру, усувають чорні цятки, надлишок шкірного жиру, запалення, вирівнюють структуру та колір шкіри. Ультразвукові чистки - ідеальний догляд за шкірою обличчя у будь-яку пору року. Вже після першої процедури, шкіра буде очищеною і зволоженою, а після кількох процедур, обличчя набуває сяяючого кольору, вирівнюється тон шкіри, зникає жирний блиск і чорні цятки.

  • http://www.lux-s.kiev.ua/
Умови акції

Бофон надає знижку від 58% до 71% на ультразвукові чистки для обличчя в студії краси «ZEFIR» + кеш-бек 50 грн. для власників бонусної картки Бофон. 

Експрес УЗ чистка для обличчя (демакіяж, очищення, гідруючий гель, ультразвуковий пілінг, стягуюча маска, крем на вихід) за ціною 109 грн. замість 300 грн. Знижка 64%. 

Комплексна УЗ чистка для обличчя (демакіяж, очищення, гідруючий гель, ультразвуковий пілінг, заспокійлива протизапальна сироватка, антибактеріальна маска, крем на вихід) за ціною 149 грн. замість 350 грн. Знижка 58%. 

УЗ чистка для обличчя з БІО пілінгом (демакіяж, очищення, ферментний БІО пілінг з ананасом, гідруючий гель, ультразвуковий пілінг, порозвужуюча маска, крем на вихід) за ціною 159 грн. замість 550 грн. Знижка 71%. 

УЗ чистка для обличчя з фонофорезом (демакіяж, очищення, гідруючий гель, ультразвуковий пілінг, введення активної сироватки СЕБОНОРМ фонофорезом, порозвужуюча маска, крем на вихід) за ціною 169 грн. замість 400 грн. Знижка 58%. 

Атравматична 12 етапна чистка обличчя з фруктовими кислотами, дезінкрустацією та доглядом за ціною 185 грн. замість 600 грн. Знижка 69%. 

З Бофоном додатково доплачувати нічого не потрібно. 

Бажаєте замовити придбаний Бофон у вигляді Подарункового сертифікату? Заповніть форму.

У атравматичну 12 етапну чистку входить: консультація косметолога, демакіяж, антибактеріальне очищення, нормалізація рН балансу шкіри, глибоке очищення за допомогою мікродермабразії, нанесення фруктової маски, дезінкрустація (омилення шкірного жиру), обробка шкіри антибактеріальним протизапальним лосйоном, порозвужуюча маска з каоліном, нормалізація рН шкіри, нанесення ампельного концентрату, крем матиючий на вихід. 

Термін дії Бофонів: з 31.12.2015 р. по 31.03.2016 р.   

Учасник може придбати один Бофон для себе та необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку один сертифікат на одну особу.  

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон. 

Необхідний попередній запис за телефонами:  

(099) 437-25-75  

(063) 701-34-54  

(097) 581-48-28 

Якщо учасник акції записався на прийом, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 24 години, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою (у цьому разі Бофон вважається використаним) або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції .

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним. 

Кеш-бек нараховується тільки за наявності бонусної картки Бофон.  

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями салону. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Професійна косметика ANNA LOTAN(Ізраїль). Для будь-якого типу шкіри. Омолодження шкіри. Усунення недоліків.
Від
109
Рекомендуємо