Головна > Краса та здоровʼя> Струнка фігура до Дня закоханих! Пресотерапія + електромагнітна терапія + інфрачервоний прогрів в студії краси «ZEFIR»!

Струнка фігура до Дня закоханих! Пресотерапія + електромагнітна терапія + інфрачервоний прогрів в студії краси «ZEFIR»!

Придбало 5 До завершення акції
  • Вартість
    до 750 гривень
  • Знижка
    70%
Від
225
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

ZEFIR. Студія краси
Телефон:
(099) 437-25-75
вул. Шота Руставелі, 20Б
м. Палац Спорту

На знижковому сайті Бофон можна придбати сертифікати на пресотерапію зі знижкою. Пресотерапія – це прекрасний спосіб схуднути, підтягнути силует, позбавитись від целюліту та зайвих сантиметрів. Пресотерапія виводить з організму надлишки рідини і шкідливі речовини, відновлює водний баланс, що пояснюється нормалізацією циркуляції лімфи і міжклітинної рідини. Це покращує венозний кровообіг і активізує обмінні процеси в клітинах шкіри і жирових клітинах. У всьому світі пресотерапія визнана одним з найефективніших способів боротьби з жировими відкладеннями. Це оптимальне рішення для тих, хто веде сидячий спосіб життя. Пресотерапія з інфрачервоним прогрівом та електро-магнітною терапією в студії краси «ZEFIR» допоможе позбутися целюліту і локальних жирових відкладень, набряклості, зняти втому і м'язову напругу.

  




Умови акції

Бофон надає знижку до 80% на антицелюлітну програму в студії краси «ZEFIR»+ кеш-бек 50 грн. для власників бонусної картки Бофон. 

3 процедури пресотерапії тіла з електро-магнітною терапією та ІЧ прогрівом за ціною 225 грн. замість 750 грн. Знижка 70%. 

5 процедур пресотерапії тіла з електро-магнітною терапією та ІЧ прогрівом за ціною 349 грн. замість 1250 грн. Знижка 72%. 

10 процедур пресотерапії тіла з електро-магнітною терапією та ІЧ прогрівом за ціною 499 грн. замість 2500 грн. Знижка 80%. 

З Бофоном за процедури додатково доплачувати нічого не потрібно, окрім однаразових матеріалів. 

Бажаєте замовити придбаний Бофон у вигляді Подарункового сертифікату? Заповніть форму.

Додатково оплачується: 

- одноразова білизна та рушник – 40 грн., 

- костюм для пресотерапії – 60 грн. – одноразово. 

Термін дії Бофонів: з 29.01.2016 р. по 29.04.2016 р.   

Учасник може придбати один Бофон для себе та необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку один сертифікат на одну особу.  

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон. 

Необхідний попередній запис за телефонами:  

(099) 437-25-75  

(063) 701-34-54  

(097) 581-48-28 

Якщо учасник акції записався на прийом, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 12 годин, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою (у цьому разі Бофон вважається використаним) або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції. 

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним. 

Кеш-бек нараховується тільки за наявності бонусної картки Бофон.  

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями клініки. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Тривалість сеансу 30 хв. Пресотерапія проводиться на все тіло. Зменшення проявів целюліту та об'ємів тіла. Виведення токсинів і шлаків з організму. Підвищення тонусу шкіри.
Від
225
Рекомендуємо