Головна > Краса та здоровʼя> Екзотичне SPA! Стоун-терапія - масаж гарячими каменями в салоні тайського масажу «ROYAL TOUCH»!

Екзотичне SPA! Стоун-терапія - масаж гарячими каменями в салоні тайського масажу «ROYAL TOUCH»!

Придбало 5 До завершення акції
  • Вартість
    без обмежень.
  • Знижка
    50%
Від
190
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Салон тайського масажу «ROYAL TOUCH»
Телефон:
(097) 322-22-53
вул. Обсерваторна, 9, каб. 3

Відчуйте силу справжнього азіатського SPA! Придбайте сертифікат на стоун-масаж зі знижкою і Ваш організм наповниться енергією і відновить витрачені сили. Стоун-терапія або стоун-масаж – одна з найбільш відомих технік релаксації і оздоровлення організму, в основі якої лежить використання гарячих каменів вулканічного походження. Стоун-масаж здатний позитивно впливати на роботу серцево-судинної системи, забезпечує оздоровчий ефект організму, розслаблює, знімає біль, напругу у м’язах і втому, дарує гармонію. Багатовікові дослідження показали, що оздоровчий ефект здійснюється також за рахунок особливої ​​енергетики каменів, використовуваних при масажі. Вони здатні нейтралізувати негативну енергію в тканинах, відновлюючи енергетичне поле людини. Вважається, що базальтові камені розкривають особливі енергетичні пори, заспокоюють розум і знімають стрес. У поєднанні зі стоун-терапією додаткові техніки масажу підсилюють оздоровчий і розслаблюючий ефект на весь організм. 

Тайський масаж ніг - впливає на точки стопи, що відповідають внутрішнім органам і системам тіла. Після масажу стоп відбувається посилення функції внутрішніх органів і систем організму, зміцнення імунітету, посилення обміну речовин, покращується сон і пам'ять, знімається стрес.

Тайський масаж голови і обличчя - техніка впливу на енергетичні точки і лінії обличчя і голови. Це одна з найефективніших косметичних процедур - масаж не тільки покращує кровообіг, знімає набряклість і підвищує тонус шкіри, але, також, впливає на загальний стан організму і настрій. Мета масажу - відновити енергію тіла, викликаючи повний емоційний, психологічний і фізичний комфорт.

Тайський масаж антистрес - масаж спини, шийно-комірцевої зони, техніка тайського масажу, яка ефективно розслаблює напружені ділянки тіла в області надпліччя і хребта. Антистрес масаж допомагає зняти втому і головний біль, поліпшує настрій, нормалізує сон, посилює імунітет.

Фотогалерея салону «ROYAL TOUCH» тут.



  • http://rtouch.com.ua/
Умови акції

Бофон надає знижку до 51% на стоун-терапію (масаж гарячими вулканічними каменями) в салоні тайського масажу «ROYAL TOUCH». 

Сеанс 90 хв.: 

Бофон за 190 грн. на стоун-масаж (60 хв) + тайський масаж голови і обличчя (30 хв) з доплатою 435 грн. замість 1250 грн. Загальна знижка 50%. Загальна вартість 625 грн.  

Бофон за 200 грн. на стоун-масаж (60 хв) + тайський масаж стоп або антистрес масаж на вибір (30 хв) з доплатою 490 грн. замість 1410 грн. Загальна знижка 51%. Загальна вартість 690 грн.  

Сеанс 120 хв.: 

Бофон за 220 грн. на стоун-масаж (90 хв) + тайський масаж голови і обличчя (30 хв) з доплатою 505 грн. замість 1450 грн. Загальна знижка 50%. Загальна вартість 725 грн.  

Бофон за 230 грн. на стоун-масаж (90 хв) + тайський масаж стоп або антистрес масаж на вибір (30 хв) з доплатою 560 грн. замість 1610 грн. Загальна знижка 51%. Загальна вартість 790 грн.  

З Бофоном потрібно доплатити вказану суму в салоні масажу.  

Термін дії Бофонів: з 10.02.2016 р. по 10.05.2016 р.  

Учасник може придбати тільки один Бофон для себе. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку один сертифікат на одну особу. 

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон і попереджайте про його наявність під час запису.  

Необхідний попередній запис за телефоном: 

(097) 322-22-53 

Якщо учасник акції записався на процедуру, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 3 години, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою (у цьому разі Бофон вважається використаним і поверненню не підлягає) або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції. 

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями салону. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Тривалість сеансу 90 або 120 хв. Різні техніки тайського масажу. Досвідчений масажист. Приємна атмосфера. Користь для здоров’я.
Від
190
Рекомендуємо