Головна > Краса та здоровʼя> Сила традицій Таїланду! Екзотичний Сабай масаж – традиційний тайський oil масаж в салоні «ROYAL TOUCH»!

Сила традицій Таїланду! Екзотичний Сабай масаж – традиційний тайський oil масаж в салоні «ROYAL TOUCH»!

Придбало 1 До завершення акції
  • Вартість
    без обмежень.
  • Знижка
    50%
Від
160
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Салон тайського масажу «ROYAL TOUCH»
Телефон:
(097) 322-22-53
вул. Обсерваторна, 9, каб. 3

В салоні тайського масажу «ROYAL TOUCH» Ви зможете зробити тайський масаж зі знижкою. Адже тайський масаж – це задоволення не з дешевих, а придбавши купон на знижку Ви в повній мірі відчуєте цілющу силу тайського масажу. 

Сабай масаж - унікальна комбінація тайського традиційного масажу і тайського oil масажу, що супроводжується потужним цілющим впливом практично на всі органи і системи організму. За рахунок впливу на особливі аккупунтурні точки, рефлекторно пов'язані з внутрішніми органами і системами нормалізується сон та зникає відчуття втоми і стрес, покращується робота лімфатичної та судинно-серцевої системи і загальне самопочуття. Повертається еластичність і рухливість суглобам і м’язам. Після сеансу Сабай масажу відбувається повне розслаблення, відновлення роботи внутрішніх органів і систем після стресових і фізичних навантажень. 

Фотогалерея салону «ROYAL TOUCH» тут.



  • http://rtouch.com.ua/
Умови акції

Бофон надає знижку до 51% на сабай масаж в салоні тайського масажу «ROYAL TOUCH». 

Сеанс 90 хв.: 

Бофон за 160 грн. на сабай масаж (60 хв) + тайський масаж голови і обличчя (30 хв) з доплатою 365 грн. замість 1050 грн. Загальна знижка 50%. Загальна вартість 525 грн.  

Бофон за 170 грн. на сабай масаж (60 хв) + тайський масаж стоп або антистрес масаж на вибір (30 хв) з доплатою 420 грн. замість 1210 грн. Загальна знижка 51%. Загальна вартість 590 грн.  

Сеанс 120 хв.: 

Бофон за 210 грн. на сабай масаж (90 хв) + тайський масаж голови і обличчя (30 хв) з доплатою 490 грн. замість 1400 грн. Загальна знижка 50%. Загальна вартість 700 грн.  

Бофон за 230 грн. на сабай масаж (90 хв) + тайський масаж стоп або антистрес масаж на вибір (30 хв) з доплатою 535 грн. замість 1560 грн. Загальна знижка 51%. Загальна вартість 765 грн.  

З Бофоном потрібно доплатити вказану суму в салоні масажу.  

Термін дії Бофонів: з 16.02.2016 р. по 16.05.2016 р.  

Учасник може придбати тільки один Бофон для себе. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку один сертифікат на одну особу. 

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон і попереджайте про його наявність під час запису.  

Необхідний попередній запис за телефоном: 

(097) 322-22-53 

Якщо учасник акції записався на процедуру, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 3 години, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою (у цьому разі Бофон вважається використаним і поверненню не підлягає) або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції. 

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями салону. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Тривалість сеансу 90 або 120 хв. Різні техніки тайського масажу. Досвідчений масажист. Приємна атмосфера. Користь для здоров’я.
Від
160
Рекомендуємо