Головна > Краса та здоровʼя> Бездоганність у всьому! ELOS видалення пігментних плям, куперозу і судинних дефектів від 99 грн. в студії «Picasso»!

Бездоганність у всьому! ELOS видалення пігментних плям, куперозу і судинних дефектів від 99 грн. в студії «Picasso»!

Придбало 5 До завершення акції
  • Вартість
    до 280 гривень
  • Знижка
    65%
Від
99
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Студія жіночого вдосконалення «Picasso»
Телефон:
(067) 443-78-78
пр-т Голосіївський, 98/2
м. Голосіївська
Один з небагатьох методів, здатних позбавити від пігментних плям назавжди – ELOS-технологія. ELOS – це інноваційна технологія, заснована на двофазному впливі на пігмент, що поєднує інфрачервоне світло і біполярний радіохвильовий струм. Спеціально для усунення пігментації і куперозу на апараті E-Light Beauty застосовують насадку SRA, яка впливає на глибокі шари епідермісу, позбавляючи від «веснянок», покращуючи колір обличчя і текстуру шкіри. Інфрачервоне світло нагріває пігментні клітини або капіляри, а радіохвильовий біполярний струм руйнує «потрібну» тканину, яка потім повністю виводиться з тканин організму. ELOS-апарат діє прицільно, точково «випалюючи» пігментні плями та капіляри, не зачіпаючи при цьому сусідні тканини, тому абсолютно безпечний і ефективний.

  • http://www.picasso-spa.kiev.ua/
Умови акції

Бофон надає знижку до 72% на ELOS видалення пігментних плям, куперозу і судинних дефектів в студії жіночого вдосконалення «Picasso» + кеш-бек 50 грн. для власників бонусної картки Бофон. 

ELOS видалення пігментних плям, судинних дефектів і куперозу на 1-й зоні обличчя (до 5 кв.см) за ціною 99 грн. замість 280 грн. Знижка 65%. 

ELOS видалення пігментних плям, судинних дефектів і куперозу на 2-х зонах обличчя (до 5 кв.см) за ціною 179 грн. замість 560 грн. Знижка 68%. 

ELOS видалення пігментних плям, судинних дефектів і куперозу на 3-х зонах обличчя (до 5 кв.см) за ціною 249 грн. замість 840 грн. Знижка 70%. 

ELOS видалення пігментних плям, судинних дефектів і куперозу на 1 зоні обличчя (до 10 кв.см) за ціною 189 грн. замість 480 грн. Знижка 60%. 

ELOS видалення пігментних плям, судинних дефектів і куперозу на 2-х зонах обличчя (до 10 кв.см) за ціною 299 грн. замість 960 грн. Знижка 69%. 

ELOS видалення пігментних плям, судинних дефектів і куперозу на 2-х зонах обличчя (до 10 кв.см) за ціною 399 грн. замість 1440 грн. Знижка 72%. 

З Бофоном додатково доплачувати нічого не потрібно.

Бажаєте замовити придбаний Бофон у вигляді Подарункового сертифікату? Заповніть форму. 

Термін дії Бофонів: з 11.03.2016 р. по 11.06.2016 р.  

Учасник може придбати тільки один Бофон для себе та необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку один Бофон на одну особу. 

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон. 

Графік роботи:

- понеділок-п'ятниця: з 10:00 до 21:00

- субота: з 11:00 до 18:00

Необхідний попередній запис за телефонами:  

(067) 443-78-78   

(044) 561-78-77 

Важливо! Студія «Picasso» знаходиться в приміщенні салону краси «LALIZE».  

Важливо! Акція діє для нових клієнтів та клієнтів, які більше року не відвідували салон. 

Акція діє тільки для жінок. 

Якщо учасник акції записався на процедуру, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 5 годин, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою, у цьому разі сертифікат вважається використаним, або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції. 

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним. 

Кеш-бек нараховується тільки за наявності бонусної картки Бофон.  

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями салону. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Апарат E-Light Beauty. Тривалість сеансу 15-30 хв.
Від
99
Рекомендуємо