Головна > Краса та здоровʼя> Боротьба із випадінням волосся! Мезотерапія шкіри голови в центрі краси «Lux-S» + кеш-бек 50 грн.!

Боротьба із випадінням волосся! Мезотерапія шкіри голови в центрі краси «Lux-S» + кеш-бек 50 грн.!

Придбало 37 До завершення акції
  • Вартість
    до 900 гривень
  • Знижка
    66%
Від
299
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Центр моделювання обличчя та тіла «Lux-S»
Телефон:
(044) 232-22-56
Киев вул. Григорія Андрющенко, 4-Д
м. Лук'янівська

Ми доводимо, що краса може бути доступною! Знижковий сайт Бофон пропонує сертифікати на мезотерапію шкіри голови зі знижкою до 69% в центрі краси «Lux-S»! Економте свої гроші разом із нами і витрачайте їх на себе!

Мезотерапія шкіри голови - це відмінний спосіб боротьби з випаданням волосся, лупою, сивиною та іншими проблемами. Мезотерапія допомагає стимулювати кровообіг в шкірі голови, покращує постачання поживних речовин у фолікули. 

Мезотерапія волосся (мезотерапія шкіри голови) стала порятунком для багатьох людей, які безуспішно боролися з облисінням і випаданням волосся. Мезотерапевтичні коктейлі живлять цибулину і фолікули, збільшують тривалість життя волосся і лікують його. У результаті курсу лікування значно активується ріст нового волосся, волосся поступово припиняє випадати, стає більш густим, сильним і здоровим. Зменшується сальність волосся, поліпшується структура волосся, стан шкіри волосистої частини голови, прискорюється ріст волосся, попереджається передчасна втрата волосяного пігменту (сивина). 

Спосіб проведення: Мезотерапія проводиться шприцом. Використовуються дуже тонкі голки, якими препарати вводяться під шкіру. Лікарська речовина, потрапляючи у міжклітинний простір, вступає в обмінні процеси в шкірі. Самі уколи, подразнюючи нервові закінчення (у тому числі і акупунктурні точки), рефлекторно викликають відповідну реакцію організму на пошкодження - підвищується тонус і кровонаповнення судин шкіри, активуються обмінні процеси. При мезотерапії, як правило, застосовуються коктейлі, які можуть містити гіалуронову кислоту, Біотин, олігоелементи (Cu, Mg, Se, Zn, Si), вітаміни, амінокислоти, мінерали.



  • http://www.lux-s.kiev.ua/
Умови акції

Бофон надає знижку до 69% на мезотерапію шкіри голови в центрі краси «Lux-S» + кеш-бек 50 грн. для власників бонусної картки Бофон. 

Мезотерапія шкіри голови (1 мл мезококтейлю) за ціною 299 грн. замість 900 грн. Знижка 66%.  

Мезотерапія шкіри голови (2 мл. мезококтейлю) за ціною 549 грн. замість 1800 грн. Знижка 69%.  

Додатково доплачувати нічого не потрібно.  

Бажаєте замовити придбаний Бофон у вигляді Подарункового сертифікату? Заповніть форму.

Термін дії Бофонів: з 28.04.2016 р. по 28.07.2016 р.   

Учасник може придбати тільки один Бофон для себе та необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку один сертифікат на одну людину.  

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон. 

Необхідний попередній запис за телефонами:  

(044) 232-22-56  

(097) 071-17-11 

Якщо учасник акції записався на прийом, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 3 години, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою (у цьому разі Бофон вважаэться використаним) або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції. 

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним. 

Кеш-бек нараховується тільки за наявності бонусної картки Бофон. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями центру. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Препарат Mesohyal Biotin (Іспанія). Вирішує проблеми випадання волосся, облисіння. Зміцнює тонке волосся.
Від
299
Рекомендуємо