Єдина Країна! Единая Страна!
Головна > Кнайпи та Ресторації> Романтична вечеря для двох або бенкет для компанії до 16 осіб у вірменському ресторані «Наірі»!

Романтична вечеря для двох або бенкет для компанії до 16 осіб у вірменському ресторані «Наірі»!

Придбало 0 До завершення акції
  • Вартість
    до 1000 гривень
  • Знижка
    52%
Від
479
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Вірменський ресторан «Наірі»
Телефон:
(099) 110-74-74
Новообухівське шосе, 28
Обожнюєте кавказьку кухню? Ресторан «Наірі» запрошує Вас спробувати страви вірменської кухні! Теплий прийом, дружня атмосфера, в поєднанні зі східним колоритом не залишить байдужими відвідувачів. Ресторан має 3 банкетних зали, простору відкриту терасу, кальянну залу, дитячий майданчик і навіть озеро. Тут кожен зможе знайти для себе найбільш комфортний варіант проведення часу. Ресторан підходить для сімейного відпочинку, проведення великих урочистостей і в той же час – ідеальний для романтичної вечері або душевної бесіди за кальяном. Страви від вірменського шеф-кухаря всі гості оцінять на відмінно: соковитий шашлик, хашлама і долма та багато іншого приготовані за фірмовими рецептами. Для юних гостей, відпочиваючих в ресторані передбачений дитячий ігровий майданчик, що радує Ваших малюків гірками і гойдалками. Ваші дітки можуть досхочу побігати на свіжому повітрі біля озера! Знайомство з мешканцями міні-зоопарку ресторанного комплексу «Наірі» стане незабутнім подією не тільки для юних відвідувачів, а й дорослих гостей ресторану. Ваші діти будуть у захваті! Тут Ви можете, не тільки погладити і погодувати тварин, а й покататися на конячці – доброзичливого мешканця «Наірі». Спілкування з тваринами принесе Вам масу позитивних емоцій. А спритний аніматор ресторану закрутить Ваших дітей у каруселі гарного настрою. Для гостей ресторану діють постійні акції та пропозиції та приємні частування від вірменського маестро кухні. Концепція ресторану – «гастрономічно–емоційний відпочинок», пропозиції позитивних емоцій у гастрономічному супроводі для всіх гостей ресторану «Наірі».

  • http://nairy.com.ua/
Умови акції

Бофон надає знижку 50% на вечерю для двох осіб та бенкети для компанії від 4 до 16 осіб включно у вірменському ресторані «Наірі».  

УВАГА! Знижка діє на все меню кухні (окрім страв: форель з високогір'я Вірменії, шашлик з телятини, каре з баранини) та безалкогольні і алкогольні напої (окрім елітного алкоголю: віскі, коньяк, джин, ром, лікери). 

Вечеря для двох осіб за ціною 249 грн. замість 500 грн. Знижка 50%.  

Бенкет для 4-х осіб включно за ціною 479 грн. замість 1000 грн. Знижка 52%.  

Бенкет для 6-х осіб включно за ціною 675 грн. замість 1500 грн. Знижка 55%.  

Бенкет для 8-х осіб включно за ціною 799 грн. замість 2000 грн. Знижка 60%.  

Якщо сума рахунку перевищує номінал сертифікату, необхідно доплатити різницю за прейскурантом ресторану. 

Строк дії Бофонів: з 26.03.2014р. по 25.05.2014р. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів для себе та в подарунок. 

Один Бофон дійсний один раз для відповідної кількості осіб. 

Сертифікати можуть підсумовуватися з розрахунку на кількість осіб: бенкет для 8 осіб + банкет для 8 осіб = банкет для 16 осіб.   

Максимальна кількість осіб на один банкет 16 чоловік. 

Обов’язково заздалегідь замовляйте столик для вечері для двох та бронюйте дату банкету і робіть попереднє замовлення з електронного меню за телефоном:  

(099)110-74-74. 

Обов`язково називайте код Бофону при оформленні замовлення та пред`являйте Бофон.  

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями закладу. 

Знижка не розповсюджується на доставку їжі та страви із собою. 

Якщо учасник забронював банкет, але не з'явився в зазначений час і не попередив про зміну своїх планів за 24 години, ресторан залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою. 

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, такий Бофон вважається використаним. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

 
Особливості
Неповторна атмосфера вірменської гостинності. Вірменська та авторська кухні. Бенкетна зала. VIP-зала. Озеро біля ресторану. Відкрита тераса.
Рекомендуємо