Головна > Екскурсійні тури> Автобусний тур Relax у Словаччині всього за 3499 грн.! Термальні джерела, середньовічні міста, замки та неймовірні краєвиди!

Автобусний тур Relax у Словаччині всього за 3499 грн.! Термальні джерела, середньовічні міста, замки та неймовірні краєвиди!

Придбало 32 До завершення акції
  • Вартість
    до 4000 гривень
  • Знижка
    12%
Від
3499
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція "Бофон. Мандри"
Телефон:
+38(044)228-47-20
вул. Василя Стуса, 28-А
м. Академмістечко

Словаччина - це не тільки першокласні гірськолижні курорти! Це ще старовинні замки та фортеці, середньовічні міста, термальні джерела і чисте гірське повітря Високих Татр! Приєднуйтесь до "Бофон Мандри" і відправляйтесь у RELAX тур до Словаччини! У програмі туру:

1 день. Збір групи в Ужгороді о 08:20, під прибуття поїзда Київ-Ужгород №99. Перетин кордону.

Спішський Град (вх. квиток 7 €) - одна з найбільших і величних фортець в Середній Європі, займає територію 4,4 га. Фортеця почала будуватися в 11-му столітті і розмістилася на території, на якій вирувало життя вже в 5-му столітті до н.е. Збереглися частини граду, побудовані в 13-15 століттях. 

Левоча - колишній центр Спіша, в минулому найбагатше місто Спіша, в центрі міста дуже добре збереглася середньовічна площа, яку оточують близько 60 будівель в стилі готики і ренесанс. У костелі Св. Якуба (вх. квиток 3 €) знаходиться найвищий дерев'яний готичний вівтар в світі - робота видатного різьбяра Майстри Павла з Левочі. 

Переїзд в Попрад. Поселення в готель категорії 3 *. Пропонуємо Вам вечерю в національному стилі в Колибі в Високих Татрах (19 €). Вас чекає гостинна атмосфера і смачна їжа з напоями. Ночівля.


День 2

Сніданок. Спішська Собота - пропонуємо невелику екскурсію в унікальну істеричну частина Попрада. Відчуйте міцний дух і серце міста. Для всіх бажаючих факультативна екскурсія в Белянський печеру (15 €) - довжина 3 461 м, глибина 160 м., Знаходиться в східній частині Белянських Татр. У печері є великі зали, «собори», «пагоди», озера і сінтровие озерця.

Факультативна кскурсія в місто Кежмарок (12 €). Кежмарок - місто з довгою славною історією. Завдяки розташуванню біля підніжжя Татр зараз місто є центром літнього та зимового туризму. Також ми з Вами відвідаємо Татранську Ломніцу, де Ви зможете зробити неймовірні фото на тлі красивих пейзажів Високих Татр.

Повернення в Попрад. Факультативна поїздка в термальний аквапарк «Gino Paradise». Тут, серед прекрасної природи - 13 відкритих басейнів, 9 водних гірок і лабіринтів, «кам'яний» пляж і неймовірний велнес-центр, кілька термальних мінеральних джерел, купання у воді яких (температура від +27 до +38) допомагає відмінно відновити життєву енергію (вхідний квиток 25 € - 3 години). Повернення в Попрад. Ночівля.


3 день. 

Сніданок. Пропонуємо Вам екскурсію в Старій Любовні (вх. квиток 8 €). Величний древній замок Любовня, побудований в 1292 році за ініціативою угорського короля Ондрея Третього, протягом декількох століть служив твердинею, що стоїть на сторожі спокою на північних торгових шляхах. У середині 17 століття в сховищах замку були заховані коштовності польської корони - діадема, скіпетр і держава, а також королівська мантія ... Вільний час.

Факультативна екскурсія в парк Нествіль (15 €). Виставка парку Нествіль відроджує історію і традиції словацького села, де знаходилася фабрика з виробництва спирту. Найстаріший зі збережених лікеро-горілчаних заводів Словаччини був побудований ще в середині XVIII століття, розміщувався він саме тут, в Старій Любовні. Всіх бажаючих чекає також дегустація віскі та інших фірмових напоїв, а також фірмовий магазин, де Ви зможете придбати алкогольну продукцію.

Відмінна релаксація в термальному комплексі Врбове (14 €) - в термальною купальні Врбове ви знайдете справжню геотермальну воду, яка вважається однією з найкращих мінеральних вод у Центральній Європі з вмістом важливих для людського організму мінеральних речовин. Геотермальна вода, що наповнює басейни, виходить з глибини більше 2000 м і містить мінерали, які надають сприятливий вплив на опорно-рухову, дихальну, нервову системи, на шкіру і серцево-судинну систему. Повернення в готель. Ночівля.


День 4. 

Сніданок. Переїзд в Кошіце. Оглядова екскурсія по найкрасивішому місту Словаччини. Під час екскурсії Ви побачите всі головні визначні пам'ятки історичного центру міста: собор Св. Алжбети, найбільший собор Словаччини та східної Європи, каплицю Св. Михайла, готичну вежу-дзвіницю Св. Урбана, чумну колону, знаменитий оперний театр, міську Ратушу, костел Єзуїтів.

Повернення до України. Приїзд до Ужгород у вечірній час (в залежності від проходження кордонів). Рекомендуємо брати квитки на поїзд №13 Ужгород-Київ 18:28.

Документи для візи тут.



Умови акції

Бофон надає знижку 12% на автобусний екскурсійний тур до Словаччини.

Тур Relax у Словаччині для 1-ї особи при розміщенні в двомісному/тримісному номері (для туристів, які подорожують разом) за ціною 3499 грн. замість 4000 грн. Знижка 12%. 

Тур Relax у Словаччині для 1-ї особи при розміщенні в одномісному номері за ціною 4100 грн. замість 4660 грн. Знижка 12%. 

Важливо! Підселення не має. Турист, який подорожує сам, проживає в одномісному номері.

Важлво! Один Бофон дійсний для одного учасника. Якщо Ви хочете поїхати вдвох або компанією, потрібно придбати сертифікат на кожного. 

Дати туру: 04.11., 18.11., 02.12.2016.

Тривалість туру: 4 дні/3 ночі. 

У вартість туру входить: 

- Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту. 

- Супровід гіда-керівника по маршруту.  

- Проживання в готелях 3*. 

- Харчування - сніданки.  

- Обзорні екскурсії по програмі.

- Страховка. 

Додатково оплачується: 

- Консульський збір 35 євро (окрім пенсіонерів і дітей до 18 років). 

- Сервісний збір візового центру – 22 євро. 

- Проїзд до Ужгорода.

- Факультативні екскурсії по програмі, вхідні квитки. 

- Особисті витрати, додаткове харчування, проїзд в громадському транспорті.  

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Придбанням Бофону Ви підтверджуєте, що згодні з умовами Договору туристичного обслуговування. 

Тур можна оплатити он-лайн через платіжні системи або в офісі компанії.  

Для оплати частинами потрібна лише картка Універсальна від Приват Банка. Оплатити частинами лише в офісі компанії.

Якщо Ви придбали дану пропозицію он-лайн, то отриманий Бофон є Вашим підтвердженням придбання та бронювання туру.   

Одразу після придбання Бофону необхідно зв’язатися з «Бофон. Мандри» за телефонами: 

(044) 228-82-60 

(044) 228-47-20 

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон.  

Увага! У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
Тривалість подорожі - 4 дні. Складність маршруту - легкий. Тур вихідного дня. Цікава програма.
Від
3499
Рекомендуємо