Головна > Цікавинки> Знижка до 75% на чоловічі костюми і пальто від бренду «Sergio Ellini»! Сорочки і шкарпетки у ПОДАРУНОК

Знижка до 75% на чоловічі костюми і пальто від бренду «Sergio Ellini»! Сорочки і шкарпетки у ПОДАРУНОК

Придбало 92 До завершення акції
  • Вартість
    без обмежень.
  • Знижка
    75%
Від
0
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Брендовий чоловічий одяг «Sergio Ellini»
Телефон:
(044) 507-06-56
Киев вул. Басейна, 10 (ТЦ Бесарабський квартал)
м. Палац Спорту
Киев Дніпровська Набережна, 33 (ТЦ Аркадія, 1 поверх)
м. Осокорки
Тепер вам не потрібно витрачати багато часу для вибору нового гардероба, адже в бутиках «Sergio Ellini» або в інтернет-магазині www.sergioellini.com.ua Ви знайдете все, що необхідно сучасному чоловіку зі знижками до 75%!

«Sergio Ellini» - це відома міжнародна марка чоловічих костюмів для успішних і впевнених у собі людей. Ви можете з гідністю оцінити переваги бренду «Sergio Ellini», адже отримаєте високу якість і стильний чоловічий костюм, сорочки, піджаки, брюки та аксесуари за привабливими цінами! Широкий асортимент моделей дозволить обрати саме Ваш костюм, тим самим підкресливши власний стиль та індивідуальність, а чудова якість одягу не залишить байдужим навіть найвибагливішого покупця. 

А щоб ви завжди могли придбати для себе найкращий одяг без обмежень, в магазинах «Sergio Ellini» діє розстрочка без переплат та % на 6 або 12 місяців від банку-партнеру Приват Банк.

«SERGIO ELLINI» ЦЕ ЗАВЖДИ:

- Ексклюзивний дизайн.
- Кращий вибір чоловічого брендового одягу в місті Києві.
- Висока європейська якість.
- Доступні ціни.
- Модні й якісні італійські тканини. 
- Точність пошиття, точність лекал і краса посадки костюмів, пальто і сорочок.
- Одяг безпосередньо від виробника чоловічого одягу«Sergio Ellini», без посередників і без націнок.

Сторінка і розіграш призів у ВКОНТАКТЕ тут.
Сторінка і розіграш призів у FACEBOOK тут.  


  • http://www.sergioellini.com.ua/
Умови акції

Бофон надає знижку до 75% на стильний чоловічий одяг від бренду «Sergio Ellini». 

Бофон за 0 грн. надає знижку до 75% на всі чоловічі костюми (весільні, ділові, шкільні, приталені, класичні, офісні, молодіжні), піджаки, пальто, брюки, сорочки і аксесуари з нових колекцій 2016: 

- Будь-який костюм з розпродажу на вибір за ціною 1495 грн. замість цін до 4350 грн. Костюми на <span style="font-size: 16px; font-family: "Times New Roman"; color: rgb(0, 0, 255); text-decoration: underline; vertical-align: baseline; white-space: pre-wrap; background-color: transparent;">сайті

- Будь-який костюм на вибір, в залежності від моделі і розміру, за цінами 2595 грн., 2795 грн. і 2995 грн. замість цін від 4395 грн. до 7850 грн. Деякі приклади костюмів на <span style="font-size: 16px; font-family: "Times New Roman"; vertical-align: baseline; white-space: pre-wrap; background-color: transparent;">сайті <span style="font-size: 16px; font-family: "Times New Roman"; color: rgb(0, 0, 255); text-decoration: underline; vertical-align: baseline; white-space: pre-wrap; background-color: transparent;">тут . Більше в магазинах і шоу-румах «Sergio Ellini». 

- Костюми на вибір, в залежності від моделі, за ціною 3795 грн., або 4195 грн. замість цін від 7895 грн. до 12895 грн. + БЕЗКОШТОВНО СОРОЧКА У ПОДАРУНОК на вибір. Придбати можна на сайті <span style="font-size: 16px; font-family: "Times New Roman"; color: rgb(0, 0, 255); text-decoration: underline; vertical-align: baseline; white-space: pre-wrap; background-color: transparent;">www.sergioellini.com.ua та ще більше в магазинах і шоу-румах «Sergio Ellini». 

- Будь-який піджак на вибір за ціною 1795 грн.

- Брюки за ціною 995 грн. <span style="font-size: 16px; font-family: "Times New Roman"; color: rgb(0, 0, 255); text-decoration: underline; vertical-align: baseline; white-space: pre-wrap; background-color: transparent;">тут.

- Сорочки за ціною 630 грн. <span style="font-size: 16px; font-family: "Times New Roman"; color: rgb(0, 0, 255); text-decoration: underline; vertical-align: baseline; white-space: pre-wrap; background-color: transparent;">тут

- Ремені за ціною 650 грн. Придбати <span style="font-size: 16px; font-family: "Times New Roman"; color: rgb(0, 0, 255); text-decoration: underline; vertical-align: baseline; white-space: pre-wrap; background-color: transparent;">тут

З Бофоном потрібно оплатити вартість покупки з урахуванням знижки в магазинах «Sergio Ellini» (ціни на сайті і в магазинах вказані без урахування знижки). 

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон. 

БОНУСИ І ПОДАРУНКИ: 

- Стильна сорочка або модний ремінь на вибір у ПОДАРУНОК – за кожну покупку костюма або пальто за Вашою рекомендацією (до 1 жовтня 2016 року). 

- Костюм у ПОДАРУНОК на вибір вартістю до 12885 грн. при купівлі вами або за рекомендацією 4 одиниць одягу (костюми або пальто) протягом 30 днів з дати першої покупки. Покупки можна робити різними чеками. Або готівкою по 500 грн. вам за кожну результативну покупку за рекомендацією (до 4 рекомендацій). 

- Візьміть друга з собою і отримайте 1 сорочку для себе у ПОДАРУНОК на вибір, при купівлі по 1 костюму або пальто кожному. Асортимент костюмів і пальто на <span style="font-size: 16px; font-family: "Times New Roman"; color: rgb(0, 0, 255); text-decoration: underline; vertical-align: baseline; white-space: pre-wrap; background-color: transparent;">сайті

При купівлі одягу в інтернет-магазині - БЕЗКОШТОВНА доставка замовлення по всій Україні службою «Нова Пошта»! 

Важливо! Учасник може придбати до 3-х Бофонів включно для себе та необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку до 3-х Бофонів на одну особу. 

Важливо! Один Бофон дійсний на придбання до 3-х одиниць товару за одну покупку. При наступних покупках необхідно пред'являти новий Бофон. 

Деталі за телефонами: 

(063) 738-07-87 

(098) 983-07-77 

(098) 075-75-77 

(099) 757-77-05 

(044) 507-06-56 


Графік роботи магазинів «Sergio Ellini»: 

вул. Басейна, 10 (ТЦ Бесарабський квартал): 

- понеділок – неділя - з 11:00 до 20:00 без вихідних 

Дніпровська Набережна, 33 (ТЦ Аркадія, 1 поверх): 

- понеділок – неділя - з 10:00 до 21:00 без вихідних 


Термін дії Бофонів: з 27.09.2016р. по 31.10.2016р. 

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Кращий вибір чоловічого брендового одягу в Києві. Класичні, ділові молодіжні, урочисті костюми. Якісні італійські тканини. Ексклюзивний дизайн.
Від
0
Рекомендуємо