Головна > Екскурсійні тури> Автобусний тур до Стамбулу - міста на двох континентах зі знижкою 14%!

Автобусний тур до Стамбулу - міста на двох континентах зі знижкою 14%!

Придбало 27 До завершення акції
  • Вартість
    до 5464 гривень
  • Знижка
    14%
Від
4700
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція «Бофон Мандри»
Телефон:
(096) 914-33-81
Киев пр-т Вацлава Гавела, 18, павільйон 27 (ТЦ Відрадненський)

Туристична агенція Бофон Мандри пропонує феєричний тур у Стамбул! Ви відчуєте неймовірну атмосферу міста, де зустрічаються Схід і Захід, минуле й теперіне, доторкнетесь до величної історії та неодмінно закохаєтесь у Стамбул!

Стамбул! Одразу перед очима постає величне місто на берегах Босфору, яке сяє тисячами вогнів! Тут прекрасне все: і найвідоміші архітектурні споруди світу, і східні базари, і набережна Босфору. У Стамбул можна приїжджати знову і знову, і кожного разу відкривати щось нове!

Маршрут: Одеса  - Несебр - Бургас - Стамбул - Одеса

ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1. Орієнтовно о 18:00 - виїзд з Одеси. 23:00 Посадка в Ізмаїлі. Нічний переїзд по території Румунії та Болгарії. 

День 2. Несебр

Переїзд в Несебр. Сьогодні на вас чекає знайомство з одним з найдавніших міст Болгарії - Несебром. Обзорна екскурсія по Несебру. Маленькі, вимощені бруківкою вулички, старовинні будиночки, середньовічні церковки і дерев'яні будівлі надають містечку особливу чарівність.

Пропонуємо факультативна екскурсія «Морська прогулянка» (10 €). Адже з борту корабля Несебр виглядає ще загадковіше. Закоханий в свою країну екскурсовод із
 
Факультативна екскурсія «Болгарське село» (30 €). Знайомство з гостинністю болгар обов’язково треба почати з цієї екскурсії. Приємна атмосфера національного ресторану, багата вечеря, біле та червоне вино. Цікава фольклорна програма ознайомить нас із звичаями та традиціями болгар.

Переїзд в Бургас. Поселення в готелі. Ночівля.

День 3. Стамбул
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Стамбул. 

Поселення в готелі. Вільний день, в який пропонуємо факультативні екскурсії:

Skyride Istanbul (28€+вх. квиток). Нас чекає незабутня 5D мандрівка, під час якої ми зможемо відчути себе у кабіні гвинтокрила, що пролітає Босфор, палац Топкапи, Айя-Софію. Вітер, дощ та інші спецефекти, що змішалися з реальним життям, додають атракціону незабутніх відчуттів. Також в нас буде можливість прогулятися найвищим хмарочосом Європи – «Істанбул Сапфір». Окрім торгівельного центру «Сапфір Чарши», поля для гольфу, басейну, садів та ресторанів, у будівлі зосереджено багато інших цікавих об’єктів. Чого тільки вартий оглядовий майданчик на висоті 236 метрв.

Турецький Хамам (38€). Турецька лазня (хамам) – це найкращий спосіб відновити сили та відпочити душею. Обов’язково варто спробувати пінний масаж кессе!

Турецька ніч (43€). Ви побачите справжній «танець живота», а вечеря буде наповнена смачними стравами турецької кухні та різноманітними алкогольними та безалкогольними напоями місцевого виробництва. Цей прекрасний вечір закінчиться дискотекою, під час якої буде лунати європейська та турецька музика. 

Повернення у готель. Ночівля у готелі.

День 4. Стамбул 

Сніданок. Нас чекає захоплююча обзорна автобусно-пішохідна екскурсія «Турецький діамант – Стамбул». Усього за кілька годин ми побачимо Блакитну мечеть, римський іподром, турецькі бані Роксолани, міст через Босфор, палац Топкапи, площу Султана Ахмеда, а також побуваємо на оглядовому майданчику в азійтській частині міста.  

Пропонуємо факультативні екскурсії:
Морська прогулянка Босфором (30€). Тільки під час цієї прогулянки, пливучи найгарнішою протокою, що розділяє Європу та Азію, ми побачимо будинки міліонерів, палаци султанів та візантійські фортеці. 

Тільки під час Фестивалю тюльпанів! Квіткова фантазія» (38 €) - під час цієї екскурсії у нас буде можливість відвідати два великі парки Стамбула: Emirgan і Gulhane Park. де висаджується близько 2 мільйонів цибулин тюльпанів. Це неймовірне видовище.

Айя-Софія та Цистерна Базиліка (18 € + вх. квиток). Храм-музей Айя-Софія визнана одним з найвеличніших шедеврів візантійської архітектури, а також є одним з найбільших храмів у світі. Інтер’єр споруди, прикрашений колонами з кольорового мармуру, стелі та стіни, покриті мозаїкою - зачаровує. Недалеко від Айя-Софії нас зустрічає одне з найбільших візантійських сховищ питної води у Стамбулі. Розміри гігантської підземної споруди просто вражають, а більшість її колон узяті із зруйнованих античних храмів Калкедону. 

Палац Топкапи (16 €+вх. квиток) – одна з найвідоміших пам’яток Стамбулу та один з найбільш відвідуваних музеїв Туреччини. На протязі чотирьох століть палац являв собою центр управління Османською державою, однією з трьох найбільших імперій світу.

Тисяча та одна ніч (13 €+вх. квиток). Це незабутня програма «Турецької ночі» та церемонія танцю дервішів у культурному центрі «Ходжапаша». 

Повернення у готель. Ночівля у готелі.

День 5. Стамбул 

Сніданок. Виселення з готелю. Сьогодні – за покупками! Великий базар або Критий ринок (Капали Чарши) – найвідоміший з турецьких базарів. На його території розташовано біля 4 тис. магазинів, а різноманіттю товарів, що представлені тут, нема числа. Вільний час для купівлі сувенірів та подарунків. 

Факультативна екскурсія в Долмабахче (18 €+вх. квиток) – найпрекрасніший палац Стамбулу. 

«Слід великої любові» - мечеть Сулеймана і усипальниця Роксолани (18€). Один з семи стамбульських пагорбів прикрашає вражаюча споруда, справжній шедевр османської архітектури - мечеть Сулеймана, побудована в XVI столітті. Позаду мечеті побудований унікальний мавзолей, який Сулейман Пишний наказав спорудити після смерті своєї коханої дружини, Хюрем, яку в Європі звали Роксоланою.

О 18.00 – виїзд зі Стамбулу. Нічний переїзд по території Болгарії та Румунії.

День 6. Одеса. Орієнтовний час прибуття (залежить від проходження кордону) в Ізмаїл - 17:00, до Одеси – 22:00.
 

Документи для болгарської візи: закордонний паспорт, 2 кольорові фото розміром 3,5х4,5 см.



Умови акції

«Бофон Мандри» надає знижку 14% на автобусний тур до Стамбулу.

Автобусний тур до Стамбулу для 1-ї особи (двомісне/тримісне розміщення) за ціною 4700 грн. замість 5464 грн. Знижка 14%. 

З Бофоном за тур (вказані туристичні послуги) нічого доплачувати не потрібно. 

Дати туру: 

- 9 і 29 липня

- 9 і 23 серпня

Тривалість туру: 6 днів/5 ночей.

У вартість туру входить: 

- Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту. 

- Супровід гіда-керівника по маршруту.  

- Проживання в готелі в двомісних/тримісних номерах.

- Сніданки в готелях по програмі. 

- Страховка. 

- Оглядові екскурсії по програмі в Стамбулі і Несебрі.

Додатково оплачується: 

- Віза болгарська - 35 євро. Якщо є діюча шенгенська мультивіза, то болгарська віза не потрібна!

- Факультативні екскурсії по програмі за бажанням. 

- Якщо туристу більше 60 років - доплата за медичну страховку від 150 до 350 грн в залежності від віку. 

- Особисті витрати, вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, проїзд в громадському транспорті.  

- Одномісне розміщення за бажанням – 50 євро. 

Важливо! Якщо учасник подорожує сам, то діє підселення у тримісний номер, або обов'язково потрібна доплата за одномісне розміщення. 

Один Бофон дійсний для одного учасника.  Якщо Ви хочете поїхати вдвох або компанією, потрібно придбати сертифікат на кожного. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Придбанням Бофону Ви підтверджуєте, що згодні з умовами Договору туристичного обслуговування. 

Перед придбанням туру, потрібно обов'язково зв’язатися з «Бофон Мандри» для уточнення наявності вільних місць та строків подачі документів на візу за телефоном: 

(096) 914-33-81

У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

Компанія залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.

Важливо! Якщо Учасник в період туру за своїм бажанням чи в силу інших обставин не скористався всіма або частиною оплачених послуг, вважається, що такі послуги надані йому в повному обсязі.

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
Мінімальний пакет документів для візи. Великий вибір факультативних екскурсій.
Від
4700
Рекомендуємо