Головна > Екскурсійні тури> Доступна Європа без віз! Європейський вікенд: Краків, Прага, Відень і Будапешт всього за 3400 грн.!

Доступна Європа без віз! Європейський вікенд: Краків, Прага, Відень і Будапешт всього за 3400 грн.!

Придбало 46 До завершення акції
  • Вартість
    до 5763 гривень
  • Знижка
    41%
Від
3400
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція «Бофон Мандри»
Телефон:
(096) 914-33-81
пр-т Вацлава Гавела, 18, павільйон 27 (ТЦ Відрадненський)

Маршрут: Львів - Краків - Прага - Відень - Будапешт - Львів.

ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1. Львів - Краків 

Зустріч на львівському залізничному вокзалі. 10:00 - екскурсія по історичній частині Львова. Ми вирушимо в центральну частину міста і прогуляємося по вузеньких вуличках древнього Львова: костел Успіння і Домініканський собор, Ратуша, площа Ринок. Для туристів, які прибувають на Львівський залізниці вокзал пізніше - трансфер на Термінал «А». Відправлення в тур з Комплексу Термінал «А». Переїзд в Польшу.
 
За бажанням заїзд в Краків та екскурсія по Кракову (18€) - місто древніх легенд і оповідей, династій польських королів і видатного Міцкевича, народного героя Тадеуша Костюшко, вузьких вуличок з бруківкою і величних костелів. 

Нічний переїзд в Прагу. 

День 2. Прага   

Приїзд ло Праги. Оглядова екскурсія «Прага - місто легенд». Прага вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Вацлавська площа, Карлова вулиця. Рекомендуємо факультативні екскурсії: «Таємниці королів» (23€). Під час екскурсії ми дізнаємось про життя королів і придворних, про явірцеві інтриги і змови, злочинах і покараннях, які здійснювались із світлих помислів – в ім’я віри і держави. Все починається від Страговського монастиря. Далі нас чекають скарби Празької Лоретти, Градчанська площа, Шварценбергський палац і зміна караулу в Празькому дворі.  «Тіні старого Міста» (18€). Вечірня Прага сповнена шарму, різних несподіванок, і вся її краса постає перед нами в особливому вечірньому світлі, а містика витає в повітрі. Прага покаже нам себе зовсім з іншого боку, розкриє багато загадок, розповість багато цікавого.  

Переїзд в Угорщину в місто Дьор, в якого тисячолітня історія. Він заснований римлянами під назвою Аррабона, розташований в мальовничому місці злиття трьох річок - Дунай, Раба і Рабка. 

Поселення в готель. Ночівля в готелі.

День 3. Дьор - Відень - Будапешт 

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Дьорі. Рекомендуємо факультативні екскурсії: «Відень - столиця Габсбургів» (38€). Під час пішохідної екскурсії ми побачимо: площу Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончену Альбертіну! «Величний Відень» (26€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторний і прекрасний! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер! Відвідини Скарбниці Габсбургів (18€ + вх. квиток), де зберігаються безцінні скарби. «Шенбрунн - резиденція Габсбургів» (18€+вх. квиток). Вже понад 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно - кайзерівський розмах!

Виїзд з Відня. Повернення в Дьор і переїзд в Будапешт. Запрошуємо Вас на вечірню обзорну екскурсію «Шарм нічного Будапешта». Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - на набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Сюди приходять погуляти, зустрітися з друзями і помилуватися видом на Будайську фортецю. Увечері, коли розцвітають вогні, на фоні зоряного неба висвічуються Королівський палац, Рибальський бастіон і статуя єпископа Геллерта. У вільний час рекомендуємо прогулянку на кораблику по Дунаю з шампанським (26€).

Повернення в Україну. Нічний переїзд.

День 4. Львів.

Прибуття до Львова в комплекс Термінал «А» орієнтовно о 09:00.  Трансфер з Комплексу Термінал «А» на залізничний вокзал о 10.30.



Умови акції

«Бофон Мандри» надає знижку 41% на автобусний тур до Кракова, Праги, Відня та Будапешту.

Автобусний тур Європейський вікенд для 1-ї особи (двомісне/тримісне розміщення) за ціною 3400 грн. замість 5763 грн. Знижка 41%. 

З Бофоном за тур (вказані туристичні послуги) нічого доплачувати не потрібно. 

Дати туру: 

- 22 грудня

- 1, 5, 19 січня

- 16 і 23 лютого

Тривалість туру: 4 дні/3 ночі.

У вартість туру входить: 

- Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту. 

- Супровід гіда-керівника по маршруту.  

- Проживання в готелі в двомісних/тримісних номерах.

- Сніданки в готелях по програмі. 

- Страховка. 

- Оглядові екскурсії в Празі та Будапешті.

Додатково оплачується: 

- Віза (консульський збір - 35 євро + сервісний збір візового центру – 22 євро). 

- Факультативні екскурсії по програмі за бажанням. 

- Якщо туристу більше 60 років - доплата за медичну страховку від 150 до 350 грн в залежності від віку. 

- Особисті витрати, вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, проїзд в громадському транспорті.  

- Одномісне розміщення за бажанням – 30 євро. 

Важливо! Якщо учасник подорожує сам, то діє підселення у тримісний номер, або обов'язково потрібна доплата за одномісне розміщення. 

Один Бофон дійсний для одного учасника.  Якщо Ви хочете поїхати вдвох або компанією, потрібно придбати сертифікат на кожного. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Придбанням Бофону Ви підтверджуєте, що згодні з умовами Договору туристичного обслуговування. 

Перед придбанням туру, потрібно обов'язково зв’язатися з «Бофон Мандри» для уточнення наявності вільних місць та строків подачі документів на візу за телефоном: 

(096) 914-33-81

У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

Компанія залишає за собою право вносити зміни в програму туру: змінювати екскурсії в програмі туру на альтернативні, змінювати вартість та кількість екскурсій в турі, а також порядок відвідування міст по маршруту.

Важливо! Якщо Учасник в період туру за своїм бажанням чи в силу інших обставин не скористався всіма або частиною оплачених послуг, вважається, що такі послуги надані йому в повному обсязі.

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
4 європейські міста в одній подорожі. Обзорні екскурсії в Празі і Будапешті у вартості туру. Можливість самостійно обирати факультативи, які входять у вартість туру.
Від
3400
Рекомендуємо