Головна > Екскурсійні тури> Автобусний тур без нічних переїздів країнами Бенілюксу зі знижкою 11%! Бельгія, Люксембург, Нідерланди, Німеччина!

Автобусний тур без нічних переїздів країнами Бенілюксу зі знижкою 11%! Бельгія, Люксембург, Нідерланди, Німеччина!

Придбало 39 До завершення акції
  • Вартість
    до 13034 гривень
  • Знижка
    11%
Від
11600
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція «Бофон Мандри»
Телефон:
(096) 914-33-81
Киев пр-т Вацлава Гавела, 18, павільйон 27 (ТЦ Відрадненський)

Маршрут: Львів – Ганновер – Целле– Амстердам – Делфт – Гаага – Заансе Сханс – Волендам – Харлем – Алсмеер – Алкмаар – Эдам - Брюссель – Малехен - Антверпен – Брюгге – Гент – Люксембург – Трір - Вюрцбург – Ротенбург – Львів.

ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1. Львів - Вроцлав

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Переин кордону. Переїзд по териториії Польщі. При наявності часу відвідаємо Вроцлав (18€). Старе Місто є одним із найкрасивіших в Польщі. Поселення і ночівля на території Німеччини.

День 2. Гановер - Целлє 

Сніданок. Переїзд в Ганновер - столицю Нижньої Саксонії. Оглядова екскурсія по Ганноверу (16€). Нова і Стара ратуші, історичний центр міста, палац Лайненшлосс, музеї і оперу.

У вільний час рекомендуємо факультативну екскурсію в казкове німецьке містечко Целлє (28€): вузькі середньовічні вулички, герцогський палац, церква, де за давньою традицією сурмач сурмить фанфари і неймовірно красиві. немов пряникові, будиночки XVI століття. Королівські сади Херренхаузен (26€). У нас є унікальна можливість побачити всі стилі садово-паркового мистецтва Європи XVI - XIX ст., справжній шедевр французького бароко.

Переїзд в готель. Ночівля на території Нідерландів.

День 3. Амстердам - Заансе Сханс - Волендам 

Сніданок. Приїзд в Амстердам та оглядова екскурсія по місту: Площа Дам і Королівський палац, Райксмузеум і знаменитий Будинок Рембрандта, єврейський квартал і діамантова фабрика. 

У вільний час рекомендуємо факультативні екскурсії: прогулянку по мальовничим каналам Амстердаму (16€). Або селище вітряних млинів Заансе Сханс + рибальське селище Волендам (38€). Заансе Сханс перенесе нас до Голландії 17 століття. П'ять старовинних вітряків прикрашають береги ріки Zaan, за допомогою яких місцеві жителі, як і їх предки, багато років тому, розпилюють дошки, збивають масло, виробляють знамениту заанську гірчицю.  На фабриці національного взуття, ми побачимо, як майстер вправно виріже дерев'яні черевички - кломпи. А в рибальському селищі Волендам жителі досі живуть в дерев'яних будиночках і ходять в національних костюмах. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець і надзвичайно смачного копченого вугра, приготованого за старовинними рецептами! 

Поселення і ночівля на території Нідерландів.
 
День 4. Амстердам - Гаага - Делфт 

Сніданок. Вільний час в Амстердамі. Для всіх бажаючих пропонуємо факультативну екскурсію в Делфт та Гаагу (38€). У Делфті ми побачимо палацові комплекси, величні будівлі, храми вздовж каналів і, звичайно, резиденція герцогів Оранських, Ринкова площа, Східні ворота, фабрика блакитного фарфору, 109 метрова Нова церква, де в підземній дзвінниці розміщується усипальниця Нідерландської Королівської сім'ї. А далі Гаага - політична столиця Нідерландів. Або бажаєте побачити всю Голландію за годину? Пропонуємо відвідати дивовижний парк Madurodam - Голландія в мініатюрі (18€). 

Повернення в Амстердам. Ночівля на території Нідерландів.

День 5. Амстердам - Брюссель - Харлем 

Сніданок. Вільний час в Амстердамі. У вільний час рекомендуємо: Поїздку до Харлема (23€) - одне з найдавніших міст Нідерландів або факультативну ексскурсію «Голландія крізь дірки сиру» (38€). Свою подорож ми почнемо з чудесного містечка Алсмеер, який славиться найбільшим в світі квітковим аукціоном. Далі нас чекає великий сирний ринок в Алкмаарі. І в кінці екскурсії нас чекає середньовічне місто Едам, яке відоме виробництвом однойменного сорту сиру.

Переїзд у столицю Королівства Бельгії - Брюссель. Обзорна екскурссія по Брюсселю: Європарламент, міська Ратуша, площа Гранд Платс,  фонтан «Манекен Піс». Рекомендуємо факультативну екскурсію «Магія і романтика Брюсселя» (18€). Під час якої побачимо брюссельський кафедральний собор св. Михайла і Гудули, прогуляємося через Брюссельську площу, скверик ду Саблон, а також побачимо королівський палац, знаменитий Палац Правосуддя. 

Ночівля на території Бельгії.
 
День 6. Брюссель - Мехелен - Брюгге - Гент - Антверпен 

Сніданок. Вільний день в Брюсселі. Рекомендуемо відвідати факультативну екскурсію: Антверпен + Гент + Брюгге (60€).  Антверпен, це не тільки алмазна столиця світу, це ще й хранитель світових шедеврів Рубенса, полотна якого прикрашають гордість Бельгії - Кафедральний собор Св. Богоматері. Фламандське містечко Гент вражає своєю розкішною та середньовічністю: дзвіниця Баффруа, висотою 90 метрів, з дзвоном "Клокке Роланд", могутня Ратуша в стилі квітучої готики, королівський палац Сінт-Йорисхоф, знаменитий Собор Святого Бавона, де зберігається загадковий Гентський вівтар - "Містичний Агнець". Шоколадний Брюгге вражає своєю таємничістю: Базиліка - хранителька реліквії Святої Крові, Ратуша, Церква Святої Діви, де зберігається образ Мадонни з немовлям на руках пензля знаменитого Мікеланджело! 

Ночівля на території Бельгії.

День 7. Люксембург - Трір 

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Люксембургу та оглядова екскурсія: звивисті середньовічні вулички приведуть до скельної капели Сен-Кірен, готичного собору Сен-Мішель, розкішної торгової вулиці Гранд Рю, герцогського палацу і кафедрального собору Нотр - Дам. А з оглядового майданчика на краю скелі відкриється захоплюючий пейзаж. У вільний час рекомендуємо факультативні екскурсії:

Родзинки Старого міста (18€). Під час екскурсії ми зможемо насолодитись красою скельної капели Сен-Кірен, відвідаємо церкву св. Іоанна Хрестителя, де знаходяться орган XVIII століття і скульптура Чорної Мадонни а також по звивистих середньовічних вуличках погуляємо по старому місту і дізнаємося багато цікавих історій про Велике герцогство Люксембург. Трір - найстаріше місто Німеччини (30€). Ми побачимо символ міста - знамениті Чорні ворота, базиліку Аула Палатіна, побудовану імператором Костянтином, руїни імператорських терм, споруджені в Середні століття. А також палац курфюрста і Трірський Кафедральний Собор.

Переїзд в Кельн. Ночівля на території Німеччини.

День 8. Вюрцбург - Ротенбург 

Сніданок. Виселення з готелю. Сьогодні ми відвідаємо на вибір старовинний Вюрцбург (18€) - батьківщину франконського вина або місто з казок братів Грімм  - Ротенбург (30€). Поселення і ночівля в готелі на території Польщі.

День 9. Краків - Львів 

Сніданок. Виселення з готелю. По дорозі при наявності часу факультативна ексскурсія в Кракові (16€). Повернення в Україну. Час прибуття до Львова приблизно о 22:00 (залежить від проходження кордону) в Термінал «А». Трансфер на залізничний вокзал.



Умови акції

«Бофон Мандри» надає знижку 11% на автобусний тур по Європі.

Автобусний тур країнами Бенілюксу для 1-ї особи (двомісне/тримісне розміщення) за ціною 11600 грн. замість 13034 грн. Знижка 11%. 

З Бофоном за тур (вказані туристичні послуги) нічого доплачувати не потрібно. 

Дати туру: 

- 12 і 26 серпня

Тривалість туру: 9 днів/8 ночей.

У вартість туру входить: 

- Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту. 

- Супровід гіда-керівника по маршруту.  

- Проживання в готелі в двомісних/тримісних номерах зі сніданком. 

- Страховка. 

- Оглядові екскурсії по програмі в Амстердамі, Брюссселі, Люксембурзі.

Додатково оплачується: 

- Віза (консульський збір - 35 євро окрім пенсіонерів і дітей до 18 років + сервісний збір візового центру – 25 євро для всіх). 

- Факультативні екскурсії по програмі за бажанням.

- Якщо туристу більше 60 років - доплата за медичну страховку від 150 до 350 грн в залежності від віку. 

- Особисті витрати, вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, проїзд в громадському транспорті.  

- Одномісне розміщення за бажанням – 210 євро. 

Важливо! Якщо учасник подорожує сам, то діє підселення у тримісний номер, або обов'язково потрібна доплата за одномісне розміщення. 

Один Бофон дійсний для одного учасника.  Якщо Ви хочете поїхати вдвох або компанією, потрібно придбати сертифікат на кожного. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Придбанням Бофону Ви підтверджуєте, що згодні з умовами Договору туристичного обслуговування. 

Перед придбанням туру, потрібно обов'язково зв’язатися з «Бофон Мандри» для уточнення наявності вільних місць та строків подачі документів на візу за телефоном: 

(096) 914-33-81

У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

Компанія залишає за собою право змінити екскурсії в програмі туру на альтернативні.

Важливо! Якщо Учасник в період туру за своїм бажанням чи в силу інших обставин не скористався всіма або частиною оплачених послуг, вважається, що такі послуги надані йому в повному обсязі.

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
Без нічних переїздів. 9 днів незабутніх вражень. Комфортабельний автобус євро класу.
Від
11600
Рекомендуємо