Головна > Екскурсійні тури> Октоберфест в Мюнхені! Не пропустіть найпивніше свято Баварії! 3 дні в Мюнхені, замок Ношванштайн і місто з листівок Гальштат

Октоберфест в Мюнхені! Не пропустіть найпивніше свято Баварії! 3 дні в Мюнхені, замок Ношванштайн і місто з листівок Гальштат

Придбало 9 До завершення акції
  • Вартість
    до 9326 гривень
  • Знижка
    11%
Від
8300
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція «Бофон Мандри»
Телефон:
(096) 914-33-81
Киев пр-т Вацлава Гавела, 18, павільйон 27 (ТЦ Відрадненський)

Поїхали з нами на Октоберфест! Разом із «Бофон Мандри» будемо пити баварске пиво, яке ллється рікою, куштувати мюнхенські сосиски з хрусткою скоринкою та насооджуватись неймовірною святковою атмосферою найбільшого і найпивнішого фестивалю в Баварії!

ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1. Львів - Токай. 

06:00 - 08:30 - Безкоштовні трансфери «ж/д вокзал - Термінал-А». 09: 30 - Відправлення в тур з Комплексу Термінал «А». Переїзд в угорське місто Токай. Аперетив перед пивним фестивалем - дегустація токайських вин (18€).

Поселення і ночівля в готелі.

День 2. Будапешт.

Сніданок. Виселення з готелю. 08:30 - Пішохідна оглядова екскурсія історичним центром Будапешту, ми вирушемо до базиліки Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви. Вільний час. У вільний час рекомендуємо факультативні екскурсії: Ключ до серця Будапешта (23€). Панорама Пешту з гори Геллерт. Насолодившись видом, ми переїдемо через могутній Дунай по мосту Свободи, і вирушимо до Центрального ринку Будапешта, де в чудовому будинку в французькому стилі, нас чекає гастрономічний рай: салямі «Pick», сирні делікатеси, знамениті вина, палінка, спеції, сувенірний кітч і , звичайно ж, горезвісні зв'язки з червоним гострим перцем! А потім по «Єлисейських полях» Будапешта - парадному проспекту Андраша, ми попрямуємо до площі Героїв! 

Таємничий Буда (18/10€+вх.квиток) - Будайська фортеця, Рибацький бастіон, Будайський Лабіринт, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і Королівський Палац!  

19:30 - Переїзд і поселення в готель на території Угорщини.

День 3. Мюнхен.

Сніданок. 7:00 - Виселення з готелю. Переїзд в Мюнхен. 16:00 – Екскурсія «Мюнхен – Легенда Баварії» (10€/). Вільний час в Мюнхені для дегустацій баварського пива на Октоберфесті. 

21:00 переїзд і поселення в готель на території Німеччини (~ 80 км від Мюнхена).

День 4. Мюнхен. 

Сніданок. Переїзд в Мюнхен. Вільний час в Мюнхені на Октоберфесті. Грандіозний пивний фестиваль Октоберфест, занесений в Книгу рекордів Гіннесса як найбільший в світі! На нас чекають веселощі, пиво на будь-який смак, баварськи сосиски, величезні шматки м'яса запеченого на рожнах, в'ялена риба та безліч смаколиків. А чи знаєте Ви що за час проведення свята щорічно випивають понад 7 мільйонів келихів пива, з'їдається близько 600 тисяч смажених курчат і стільки ж баварських ковбасок, понад 65 тисяч свинячих рульок?!

Повернення в готель і нічліг.

День 5. Мюнхен - замок Нойшванштайн - Регенсбург - Зальцбург.

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Мюнхені або факультативна поїздка до діснеєвського замку Нойшванштайн (38€+вх.квиток). Повернення в Мюнхен.

18:00 - Переїзд в Зальцбург (Австрія). Екскурсія по Зальцбургу (10€). Поселення і ночівля в готелі.

День 6. Відень - Зальцкамергут - Гальштат.

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Зальцбурзі. 

Факультативна екскурсія «Долина Зальцкаммергут» (48€). Дивовина місцина в Австрійських Альпах. Уздовж озер розкидані маленькі, затишні, немов іграшкові, альпійські містечка. Ми побачимо місто з листівок - Гальштат, яке охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. років і воно розташовано на березі гірського озера, в водах якого відображаються Альпи, каплички з баштенками, та "пряничні" будиночки.

13.00 - Переїзд до Відня. Екскурсія «Відень - столиця Габсбургів» (10€). Ми прогуляємося по серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна.

Переїзд і поселення в готель на території Угорщини.

День 7. Львів.

Сніданок. Виселення з готелю. Повернення в Україну. Прибуття до Львова в комплекс Термінал «А» орієнтовно в о 23:00. Вільний час. Трансфер з Комплексу Термінал «А» на львівський залізничний вокзал о 23.50



Умови акції

«Бофон Мандри» надає знижку 11% на автобусний тур на пивний фестиваль Октоберфест в Німеччині.

Автобусний тур на Октоберфест для 1-ї особи (двомісне/тримісне розміщення) за ціною 8300 грн. замість 9326 грн. Знижка 11%. 

З Бофоном за тур (вказані туристичні послуги) нічого доплачувати не потрібно. 

Дати туру: 

- 14 і 24 вересня

Тривалість туру: 7 днів/6 ночей.

У вартість туру входить: 

- Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту. 

- Супровід гіда-керівника по маршруту.  

- Проживання в готелі в двомісних/тримісних номерах зі сніданком. 

- Страховка. 

- Оглядова екскурсія в Будапешті.

Додатково оплачується: 

- Факультативні екскурсії по програмі за бажанням.

- Якщо туристу більше 60 років - доплата за медичну страховку від 150 до 350 грн в залежності від віку. 

- Особисті витрати, вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, проїзд в громадському транспорті.  

- Шенгенська віза 35 євро (окрім пенсіонерів і дітей до 18 років ), в разі відсутності біометричного паспорту.

- Одномісне розміщення за бажанням – 130 євро. 

Важливо! Якщо учасник подорожує сам, то діє підселення у тримісний номер, або обов'язково потрібна доплата за одномісне розміщення. 

Один Бофон дійсний для одного учасника.  Якщо Ви хочете поїхати вдвох або компанією, потрібно придбати сертифікат на кожного. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Придбанням Бофону Ви підтверджуєте, що згодні з умовами Договору туристичного обслуговування. 

Перед придбанням туру, потрібно обов'язково зв’язатися з «Бофон Мандри» для уточнення наявності вільних місць та строків подачі документів на візу за телефоном: 

(096) 914-33-81

У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

Компанія залишає за собою право змінити екскурсії в програмі туру на альтернативні, а також порядок відвідування міст по маршруту.

Важливо! Якщо Учасник в період туру за своїм бажанням чи в силу інших обставин не скористався всіма або частиною оплачених послуг, вважається, що такі послуги надані йому в повному обсязі.

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
Без нічних переїздів. 3 дня в Мюнхені. Красоти Австрії і Баварії.
Від
8300
Рекомендуємо