Єдина Країна! Единая Страна!
Головна > Тури вихідного дня> Подорожуй Україною! Тур «Замок «Радомисль» – стародавнє місто Коростень» від «Світлана Тур»!

Подорожуй Україною! Тур «Замок «Радомисль» – стародавнє місто Коростень» від «Світлана Тур»!

Придбало 0 До завершення акції
  • Вартість
    до 265 гривень
  • Знижка
    41%
Від
155
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Туристична компанія «Світлана Тур»
Телефон:
(044) 384-03-12
вул.Ярославська, 21.
м. Контрактова Площа

Туристична компанія «Світлана Тур» пропонує поринути у дивовижну подорож стародавніми українськими містами. Відвідати нещодавно відновлений замок середньовіччя – «Радомисль» з його єдиною в Україні експозицією домашніх ікон та місто з великою історією – Коростень.

Замок «Радомисль» – це один з найбільш масштабних культурних проектів в Україні за останні 20 років, і один з найцікавіших об'єктів «Віа Регія – культурного шляху Ради Європи». У замку можна побачити єдину в світі колекцію домашньої ікони, яка налічує понад 5000 експонатів. В історико-культурному комплексі «Замок «Радомисль» повністю збережені природні ландшафти і відновлені автентичні інтер'єри XVIІ-ХІХ століть. Замок знаходиться між двох водоспадів в парку зі скульптурами ХVІІ -ХVІІІ ст.

Коростень – місто більш, ніж з тисячолітньою історією. Мало хто знає, що стародавній «Іскоростень» зіграв значну історичну та політичну роль в минулому. Перші слов'янські племена в цій місцевості виникли ще в V-VII століттях нашої ери. У ті далекі часи в долині річки Уж (притока Прип'яті) розкинулося багато невеликих поселень. На місці одного з них, розміщеного на високих гранітних скелях, і виникло містечко. У VIII-IX століттях відбулося об'єднання слов'янських поселень, і з часом виникло Древлянське князівство. Його столицею і резиденцією князя стає Коростень.

Туристична компанія «Світлана Тур» пропонує поринути у дивовижну подорож стародавніми українськими містами. Відвідати нещодавно відновлений замок середньовіччя – «Радомисль» з його єдиною в Україні експозицією домашніх ікон та місто з великою історією – Коростень. Замок «Радомисль» – це один з найбільш масштабних культурних проектів в Україні за останні 20 років, і один з найцікавіших об'єктів «Віа Регія – культурного шляху Ради Європи». У замку можна побачити єдину в світі колекцію домашньої ікони, яка налічує понад 5000 експонатів. В історико-культурному комплексі «Замок «Радомисль» повністю збережені природні ландшафти і відновлені автентичні інтер'єри XVIІ-ХІХ століть. Замок знаходиться між двох водоспадів в парку зі скульптурами ХVІІ -ХVІІІ ст.
 стародавній «Іскоростень» зіграв значну історичну та політичну роль в минулому. Перші слов'янські племена в цій місцевості виникли ще в V-VII століттях нашої ери. У ті далекі часи в долині річки Уж (притока Прип'яті) розкинулося багато невеликих поселень. На місці одного з них, розміщеного на високих гранітних скелях, і виникло містечко. У VIII-IX століттях відбулося об'єднання слов'янських поселень, і з часом виникло Древлянське князівство. Його столицею і резиденцією князя стає Коростень.

  • http://svitlanatour.com.ua/
Умови акції

Бофон надає можливість поїхати одному або вдвох у цікаву подорож до замку «Радомисль» та відвідати древнє українське місто Коростень з туристичною компанією «Світлана Тур» зі знижкою до 47%.  

Тур «Замок Радомисль – Коростень» для 1-ї особи за ціною 155 грн. замість 265 грн. Знижка 41%. 

Тур «Замок Радомисль – Коростень» для 2-х осіб за ціною 279 грн. замість 530 грн. Знижка 47%. 

Увага! Дата туру (день виїзду): 19.04, 03.05, 17.05, 31.05. 

У вартість туру входить:  

- Проїзд на комфортабельному автобусі;  

- Екскурсійний супровід по програмі;  

- Медична страховка. 

Додатково оплачується: 

- Вхідні квитки в музеї;  

- Особисті витрати. 

Програму туру «Радомисль - Коростень» Ви можете подивитися тут. 

Термін дії Бофонів: з 10.04.201р. по 31.05.2014р. 

Одним сертифікатом можна скористатися один раз. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Перед купівлею Бофону бажано зв’язатися з туристичною компанією для уточнення місць за телефонами: 

(098) 725-25-43  

(050) 315-83-50  

(044) 384-03-12 

Після придбання Бофону необхідно зв’язатися з туристичною компанією для підтвердження платежу та бронювання місць. 

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон.  

Туристична компанія не несе відповідальність за погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Подорож одного дня. Цікаве та захоплююче проведення часу. Багатовікова історія древніх українських міст. Поїздка на комфортабельному автобусі.
Рекомендуємо