Головна > Гірськолижні тури> Зимові пригоди в Італії! Тур в Доломітові Альпи! Гірськолижний відпочинок та 7 днів неймовірних вражень, без нічних переїздів!

Зимові пригоди в Італії! Тур в Доломітові Альпи! Гірськолижний відпочинок та 7 днів неймовірних вражень, без нічних переїздів!

Придбало 17 До завершення акції
  • Вартість
    до 12353 гривень
  • Знижка
    15%
Від
10500
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція «Бофон Мандри»
Телефон:
(096) 914-33-81
Киев пр-т Вацлава Гавела, 18, павільйон 27 (ТЦ Відрадненський)

Запрошуємо поїхати в новий тур в Доломітові Альпи, в якому ми об'єднали катання на гірськолижних схилах італійського курорту Фаі-делла-Паганелла та цікаву екскурсійну програму. Ви зможете не тільки кататись досхочу на крутелезних трасах та захоплюватись красою гірських краєвидів, а й відвідати Верону і Венецію, поїхати в Австрію і побачити Зальцбург, а ще побувати в Тіролі в чарівному австрійському містечку Інсбрук.

ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1. Львів.

Безкоштовні трансфери із Львівського залізничого вокзалу в Термінал «А».  8:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону. Переїзд по території Польщі. Поселення в готелі. Ночівля.

День 2. Зальцбург.

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Австрію в місто Зальцбург. Оглядова екскурсія по Зальцбургу. У вільний час пропонуємо відвідати палацово-парковий комплекс Хальбрун - мисливську резиденцію архієпископа Маркуса Сіттікуса (16€+вхідний квиток) або спуститись в соляну печеру Бад Дюррнберг (16€+вхідний квиток), в якій видобуток солі вівся ще 2500 років тому племенами кельтів. А ще ви можете приємно провести час в Августинській пивоварні (30€) і спробувати найкраще австрійське пиво.
 
Переїзд в район Доломітових Альп на гірськолижний курорт Італії – Фаі-делла-Паганелла. Поселення в готелі. Ночівля.

День 3. Доломітові Альпи - (Верона - озеро Гарда).

Сніданок. Відпочинок на гірськолижному курорті Фаі-делла-Паганелла - час підкорювати гірськолижні схили!

Якщо бажаєте, то замість катання на лижах і борді можна поїхати в найромантичніше італійське місто - Верону (38€). Це місто підкорить нас давньоримським амфітеатром «Арена», який є третім за величиною в світі, фортецею Скаліджерів і будинком Джульєтти, де закоханий Ромео співав серенади своїй коханій. А ще - це чудова можливість помилуватись красою озера Гарда взимку (33€). Це одне з найкрасивіших місць в Італії. Через ворота стародавнього замку, оточеного водою, ми потрапимо в дивне курортне містечко Сірміоне, де зможемо продегустувати домашні італійські вина у місцевого винороба (18 €).  

Ночівля на курорті Фаі-делла-Паганелла.

День 4. Доломітові Альпи - (Інсбрук - Замок Нойшванштайн).

Сніданок. Відпочинок на гірськолижному курорті.  

Якщо вирішили зробити відпочинок між катанням, рекомендуємо поїздку в Тіроль, а саме в австрійський  Інсбрук (38€) - одне з найкрасивіших міст в Європі. Відвідати музей Сваровскі (23 €). Або побачити замок Нойшванштайн (38€+вхідний квиток) в Баварії.

Ночівля на курорті Фаі-делла-Паганелла.


День 5. Доломітові Альпи - (Венеція).

Сніданок. Відпочинок на гірськолижному курорті Фаі-делла-Паганелла. 

Сьогодні пропонуємо поїхати у Венецію (43€), в якій розкішні палаци, вузенькі вулички, мовчазні канали та романтичні кафе створюють неперевершену атмосферу. У вільний час можна прокатитись на гондолі по венеційським каналам (23€), відвідати з екскурсоводом знаменитий Палац Дожів (21€+вхідний квиток). Або прогулятись на одному таксі по ранд Каналу (36€). 

Ночівля на курорті Фаі-делла-Паганелла.

День 6. Грац. 

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Австрію в місто Грац. Оглядова екскурсія в Граці.  Розкинувшись у підніжжя величних Альп, Грац є столицею землі Штігрія і другим за велич містом в Австрії.

Переїзд по території Угорщини. Поселення в транзитний готель. Ночівля.

День 7. Егерсалок - Львів.

Сніданок. Виселення з готелю.  Переїзд в угорське Памуккале, місто Егерсалок, і повний релакс в термальному велнес-комплексі (13 €). 

Повернення в Україну. Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону) на Термінал «А». Безкоштовний трансфер на залізничний вокзал.



Умови акції

«Бофон Мандри» надає знижку 15% на тур в Доломітові Альпи в Італію.

Автобусний тур в Доломітові Альпи для 1-ї особи (двомісне/тримісне розміщення) за ціною 10500 грн. замість 12353 грн. Знижка 15%.

З Бофоном за тур (вказані туристичні послуги) нічого доплачувати не потрібно. 

Дати туру: 

- 4 січня, 14 і 20 січня

- 1, 9 і 25 лютого

Тривалість туру: 7 днів/6 ночей.

У вартість туру входить: 

- Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту. 

- Супровід гіда.  

- Проживання в готелях в двомісних/тримісних номерах зі сніданком. 

- Страховка. 

- Оглядові екскурсії по програмі (Зальцбург, Грац).

Додатково оплачується: 

- Для виїзду 4 січня 2018 потрібна обов'язкова доплата 1300 грн.

- Факультативні екскурсії по програмі за бажанням.

- Якщо туристу більше 60 років - доплата за медичну страховку 350-500 грн в залежності від віку. 

- Особисті витрати, розваги, вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, проїзд в громадському транспорті.  

- Прокат гірськолижного спорядження, скі-пасс.

- Віза 60 євро - в разі відсутності біометричного паспорту.

- Одномісне розміщення за бажанням – 120 євро. 

Важливо! Якщо учасник подорожує сам, то діє підселення у тримісний номер, або обов'язково потрібна доплата за одномісне розміщення. 

Один Бофон дійсний для одного учасника.  Якщо Ви хочете поїхати вдвох або компанією, потрібно придбати сертифікат на кожного. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Придбанням Бофону Ви підтверджуєте, що згодні з умовами Договору туристичного обслуговування. 

Перед придбанням туру, потрібно обов'язково зв’язатися з «Бофон Мандри» для уточнення наявності вільних місць та строків подачі документів на візу за телефоном: 

(096) 914-33-81

У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

Компанія залишає за собою право змінювати екскурсії в програмі туру на альтернативні, змінювати вартість та кількість факультативних екскурсій в турі, а також порядок відвідування міст по маршруту.

Важливо! Якщо Учасник в період туру за своїм бажанням чи в силу інших обставин не скористався всіма або частиною оплачених послуг, вважається, що такі послуги надані йому в повному обсязі.

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
Без нічних переїздів. 3 дні на гірськолижному курорті Фаі-делла-Пагангелла в Доломітових Альпах.
Від
10500
Рекомендуємо