Головна > Пляжний відпочинок> Повний relax! Подаруйте собі безтурботний відпочинок в Єгипті! Бронюйте тур у Grand Rotana Resort & Spa 5* вже сьогодні!

Повний relax! Подаруйте собі безтурботний відпочинок в Єгипті! Бронюйте тур у Grand Rotana Resort & Spa 5* вже сьогодні!

Придбало 5 До завершення акції
  • Вартість
    до 33530 гривень
  • Знижка
    17%
Від
27000
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція «Бофон Мандри»
Телефон:
(096) 914-33-81
Киев пр-т Вацлава Гавела, 18, павільйон 27 (ТЦ Відрадненський)
Grand Rotana Resort & Spa 5 * - це той відпочинок, якого ви заслуговуєте! Уважний персонал, розкішні номери, великий вибір ресторанів і барів, де для вас готують кращі кухарі, яскраві шоу-програми, величезний SPA-салон та ще багато деталей зроблять ваш відпочинок справді приємним і незабутнім! 

Grand Rotana Resort & Spa 5 * - це правжній сад біля моря, що схожий на казкові райські тропіки у стилі 1000 і 1 ночі та знаходиться на самому березі Червоного моря, в одній з найкрасивіших бухт Шарм-ель-Шейха Шаркс Бей. Територія дійсно вражає. Це і квітучі пальмові алеї, і величезний басейн з підігрівом, ультрасучасний фітнес-центр з кваліфікованими інструкторами і унікальний власний оздоровчий Спа-центр Zen Spа з 9 процедурними залами. А ще гордість готелю - це його кораловий риф і великий і широкий пляж, де ви зможете з задоволенням відпочивати на шезлонгах, гамаках або власній альтанці. Вхід в море з двох понтонів довжиною 12 і 15 метрів, або з невеликої піщаної лагуни.

Вибів ресторанів і барів порадує гурманів та всіх, хто полюбляє смачно і вишукано поїсти. Вас неодмінно підкорить вибір страв і напоїв в основному ресторані. The Palms Bar & Grill - ресторан на пляжі з видом на острів Тиран, який пропонує великий вибір риби і м'яса на грилі, а також - морепродукти. Якщо полюбляєте італійську кухню, то шеф-кухар ресторану Mezzaluna приємно здивує. А в східному ресторані Silk Road - ви зможете насолодитися стравами китайської, індійської, тайської кухні.

Grand Rotana Resort & Spa 5 * ідеальне місце для спокійного, респектабельного відпочинку. Рекомендуємо його для сімей з дітьми, молодят і пар, а ще, якщо ви шукаєте ідеальне місце для приємного проведення відпустки. Grand Rotana Resort & Spa 5 * - це готель, який ідеальний у всьому. Не пропустіть можливість відпочити в Єгипті і бронюйте тур вже сьогодні!


Умови акції

Бофон надає знижку 17% на відпочинок в Єгипті в Шарм-ель-Шейх. Виліт з Києва 2 грудня 2017.

Тур в Єгипет на 7 ночей для 2-х в Grand Rotana Resort&Spa 5* (Шарм-ель-Шейх) за ціною 27000 грн. замість 32530 грн. Знижка 17%. 

З Бофоном за тур додатково оплачувати нічого не потрібно.

Тривалість туру: 7 ночей.

Дати туру: 02.12.-09.12.2017.

У вартість туру для двох входить: 

- Авіапереліт. 

- Груповий трансфер аеропорт-готель-аєропорт.

- Проживання 7 ночей в двомісному номері standart.

- Харчування: все включено. 

- Страховка.

Один Бофон дійсний для двох учасників.

Учасник може придбати один Бофон для себе та необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку один Бофон на дві особи. 

Тур можна оплатити он-лайн через платіжні системи або в офісі компанії. 

Увага! У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

Якщо Ви придбали дану пропозицію он-лайн, то отриманий Бофон є Вашим підтвердженням придбання та бронювання туру. 

Перед придбанням Бофону потрібно зв’язатися з «Бофон Мандри» для уточнення наявності вільних місць за телефоном:

(096) 914-33-81

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
1 берегова лінія. Величезна територія - справжній сад у моря. Унікальний оздоровчий Спа-центр Zen Spа з 9 процедурними залами. Великий пляж з понтонами та лагуною з піщаним входом в море. Величезний басейн з підігрівом. Відкрите джакузі з підігрівом. 4 ресторани та 5 барів на будь-який смак. Дитяче кафе.
Від
27000
Рекомендуємо