Головна > Краса та здоровʼя> 1 або 5 сеансів антицелюлітного обгортання грязями Мертвого моря від 149 грн. в кабінеті краси «Style-Nika»

1 або 5 сеансів антицелюлітного обгортання грязями Мертвого моря від 149 грн. в кабінеті краси «Style-Nika»

Придбало 1 До завершення акції
  • Вартість
    до 300 гривень
  • Знижка
    50%
Від
149
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Салон краси «Ніка»
Телефон:
(098) 693-24-28
пр-т Маяковського, 81/11
Грязьові обгортання – це процедура, яка ефективно очищує шкіру, покращує її колір і стан, розкупорює пори. Такі обгортання підвищують тонус шкіри, сприяють схудненню, забезпечують інтенсивне відновлення і зволоження шкіри, мають антибактеріальну властивість, також вони високоефективні при захворюваннях суглобів, болях ревматичного характеру, опорно-рухового апарату, при радикуліті. Грязі Мертвого моря Dr. Sea містять складний біохімічний комплекс природного характеру, який позитивно впливає на весь організм людини. Грязі Мертвого моря – відмінний засіб у випадках в'ялості шкіри, проявах целюліту, при розтяжках, обвислості шкіри. Рекомендований курс обгортань становить від 5 до 10 процедур. Бажано робити процедуру 3 рази на тиждень. Кожна процедура проходить у декілька етапів: очищення, пілінг, що відлущує відмерлі клітини та насичує шкіру корисними мікроелементами, нанесення грязей Мертвого моря температурою до 40 oС та покриття тіла спеціальною плівкою, нанесення зволожуючого лосьйону для тіла. Завдяки грязьовим обгортанням, поліпшується кровообіг, усувається надмірна волога з організму, стають менш помітними сліди від шрамів, розтяжок і целюліту. Після процедури рекомендується відпочити, випити теплий трав’яний чай або поспати. Це допоможе організму краще засвоїти всі отримані корисні елементи.

Умови акції

З Бофоном Ви отримаєте до 1 або 5 сеансів обгортання грязями Мертвого моря в кабінеті краси «Style-Nika» зі знижкою до 56%. 

Придбаний Бофон можна оформити у вигляді подарункового сертифікату та замовити його доставку укрпоштою абсолютно безкоштовно. Для цього потрібно заповнити форму замовлення.

1 сеанс антицелюлітного обгортання грязями Мертвого моря за ціною 149 грн. замість 300 грн. Знижка 50%. 

5 сеансів антицелюлітного обгортання грязями Мертвого моря за ціною 649 грн. замість 1500 грн. Знижка 56%. 

Додатково доплачувати нічого не потрібно. 

Тривалість однієї процедури – 40-50 хв.

Термін дії Бофонів: з 11.12.2014 р. по 11.03.2015 р. 

Учасник може придбати один Бофон для себе та необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку один Бофон на одну людину. 

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон. 

Необхідний попередній запис за телефонами: 

(098) 693-24-28

(093) 491-17-07

Якщо учасник акції записався на процедуру, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 3 години, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції.

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним.

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями салону.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

  
Особливості
Тривалість процедури – 40-50 хв. Зменшення об’ємів тіла. Ефективний спосіб у боротьбі з целюлітом. Насичення шкіри мікроелементами й мінералами.
Від
149
Рекомендуємо