Єдина Країна! Единая Страна!
Головна > Цікавинки> Повна мийка автомобіля з хімчисткою преміум-класу на автомийці «Royal Carwash»

Повна мийка автомобіля з хімчисткою преміум-класу на автомийці «Royal Carwash»

Придбало 0 До завершення акції
  • Вартість
    до 950 гривень
  • Знижка
    56%
Від
419
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Автомийка «Royal Carwash»
Телефон:
(044) 221-20-14
вул. Щусєва, 35а
Автомийка «Royal Carwash» пропонує послугу повної мийки автомобіля з хімчисткою салону. Технологія мийки авто без використання води набуває все більшої популярності. Спеціальний засіб наноситься тонким шаром на брудну поверхню. Протягом кількох секунд речовина починає руйнувати поверхневий шар бруду, глибоко проникаючи в нього. Потім бруд дбайливо витирається спеціальною тканиною з мікрофібри, яка складається з м'яких волокон, захоплюючих частинки бруду. У результаті мийки автомобіля кузов одразу набуває ефекту «антидощ», порівняний з ефектом від якісного воскування. Результат зберігається 2 тижні. Комплекс автохімчістки займає досить тривалий час і вимагає як спеціального обладнання, так і навичок роботи з ним. Тому важливо довірити таку процедуру професіоналам, адже хімчистка – це не тільки професійне обладнання та якісна хімія, але й, найважливіше, - руки робітників, які займаються автомобілем. Недосвідчений працівник замість чистки легко може завдати шкоди дорогому автомобілю, тому хімчистку бажано проводити на автомийці з гарною репутацією, де якість послуг гарантовано.

  • http://www.royalcarwash.com.ua/
Умови акції

Бофон надає можливість зробити повну мийку автомобіля з хімчисткою преміум-класу на автомийці «Royal Carwash» зі знижкою до 56%. 

Повна мийка та хімчистка преміум-класу для автомобілів седан/універсал за ціною 419 грн. замість 950 грн. Знижка 56%. 

Повна мийка та хімчистка преміум-класу для автомобілів кроссовер/представницький за ціною 519 грн. замість 1050 грн. Знижка 51%. 

Повна мийка та хімчистка преміум-класу для автомобілів позашляховик/мінівен за ціною 629 грн. замість 1270 грн. Знижка 50%. 

Строк дії Бофонів: з 14.01.2014р. по 12.03.2014р. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів для себе і в подарунок, у розрахунку один Бофон на одну автомийку з хімчисткою.

У вартість Бофону входить: мийка кузову автомобіля; повна хімчистка преміум-класу (салон:сидіння, панель приборів, стеля, дверцята); повна хімчистка багажника; витирання скла з середини (обробка від запотівання); кондиціонер для шкіряного салону; чорніння гуми.

Обов’язковий попередній запис (мінімум за день) за телефонами:

(044) 221-20-14

(093) 955-98-55

Час запису, на який розповсюджується дана акція з 16:00 до 20:00 щоденно, без вихідних.

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон. 

Якщо учасник записався, але не з`явився в назначений термін та не попередив про це завчасно мінімум за 24 години, адміністрація залишає за собою право відмовити учаснику у наданні послуг зі знижкою. У цьому разі Бофон вважається використаним.

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, такий Бофон вважається використаним.

Додатково нічого доплачувати не потрібно.

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
Гарантія виконаних робіт. Ви отримаєте чистий та відполірований автомобіль. Мийка автомобіля без води не залишає розводів, мильних плям, залишків води та гарантує незамерзання замків та інших частин автомобіля.
Від
419
Рекомендуємо