Головна > Краса та здоровʼя> Гліколевий, винний або саліциловий пілінг для глибокого очищення шкіри обличчя в студії краси «LiSa»!

Гліколевий, винний або саліциловий пілінг для глибокого очищення шкіри обличчя в студії краси «LiSa»!

Придбало 4 До завершення акції
  • Вартість
    без обмежень.
  • Знижка
    73%
Від
25
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Студія краси «LiSa»
Телефон:
(044) 592-90-09
Київ вул. Боричів Тік , 3, офіс 2
м. Поштова Площа

Винний пілінг для обличчя відноситься до групи пілінгів поверхневого і м'якого типу. Винний пілінг має відлущуючий та відбілюючий ефект на шкіру, тому буде корисний при боротьби з пігментацією та веснянками. Цей вид пілінгу ідеально підходить для жирної шкіри, сприяє її глибокому очищенню і надає відчуття оксамитовості і свіжості. 

Гліколевий пілінг – це поверхневий хімічний пілінг на основі гліколевої кислоти. Він ефективний для всіх типів шкіри. Молекула гліколевої кислоти дуже легко проникає в шкіру, зволожуючи її. Крім того, гліколевий пілінг обличчя має антиоксидантну дію, стимулює вироблення еластину. Як наслідок, поліпшується колір шкіри, знижується її рельєфність, а дрібні зморшки зникають. 

Саліциловий пілінг має потужну антисептичну дію, сприяє нормалізації роботи сальних залоз і звуженню пор. Саліциловий пілінг залежно від концентрації і рН може бути або поверхневим або серединно-поверховим. У кожному конкретному випадку косметолог підбирає активність речовин, виходячи з індивідуальних особливостей пацієнта. Саліциловий пілінг може застосовуватися в будь-якому віці.



  • https://m.vk.com/lisa_room
Умови акції

З Бофоном Ви можете зробити будь-який пілінг для шкіри обличчя із запропонованих в студії краси «LiSa» зі знижкою до 85%. 

Бофон за 25 грн. на 1 сеанс будь-якого пілінгу для шкіри обличчя з доплатою 55 грн. замість 300 грн. Загальна знижка 73%. Загальна вартість 80 грн.  

Бофон за 45 грн. на 3 сеанси будь-якого пілінгу для шкіри обличчя з доплатою 100 грн. замість 900 грн. Загальна знижка 84%. Загальна вартість 145 грн.  

Бофон за 65 грн. на 5 сеансів будь-якого пілінгу для шкіри обличчя з доплатою 155 грн. замість 1500 грн. Загальна знижка 85%. Загальна вартість 220 грн.  

За наявності Бофону потрібно доплатити вказану суму в салоні краси. 

Оберіть пілінг в залежності від потреб шкіри: 

- фруктовий (винний), 

- гліколевий, 

- саліциловий. 

Термін дії Бофонів: з 23.03.2015 р. по 23.05.2015 р.  

Учасник може придбати один Бофон для себе та необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку один сертифікат на одну людину. 

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон.  

Необхідний попередній запис за телефонами: 

(068) 786-61-13  

(044) 592-90-09 

Якщо учасник акції записався на заняття, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 3 години, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції. 

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями салону. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Глибоке очищення шкіри. Поліпшення кольору обличчя. Зменшення недоліків шкіри і зморшок.
Від
25
Рекомендуємо