Головна > Краса та здоровʼя> 3, 5, 7 сеансів масажу Бразильські сіднички + водорослеве обгортання + пілінг з вулканічним піском в кабінеті краси «Style-Nika»

3, 5, 7 сеансів масажу Бразильські сіднички + водорослеве обгортання + пілінг з вулканічним піском в кабінеті краси «Style-Nika»

Придбало 5 До завершення акції
  • Вартість
    до 2400 гривень
  • Знижка
    95%
Від
99
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Салон краси «Ніка»
Телефон:
(098) 693-24-28
пр-п. Маяковського, 81/11
Круглі, пружні сідниці - це прикраса кожної жінки. Але, навіть ті, кому пощастило мати привабливі та ідеальні форми, повинні постійно тримати себе в тонусі. Повернути округлість і красивий рельєф допоможе процедура «бразильські сіднички» в салоні краси «Ніка», яка включає в себе масаж, водоростеве обгортання та пілінг із вулканічним піском. Процедура «бразильські сіднички» допоможе позбутися целюліту і апельсинової кірки на стегнах, вирівняти рельєф шкіри. Ви зможете привести в тонус м’язи, домогтися підтягнутості шкіри і змоделювати апетитний вигин сідниць. Це абсолютно проста процедура, яка триває 45 хвилин, під час якої Ви відчуєте приємне розслаблення.

Умови акції

Бофон надає можливість пройти процедури з корекції фігури «Бразильські сіднички» з обгортанням та пілінгом в кабінеті краси «Style-Nika» зі знижкою 95%. 

Придбаний Бофон можна оформити у вигляді подарункового сертифікату та замовити його доставку укрпоштою абсолютно безкоштовно. Для цього потрібно заповнити форму замовлення.

3 сеанси масажу «Бразильські сіднички» + водорослеве обгортання + пілінг з вулканічним піском за ціною 99 грн. замість 2400 грн. Знижка 95%. 

5 сеансів масажу «Бразильські сіднички» + водорослеве обгортання + пілінг з вулканічним піском за ціною 179 грн. замість 4000 грн. Знижка 95%. 

7 сеансів масажу «Бразильські сіднички» + водорослеве обгортання + пілінг з вулканічним піском за ціною 259 грн. замість 5600 грн. Знижка 95%. 

Додатково доплачувати нічого не потрібно. 

Тривалість одного сеансу – 45 хв. 

Термін дії Бофону: з 18.11.2014 р. по 18.02.2015р.  

Учасник може придбати один Бофон для себе та необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку один Бофон на одну людину.  

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон.  

Необхідний попередній запис за телефонами:  

(098) 693-24-28

(093) 491-17-07 

Якщо учасник акції записався на процедуру, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 3 години, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції. 

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями салону. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

 
Особливості
Позбавлення від целюліту. Моделювання контурів тіла. Після процедури шкіра гладенька та підтягнута. Вирівнюється рельєф шкіри.
Від
99
Рекомендуємо