Єдина Країна! Единая Страна!
Головна > Краса та здоровʼя> Манікюр класичний та педикюр фруктовими кислотами з покриттям Shellac в салоні естетики та краси «Мак»

Манікюр класичний та педикюр фруктовими кислотами з покриттям Shellac в салоні естетики та краси «Мак»

Придбало 1 До завершення акції
  • Вартість
    до 270 гривень
  • Знижка
    52%
Від
129
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

"Мак" Салон естетики та краси
Телефон:
(044) 235-38-23
Київ вул, Горького, 10-б
Льва Толстого
У салоні естетики та краси «Мак» подбають про Ваші бажання. Величезна різноманітність розслаблюючих і косметологічних послуг порадують найвибагливіших клієнтів. Також в салоні естетики та краси «Мак» Ви можете зробити класичний манікюр та педикюр фруктовими кислотами. А покриття Shellac додасть кольору Вашим нігтям і створить гарний настрій. Класичний обрізний манікюр є найпопулярнішою процедурою для рук, а педикюр фруктовими кислотами – це не тільки приємна процедура, красиві і доглянуті стопи, насамперед це здоров'я Ваших ніг. В основі методики лежить здатність гліколієвої кислоти проникати глибоко в шкіру і відлущувати ороговілі шари. Крім того, фруктові кислоти запобігають запалення і діють як антиоксиданти.

  • http://salon-mak.com/
Умови акції

Бофон дає можливість зробити класичний манікюр з однокольоровим покриттям Shellac або педикюр фруктовими кислотами з однокольоровим покриттям Shellac, або класичний манікюр та педикюр фруктовими кислотами з однокольоровим покриттям Shellac на руках та ногах в салоні естетики та краси «Мак» зі знижкою до 53%. 

Класичний манікюр з однокольоровим покриттям Shellac за ціною 129 грн. замість 270 грн. Знижка 52%. Педикюр фруктовими кислотами з однокольоровим покриттям Shellac за ціною 159 грн. замість 340 грн. Знижка 53%. Класичний манікюр та педикюр фруктовими кислотами з однокольоровим покриттям Shellac на руках та ногах за ціною 289 грн. замість 610 грн. Знижка 53%.

Строк дії Бофонів: з 08.01.2014р. по 07.04.2014р.

Один учасник може скористатися двома різними Бофонами і тільки один раз кожним.

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок, в розрахунку два різних Бофони на одну людину.

Необхідний попередній запис на процедуру за телефонами: 

(044) 235-38-23 

(067) 862-03-06

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон. 

Якщо учасник записався на процедуру, але не з`явився в назначений термін або запізнився на 15 хв та не попередив про це завчасно мінімум за 3 години, адміністрація залишає за собою право відмовити учаснику у наданні послуг зі знижкою або надає послуги в рамках того часу, який залишається у клієнта. В цьому разі Бофон вважається використаним.

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, такий Бофон вважається використаним.

Додатково нічого доплачувати не треба.

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями салону.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
Професійний підхід і висококваліфіковані майстри. Класичний манікюр – найпопулярніша процедура для рук. Великий вибір відтінків покриття Shellac. Педикюр фруктовими кислотами – безболісний та безпечний.
Від
129
Рекомендуємо