Головна > Краса та здоровʼя> 1, 3, 5 сеансів у кисневій SPA-капсулі від 99 грн. в клініці краси «Lux-S». Зміцнення імунітету і профілактика захворюваннь.

1, 3, 5 сеансів у кисневій SPA-капсулі від 99 грн. в клініці краси «Lux-S». Зміцнення імунітету і профілактика захворюваннь.

Придбало 4 До завершення акції
  • Вартість
    до 220 гривень
  • Знижка
    55%
Від
99
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Lux-S. Клініка краси
Телефон:
(044) 484-03-58
вул. Григорія Андрющенко, 4-Д
м. Лук'янівська
Щоб не захворіти взимку через негоду та зниження температури, залишатись повними сил та енергії, пропонуємо пройти оздоровчі сеанси в кисневій SPA-капсулі в центрі моделювання обличчя та тіла «Lux-S»! SPA-капсула Alpha LED Oxy Light SPA – це апарат, який призначений для відновлення організму людини, профілактики різних простудних захворювань, та дозволяє домогтися повного розслаблення і відпочинку. Особливість SPA-капсули в тому, що це цілий комплекс процедур: OxyThermie TM (оксі-гіпертермія), іонізірованний кисневий обдув обличчя, дворівневий регульований вібро- альфа-масаж, система 4-х канальної ароматерапії (аромаінгаляції), киснева терапія, аероіонотерапія, світлодіодна хромотерапія, суха сауна високої температури, інфрачервона сауна, музикотерапія. Суха сауна з температурою до 83°С, дія якої посилюється подачею чистого кисню. Завдяки циркуляції кисню усередині капсули легко переносяться навіть найвищі температури і багаторазово посилюється обмін речовин, що сприяє зниженню ваги і усуненню целюліту. Киснева терапія покращує роботу всіх органів і тканин, стимулює імунну систему, нормалізує обмін речовин. Світлодіодна селективна хромотерапія зменшує прояви депресії та допомагає розслабитися. Іонізований обдув обличчя покращує мікроциркуляцію крові. Дворівневий лімфодренажний вібромасаж дозволяє зменшити набряки та прискорює виведенню зайвої рідини з організму. А за допомогою ароматерапії та музикотерапії посилиться терапевтичний оздоровчий ефект на весь організм.

  • http://www.lux-s.kiev.ua/
Умови акції

З Бофоном Ви маєте можливість оздоровитись в SPA-капсулі в центрі моделювання обличчя та тіла «Lux-S» зі знижкою до 67%.

Придбаний Бофон можна оформити у вигляді подарункового сертифікату та замовити його доставку укрпоштою абсолютно безкоштовно. Для цього потрібно заповнити форму замовлення.

1 сеанс оздоровлення в SPA-капсулі за ціною 99 грн. замість 220 грн. Знижка 55%. 

3 сеанси оздоровлення в SPA-капсулі за ціною 264 грн. замість 660 грн. Знижка 60%. 

5 сеансів оздоровлення в SPA-капсулі за ціною 363 грн. замість 1100 грн. Знижка 67%. 

Тривалість одного сеансу – 40-60 хв. 

Додатково доплачувати нічого не потрібно. 

Термін дії Бофонів: з 01.12.2014 р. по 28.03.2015 р.  

Учасник може придбати один Бофон для себе та необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон.  

Необхідний попередній запис за телефонами центру «Lux-S»:  

(044) 484-03-58  

(097) 071-17-11 

Якщо учасник акції записався на процедуру, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 5 годин, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції. 

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями центру. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Апарат Alpha LED Oxy Light SPA. Всі матеріали одноразові. Детоксикація організму. Підвищення імунітету та профілактика простудних захворювань. Насичення організму киснем. Схуднення. Зняття м’язової втоми.
Від
99
Рекомендуємо