Головна > Краса та здоровʼя> Гальванізація, дарсонвалізація, механічна чистка, ліфтинг-масаж обличчя з косметикою Dermalogica від «Galicia Ecosalon»!

Гальванізація, дарсонвалізація, механічна чистка, ліфтинг-масаж обличчя з косметикою Dermalogica від «Galicia Ecosalon»!

Придбало 0 До завершення акції
  • Вартість
    без обмежень.
  • Знижка
    60%
Від
24
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Студія краси «Galicia Ecosalon»
Телефон:
(097) 979-51-36
Київ вул. Боричів Тік, 35-А
м. Контрактова Площа

У результаті дарсонвалізації шкіри обличчя поліпшується кровообіг, шкіра жвавіше насичується киснем, активізуються обмінні процеси в підшкірному жировому прошарку, проходять набряки. Якщо у Вас проблемна, жирна, пориста шкіра, помітні зморшки, або тьмяний колір обличчя, то процедура дарсонвалізації саме для Вас.  

Механічна чистка обличчя видалити чорні цятки на обличчі, позбавить від комедонів або вугрів. Незважаючи на те, що даний спосіб чищення досить неприємний і болісний, він дуже ефективний. Жирна і проблемна шкіра стане набагато чистішою, пори звузяться. 

Гальванізація – косметична процедура, при якій на шкіру впливають малопотужним постійним струмом з низькою напругою, та вводять у глибокі шари дерми спеціальні косметичні препарати. Їх підбирають з урахуванням особливостей шкіри. Гальванізація дозволяє пом'якшити шкіру і поліпшити її захисні функції, активізувати циркуляцію крові, підвищити м'язовий тонус шкіри. 

Вакуумний ліфтинг-масаж обличчя проводиться за допомогою трьох насадок. На кожному етапі використовується спеціальна насадка і режим вакууму, залежно від стану шкіри. Такий масаж дозволяє позбутися тьмяного кольору шкіри, зморшок, підтягнути й змоделювати овал обличчя.



  • http://g-ecosalon.com/
Умови акції

Бофон надає знижку до 75% на будь-яку процедуру для обличчя на вибір з косметикою Dermalogica в студії краси «Galicia Ecosalon». 

Бофон за 24 грн. на лікувальну дарсонвалізацію обличчя з кисневою косметикою (1 сеанс) за ціною 75 грн. замість 250 грн. Загальна знижка 60%. Загальна вартість 99 грн.  

Бофон за 25 грн. на вакуумний ліфтинг-масаж обличчя з косметикою Dermalogica (1 сеанс) за ціною 75 грн. замість 300 грн. Загальна знижка 67%. Загальна вартість 100 грн.  

Бофон за 49 грн. на механічну чистку обличчя з вапоризацією з косметикою Dermalogica (1 сеанс) за ціною 150 грн. замість 500 грн. Загальна знижка 60%. Загальна вартість 199 грн.  

Бофон за 50 грн. на гальванізацію шкіри обличчя з косметикою Dermalogica (10 сеансів) за ціною 150 грн. замість 800 грн. Загальна знижка 75%. Загальна вартість 200 грн.  

За наявності Бофону потрібно доплатити вказану суму за процедуру. 

Термін дії Бофонів: з 12.03.2015 р. по 12.05.2015 р.  

Учасник може придбати тільки один Бофон для себе та необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку один сертифікат на одну людину.  

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон.  

Необхідний попередній запис за телефоном салону краси: 

(097) 979-51-36 

Якщо учасник акції записався на процедуру, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 3 години, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції. 

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями салону. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Тривальсть дарсонвалізації та вакуумного масажу – 40 хв. Тривалість механічної чистки – 60 хв. Тривалість 1 сеансу гальванізації – 15 хв. Використовується професійна косметика. Позбавлення від зморшок. Насичення шкіри киснем. Зникають недоліки шкіри.
Від
24
Рекомендуємо