Головна > Краса та здоровʼя> 3, 5 або 10 сеансів проти целюліту ! Вакуумно-роликовий масаж + антицелюлітні обгортання в салоні краси «Ваніль»!

3, 5 або 10 сеансів проти целюліту ! Вакуумно-роликовий масаж + антицелюлітні обгортання в салоні краси «Ваніль»!

Придбало 13 До завершення акції
  • Вартість
    без обмежень.
  • Знижка
    71%
Від
79
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Салон краси «Ваніль»
Телефон:
(067) 402-50-21
вул. Анни Ахматової, 4
м. Позняки

Красива фігура та ще й зі знижкою! Знижковий сайт Бофон пропонує купон на знижку на вакуумно-роликовий масаж і антицелюлітні обгортання проблемних зон. Якщо Ви хочете завжди виглядати чудово, отримувати компліменти і мати ідеальні контури тіла, пройдіть курс процедур вакуумно-роликового масажу з антицелюлітними обгортаннями.

Вакуумно-роликовий масаж – це стимуляція шкіри, яка заснована на об'єднанні ефекту пульсуючого вакууму і механічного роликового масажу спеціальними насадками. Вакуумно-роликовий масаж можна назвати методом моделювання ідеального контуру тіла: він бореться з целюлітними відкладеннями, лікує їх, коригує фігуру, позбавляючи від надмірної ваги, ефективно допомагає в лікуванні в'ялої шкіри, що втратила тонус і еластичність. Показання до проходження вакуумно- роликового масажу: целюліт, надлишкові жирові відкладення, м'язова гіпотонія, обвисання шкіри внаслідок втрати ваги, обвисання сідниць, розтяжки, зайва вага і об'єми тіла. 

Антицелюлітні обгортання на основі морських водоростей допомагають закріпити результат після вакуумно-роликового масажу. Обгортання з морськими водоростями зменшують об’єми тіла, підвищують мікроциркуляцію крові та обмін речовин. Гаряче обгортання включає в себе – морські водорості, кофеїн, червоний перець, ефірні олії, екстракт грейпфрута. До складу холодного обгортання входять морські водорості та ментол.



  • http://salonvanil.com/
Умови акції

Бофон надає знижку від 66% до 72% на вакуумно-роликовий масаж проблемних зон з антицелюлітними обгортаннями в салоні краси «Ваніль».

Вакуумно-роликовий масаж.                               Тривалість сеансу - 30 хв.:

Бофон за 79 грн. на 3 сеанси вакуумно-роликового масажу для 5 зон (живіт, стегна, сідниці, боки, руки) з доплатою 180 грн. замість 900 грн. Загальна знижка 71%. Загальна вартість 259 грн.  

Бофон за 125 грн. на 5 сеансів вакуумно-роликового масажу для 5 зон (живіт, стегна, сідниці, боки, руки) з доплатою 300 грн. замість 1500 грн. Загальна знижка 71%. Загальна вартість 425 грн.  

Бофон за 249 грн. на 10 сеансів вакуумно-роликового масажу для 5 зон (живіт, стегна, сідниці, боки, руки) з доплатою 600 грн. замість 3000 грн. Загальна знижка 72%. Загальна вартість 849 грн.

Вакуумно-роликовий масаж + обгортання. Тривалість сеансу - 50 хв.:  

Бофон за 150 грн. на 3 сеанси вакуумно-роликового масажу з антицелюлітним обгортанням для 2 зон на вибір (живіт + боки або ноги зі стегнами + сідниці) з доплатою 350 грн. замість 1470 грн. Загальна знижка 66%. Загальна вартість 500 грн.  

Бофон за 230 грн. на 5 сеансів вакуумно-роликового масажу з антицелюлітним обгортанням для 2 зон (живіт + боки або ноги зі стегнами + сідниці) з доплатою 550 грн. замість 2450 грн. Загальна знижка 68%. Загальна вартість 780 грн.  

Бофон за 460 грн. на 10 сеансів вакуумно-роликового масажу з антицелюлітним обгортанням для 2 зон (живіт + боки або ноги зі стегнами + сідниці) з доплатою 1100 грн. замість 4900 грн. Загальна знижка 68%. Загальна вартість 1560 грн.  

За наявності Бофону потрібно доплатити в салоні краси вказану суму за процедуру. 

Термін дії Бофонів: з 25.01.2016 р. по 25.04.2016 р.  

Учасник може придбати один Бофон для себе та необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку один Бофон на одну особу. 

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон.  

Необхідний попередній запис за телефоном салону краси: 

(067) 402-50-21 

Якщо учасник акції записався на процедуру, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 12 годин, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою (у цьому разі Бофон вважається використаним і поверненню не підлягає) або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції. 

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями салону. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Зменшення проявів целюліту. Детоксикація організму. Зменшення об’ємів тіла. Загальна релаксація організму. Підвищення тонусу шкіри.
Від
79
Рекомендуємо