Головна > Краса та здоровʼя> Консультація подолога. Вирішення проблеми врослих нігтів. Установка корегуючих скоб ORA і OMEGA в центрі «Lux-S»!

Консультація подолога. Вирішення проблеми врослих нігтів. Установка корегуючих скоб ORA і OMEGA в центрі «Lux-S»!

Придбало 1 До завершення акції
  • Вартість
    до 300 гривень
  • Знижка
    70%
Від
100
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Центр моделювання обличчя та тіла «Lux-S»
Телефон:
(044) 232-22-56
Киев вул. Григорія Андрющенко, 4-Д
м. Лук'янівська

Відкрите взуття вам пасує! А завдяки супер знижкам ви можете бути впевненими, що ніжки виглядають ідеально. Придбайте на знижковому сайті Бофон сертифікат і вирішить проблему врослого нігтя зі знижкою в центрі краси «Lux-S»!

Подолог – це майстер педикюру з медичною освітою, який займається вирішенням проблем стопи. Він виявить патологічні зміни нігтів і стопи на ранніх стадіях, не вдаючись до хірургічного втручання. 

Врослий ніготь (оніхокріптоз) - це захворювання, пов'язане з вростанням нігтьової пластини в нігтьовий валик. Захворювання супроводжується запаленням м'яких тканин, а саме почервонінням, набряканням нігтьового валика або пальця, болем. У центрі краси «Lux-S» лікар-подолог допоможе вирішити проблему врослих нігтів, застосовуючи засоби німецького виробництва марки «SUDA», в основі яких лежать натуральні й гіпоалергенні інгредієнти. 

Сьогодні існують і інші методики, які дозволяють вирішити швидко і ефективно проблему врослого нігтя. Скоби нового покоління ORA і OMEGA – це альтернатива хірургічній операції і безпечний спосіб усунення і корекції врослих нігтів. Методика встановлення скоб ORA і OMEGA аналогічна брекетам і може застосовуватися у будь-якому віці. Скоби рекомендовані не тільки для корекції врослого і деформованого нігтя, але і для лікування гіпергрануляцій і стрижневих мозолів в нігтьовому валику, схильності нігтів до скручування, косметичної корекції нігтів. 

Скоба або пластина фіксується безпосередньо на поверхні нігтя, піднімаючи його врослі бокові краї. Полегшення настає одразу: зменшується запалення і знімається больовий синдром. Установка скоб безболісна і абсолютно гігієнічна процедура, їх можна встановити навіть при наявності запалення пальців від вростання нігтів в будь-якій стадії.



  • http://www.lux-s.kiev.ua/
Умови акції

Бофон надає знижку до 73% на вирішення проблем врослих нігтів в центрі краси «Lux-S» + кеш-бек 50 грн. для власників бонусної картки Бофон. 

Консультація лікаря подолога за ціною 100 грн. замість 300 грн. Знижка 70%. 

Безопераційне вирішення проблеми врослих нігтів тм SUDA за ціною 199 грн. замість 750 грн. Знижка 73%. 

Установка корегуючих скоб для врослих нігтів ORA або OMEGA (1 скоба) за ціною 599 грн. замість 1200 грн. Знижка 50%. 

З Бофоном додатково доплачувати нічого не потрібно. 

Термін дії Бофонів: з 13.06.2016 р. по 13.09.2016 р. 

Учасник може придбати тільки один Бофон для себе та необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку один сертифікат на одну особу. 

Учасник може використати тільнки один Бофон по акції і тільки один раз.

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон. 

Необхідний попередній запис за телефонами: 

(044) 232-22-56

(097) 071-17- 11 

Якщо учасник акції записався на процедуру, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 5 годин, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції, у цьому разі Бофон вважається використаним і поверненню не підлягає. 

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним. 

Кеш-бек нараховується тільки за наявності бонусної картки Бофон. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями салону. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Повна безпека процедури. Одночасне лікування грибкової інфекції нігтів і шкіри. Результативність 95%.
Від
100
Рекомендуємо