Головна > Краса та здоровʼя> Ін’єкційна біоревіталізація в центрі краси «Lux-S» + Кеш-бек 100 грн.! Глибоке зволоження, відновлення і омолодження шкіри!

Ін’єкційна біоревіталізація в центрі краси «Lux-S» + Кеш-бек 100 грн.! Глибоке зволоження, відновлення і омолодження шкіри!

Придбало 23 До завершення акції
  • Вартість
    до 2800 гривень
  • Знижка
    57%
Від
1190
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Центр моделювання обличчя та тіла «Lux-S»
Телефон:
(044) 232-22-56
Киев вул. Григорія Андрющенко, 4-Д
м. Лук'янівська

Ін'єкційна біоревіталізація зі знижкою в центрі краси «Lux-S» - ідеальний спосіб виглядати молодо і привабливо! Цей метод регенерації дерми користується величезною популярністю в провідних клініках естетичної медицини в усьому світі. Біоревіталізація не залишає шрамів, не змінює зовнішність, вона просто робить Вас молодше!

Біоревіталізація з гіалуроновою кислотою дає швидкий ефект, вирішуючи одразу кілька проблем. Вона допомагає зволожити шкіру, відновити її структуру, будучи при цьому прекрасним антиоксидантом, покращує колір шкіри, усуває зморшки і в'ялість шкіри, зменшує інтенсивність гіперпігментації і допомагає в лікуванні рубців і шрамів. Біоревіталізація радикально покращує стан шкіри в максимально стислі терміни, з нею корекція зморшок стане найпростішої процедурою!

Ін'єкційна біоревіталізація - найприродніший і натуральний спосіб омолодження шкіри на клітинному рівні, що уповільнює процеси старіння. Для проведення біоревіталізації використовується амінокислоти і гіалуронова кислота особливої ​​концентрації, яка вводиться в глибокий дермальний шар. Ін'єкції стимулюють в клітинах вироблення власної гіалуронової кислоти, завдяки якій пружність, гладкість і еластичність шкіри зберігається протягом тривалого часу. 



  • http://www.lux-s.kiev.ua/
Умови акції

Бофон надає знижку до 69% на ін’єкційну біоревіталізацію  препаратом Beautypharma Hyal-Amin (Франція) в центрі краси «Lux-S» + кеш-бек 100 грн. для власників бонусної картки Бофон. 

Ін'єкційна біоревіталізація (1 мл) за ціною 1190 грн. замість 2800 грн. Знижка 57%.  

Ін'єкційна біоревіталізація (2 мл) за ціною 1890 грн. замість 5300 грн. Знижка 64%.  

Ін'єкційна біоревіталізація (3 мл) за ціною 2390 грн. замість 7800 грн. Знижка 69%.  

Додатково за біоревіталізацію доплачувати нічого не потрібно.  

Бажаєте замовити придбаний Бофон у вигляді Подарункового сертифікату? Заповніть форму.

Важливо! Знеболювання не входить у вартість процедури і оплачується окремо.

Термін дії Бофонів: з 25.04.2016 р. по 25.07.2016 р.   

Учасник може придбати тільки один Бофон для себе та необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку один Бофон на одну людину.

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон.   

Необхідний попередній запис за телефонами:   

(044) 232-22-56  

(097) 071-17-11  

Якщо учасник акції записався на прийом, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 3 години, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою (у цьому разі Бофон вважається використаним) або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції.  

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним.  

Кеш-бек нараховується тільки за наявності бонусної картки Бофон.  

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями центру.  

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Препарат Beautypharma Hyal-Amin (Франція). Рекомендований курс до 4-х процедур. Корекція зів'ялої шкіри. Стимуляція утворення колагену та еластину. Детоксикація.
Від
1190
Рекомендуємо