Головна > Краса та здоровʼя> Безін’єкційна біоревіталізація обличчя та шиї в косметологічному кабінеті «Studio Barvinska»!

Безін’єкційна біоревіталізація обличчя та шиї в косметологічному кабінеті «Studio Barvinska»!

Придбало 8 До завершення акції
  • Вартість
    без обмежень.
  • Знижка
    64%
Від
10
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Косметологічний кабінет «Studio Barvinska»
Телефон:
(050) 311-88-51
Київ вул. Олеся Гончара, 28-Б
м. Золоті Ворота
У більшості випадків причиною передчасного старіння шкіри, її в'ялості і сухості є нестача гіалуронової кислоти. Безголкова біоревіталізація полягає у введенні в шкіру лікувальних компонентів за допомогою імпульсів струму високої напруги, що збільшують проникність біомембран і формують пори – канали, по яких активні речовини проникають у клітину. У косметологічному кабінеті «Studio Barvinska» пропонує пройти до 5 сеансів безін’єкційної біоревіталізації шкіри обличчя і шиї. Ці процедури допоможуть зберегти молодість, красу і свіжість шкіри без пластичних операцій та ін'єкцій. Процедура допомагає боротися з наступними недоліками: підвищеною жирністю і сухістю шкіри, тьмяним кольором обличчя, першими ознаками старіння, набряками під очима і другим підборіддям. Рекомендований курс – від 3 до 7 процедур. Частота проходження сеансів – 1-2 рази на тиждень.

Умови акції

Бофон надає знижку до 77% на 1, 3 або 5 процедур безін’єкційної біоревіталізації шкіри обличчя та шиї в косметології «Studio Barvinska». 

Бофон за 10 грн. на 1 процедуру безін’єкційної біоревіталізації шкіри обличчя та шиї за ціною 160 грн. замість 450 грн. Знижка 64%. 

Бофон за 15 грн. на 3 процедури безін’єкційної біоревіталізації шкіри обличчя та шиї за ціною 320 грн. замість 1350 грн. Знижка 76%. 

Бофон за 20 грн. на 5 процедур безін’єкційної біоревіталізації шкіри обличчя та шиї за ціною 510 грн. замість 2250 грн. Знижка 77%. 

Оплата послуг здійснюється безпосередньо в косметологічному кабінеті. 

Необхідний попередній запис за телефонами:  

(050) 311-88-51 – косметолог Леся. 

(044) 235-55-01 

Термін дії Бофонів: з 20.03.2014р. по 19.05.2014р.  

Один учасник може використати тільки один Бофон і тільки один раз. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок, в розрахунку один Бофон на одну процедуру.  

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон та називайте його код під час запису на процедуру. 

Якщо учасник записався на процедуру, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 3 години, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою (процедура буде вважатися пройденою) або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції.  

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями косметологічного кабінету. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

  
Особливості
Насичення шкіри низькомолекулярною гіалуроновою кислотою. Омолодження шкіри. Корекція контурів обличчя. Поліпшення стану шкіри. Процедура безпечна і безболісна. Використовується косметологічні препарати «Yon-ka» (Франція). Здорова і зволожена шкіра. Сяючий колір обличчя.
Рекомендуємо