Головна > Краса та здоровʼя> Насичення шкіри киснем і свіжий колір обличчя вже після 1 процедури! Кисневий догляд для обличчя в салоні краси «Bien-Etre»!

Насичення шкіри киснем і свіжий колір обличчя вже після 1 процедури! Кисневий догляд для обличчя в салоні краси «Bien-Etre»!

Придбало 2 До завершення акції
  • Вартість
    без обмежень.
  • Знижка
    60%
Від
50
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Салон краси «Bien-Etre»
Телефон:
(096) 232-51-75
Киев вул. Антоновича, 122
м. Палац Україна
Пропонуємо Вам пройти комплексний кисневий догляд для обличчя зі знижкою 60% в салоні краси «Bien-Etre»! Придбайте купон на знижку і вже після першої процедури ви побачите зміни на обличчі: свіжість шкіри, зменшення недоліків і чорних цяток!

Кисневий пілінг - революційний метод омолодження шкіри, підтяжка обличчя без операційного втручання. Це безконтактний вплив на шкіру обличчя за допомогою розпилення кисню і рідини води з дуже високою швидкістю. За рахунок насичення шкіри киснем та зняття верхнього ороговілого шару епідермісу відбувається підтяжка та омолодження шкіри обличчя. Такий м'який, і безболісний вплив дозволяє за кілька процедур наситити клітини вологою і мікроелементами. Після проведення кисневого пілінгу наноситься киснева маска для обличчя, яка глибоко зволожую шкіру, заспокоює її, а також активна сироватка, яка підбирається індивідуально, в залежності від типу і потреб шкіри.


  • http://www.bienetre-salon.com.ua/
Умови акції

Бофон надає знижку 60% на кисневий догляд для шкіри обличчя в салоні краси «Bien-Etre». 

Бофон за 50 грн. на 1 процедуру кисневого догляду для обличчя з доплатою 130 грн. замість 450 грн. Загальна знижка 60%. Загальна вартість 180 грн.  

Бофон за 100 грн. на 2 процедури кисневого догляду для обличчя з доплатою 260 грн. замість 900 грн. Загальна знижка 60%. Загальна вартість 360 грн.  

Бофон за 150 грн. на 3 процедури кисневого догляду для обличчя з доплатою 390 грн. замість 1350 грн. Загальна знижка 60%. Загальна вартість 540 грн.  

З Бофоном потрібно доплатити в салоні краси вказану суму за процедури. 

У кожну процедуру входить: 

- глибоке очищення шкіри обличчя, 

- кисневий пілінг, 

- нанесення активної омолоджуючої сироватки по типу шкіри, 

- киснева маска для обличчя по типу шкіри, 

- нанесення захисного зволожуючого крему для обличчя. 

Термін дії Бофонів: з 21.10.2016 р. по 21.01.2017 р. 

Учасник може придбати тільки один Бофон для себе та необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку один Бофон на одну особу. 

Учасник може використати тільки один Бофон по цій акції один раз.

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон. 

Необхідний попередній запис за телефоном:

(096) 232-51-75

Якщо учасник акції записався на процедуру, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 5 годин, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою (у цьому разі Бофон вважається використаним і поверненню не підлягає) або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції.

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним.

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями салону.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Професійна киснева косметика. Зволоження і насичення шкіри киснем. Омолоджуючий ефект.
Від
50
Рекомендуємо