Головна > Краса та здоровʼя> Масаж «Бразильські сіднички» + гаряче або холодне антицелюлітне обгортання + сухий пілінг в центрі «Lux-S»!

Масаж «Бразильські сіднички» + гаряче або холодне антицелюлітне обгортання + сухий пілінг в центрі «Lux-S»!

Придбало 0 До завершення акції
  • Вартість
    до 500 гривень
  • Знижка
    60%
Від
199
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Центр моделювання обличчя та тіла «Lux-S»
Телефон:
(044) 232-22-56
Киев вул. Григорія Андрющенко, 4-Д
м. Лук'янівська

Мрієте про спокусливі форми? Ми можемо зробити це реальністю! Придбайте на знижковому сайті Бофон сертифікат на масаж Бразильські сіднички зі знижкою і досягайте своєї мети!

Бразильські сіднички по праву вважаються одним з еталонів краси в світі. Це підтягнуті, пружні, ідеальної форми сідниць, без несимпатичних жирових відкладень. У центрі краси «Lux-S» розробили спеціальну програму для досягнення ідеальний форм. 

Антицелюлітний моделюючий апаратний масаж «Бразильські сіднички» робить шкіру оксамитовою, здоровою і пружною, перешкоджає появі розтяжок, посилює кровообіг, покращує живлення тканин. Внаслідок цього шкіра стає більш еластичною, зникає набряклість. Такий апаратний масаж проводиться а спеціальною німецькою технологією SPM WEYERGANS.

Сухий пілінг і лімфодренажний масаж унікальною французькою силіконовою рукавичкою AURA SHAKE Gant de Massage Corps (Франція) – це дуже ефективна процедура, спрямована на очищення і оновлення клітин. Шкіра стає м'якою і набуває здорового вигляду, стає пружною і еластичною, вирівнюється рельєф.  

Гаряче або холодне обгортання «Бразильські сіднички» сприяє насиченню шкіри вологою, мінеральними речовинами, необхідними для нормальної життєдіяльності клітин, і стимулює виведення токсинів. Надає цілеспрямовану дію на розщеплення і виведення жирів, впливає на процеси ліполізу, покращує обмінні процеси в організмі.



  • http://www.lux-s.kiev.ua/
Умови акції

Бофон надає знижку до 64% на програму по корекції фігури «Бразильські сіднички» в центрі краси «Lux-S» + кеш-бек 50 грн. для власників бонусної картки Бофон. 

1 сеанс масажа «Бразильські сіднички» + сухий пілінг AURA SHAKE за ціною 199 грн. замість 500 грн. Знижка 60%. 

1 сеанс масажа «Бразильські сіднички» + сухий пілінг AURA SHAKE + гаряче або холодне обгортання за ціною 249 грн. замість 690 грн. Знижка 64%. 

Додатково доплачувати нічого не потрібно. 

Бажаєте замовити придбаний Бофон у вигляді Подарункового сертифікату? Заповніть форму.

У програму «Бразильські сіднички» входить: 

- Консультація косметолога. 

- Очищення шкіри. 

- Тонізація шкіри. 

- Сухий пілінг силіконовою рукавичкою AURA SHAKE – 5-10 хв. 

- Нанесення спеціального розігріваючого гелю для масажу 

- Підбір індивідуальної програми. 

- Апаратний антицелюлітний масаж сідниць «Бразильські сіднички» за спеціальною німецькою технологією SPM WEYERGANS – 15-20 хв. 

- Якщо комплекс обраний з обгортанням, то проводиться мінеральне гаряче або холодне обгортання. Очищення шкіри клин-пінкою від мінерального обгортання. 

- Нанесення зміцнюючого ліфтинг-крему для тіла. 

Термін дії Бофонів: з 09.06.2016 р. по 09.09.2016 р.  

Учасник може придбати тільки один Бофон для себе і необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку один сертифікат на одну людину. 

Учасник може використати тільки один Бофон по акції і тільки один раз.

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон.  

Необхідний попередній запис за телефонами:  

(044) 232-22-56

(097) 071-17-11 

Якщо учасник акції записався на процедуру, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 12 годин, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою (Бофон буде вважатись використаним і поверненнюне підлягає) або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції. 

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним. 

Кеш-бек нараховується тільки за наявності бонусної картки Бофон.  

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями салону. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Апарат SPM Weyergans (Німеччина). Ексклюзивна силіконова рукавичка AURA SHAKE Gant de Massage Corps (Франція). Зменшення "апельсинової кірки".
Від
199
Рекомендуємо