Головна > Краса та здоровʼя> Подаруйте собі відновлення і розслаблення! Флоатинг + класичний масаж або Relax масаж в центрі «Float in»! Кеш-бек 50 грн.!

Подаруйте собі відновлення і розслаблення! Флоатинг + класичний масаж або Relax масаж в центрі «Float in»! Кеш-бек 50 грн.!

Придбало 62 До завершення акції
  • Вартість
    до 550 гривень
  • Знижка
    41%
Від
325
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Релакс центр «Float in»
Телефон:
(068) 273-74-17
Киев вул. Рейтарска, 32, оф. 7
м. Золоті Ворота

Потурбуйтесь про себе! Релакс Центр «Float in» пропонує унікальні процедури, які поєднують всю цілющу силу флоатингу та масажу! А знижковий сайт Бофон пропонує флоатинг зі знижкою!

Флоатинг – це унікальна процедура позбавлення від стресу і фізичного перенапруження. Флоат капсула містить щільний розчин англійської солі, що дозволяє повністю розслабитись і відчути невагомість тіла. Завдяки процедурі флоатингу ви відпочинете тілом і душею, адже, відсутність зовнішніх чинників, таких як звук і світло, дозволяють свідомості відкритися і досягти найзатишніших куточків підсвідомості. 

Флоатинг сприятливо впливає на всі життєві системи організму, захищає від виникнення багатьох захворювань серця і судин, має потужний Detox ефект, звільняючи організм від шлаків і токсинів, зміцнює структуру волосся, зволожує і омолоджує шкіру, допомагає у боротьбі із целюлітом, нормалізує сон та емоційний стан. А у поєднанні з різними техніками масажу, ефект від процедури флоатингу зростає в рази і має довготривалий результат. 

Релакс центр «Float іn» пропонує своїм відвідувачам різні техніки оздоровлюючих масажів у поєднанні з процедурою флоатингу. Команда професіоналів «Float іn» допоможе вам розслабитися, відчути себе здоровими та повними сил і енергії!



  • https://www.facebook.com/floatin.com.ua/
Умови акції

Бофон надає знижку до 46% на флоатинг з масажем в релакс центрі «Float in» + кеш-бек 50 грн. для власників бонусної картки Бофон. 

Флоатинг (60 хв) + масаж загальний (30 хв) за ціною 325 грн. замість 550 грн. Знижка 41%. 

Флоатинг (60 хв) + релакс-масаж (60 хв) за ціною 400 грн. замість 750 грн. Знижка 46%. 

З Бофоном додатково доплачувати нічого не потрібно. 

Бажаєте замовити придбаний Бофон у вигляді Подарункового сертифікату? Заповніть форму.

Термін дії Бофонів: з 07.09.2016 р. по 07.12.2016 р. 

Учасник може придбати тільки один Бофон для себе та необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку один сертифікат на одну особу. 

Учасник може використати тільки один Бофон по акції один раз. 

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон. 

Необхідний попередній запис за телефонами: 

(068) 273-74-17 

(099) 073-34-83 

Якщо учасник акції записався на процедуру, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 5 годин, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції, у цьому разі Бофон вважається використаним і поверненню не підлягає. 

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним. 

Кеш-бек нараховується тільки за наявності бонусної картки Бофон. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями салону. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Тривалість сеансу – 90 або 120 хв, в залежності від процедури. Повне розслаблення м’язів. Оздоровлення і детоксикація організму.
Від
325
Рекомендуємо