Головна > Краса та здоровʼя> Ощищення і омолодження шкіри обличчя! Молочний або мигдалевий пілінг обличчя на вибір в салоні краси «Bien-Etre»!

Ощищення і омолодження шкіри обличчя! Молочний або мигдалевий пілінг обличчя на вибір в салоні краси «Bien-Etre»!

Придбало 0 До завершення акції
  • Вартість
    без обмежень.
  • Знижка
    75%
Від
30
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Салон краси «Bien-Etre»
Телефон:
(096) 232-51-75
Киев вул. Антоновича, 122
м. Палац Україна

Подбайте про шкіру обличчя і придбайте купон на знижку 75% на хімічні пілінги для обличчя! Адже холодна пора року - ідеальний час, щоб робити пілінги обличчя! 

Хімічний пілінг заснований на дії кислот і дозволяє видаляти ороговілі шари шкіри, одночасно стимулюючи регенерацію молодих клітин. Різноманітність професійної лінійки хімічних пілінгів МССМ™ (Іспанія), включає в себе моно кислоти, різних концентрацій, що дозволяє робити ці пілінги для різних типів шкіри і віку.
 
Молочний пілінг може чудово освіжити і зволожити шкіру, вирівняти і освітлити тон шкіри обличчя, повернути втрачений тонус шкіри. Молочна кислота діє дуже м'яко, тому після пілінгу не з'являються почервоніння і набряклості. Молочний пілінг підходить для молодих дівчат збудь-яким типом шкіри, у яких незначні недоліки на шкірі або потрібно освітлити і вирівняти тон обличчя.

Мигдалевий пілінг - ефективна процедура очищення і омолодження обличчя. Його можна рекомендувати молодим дівчатам і жінкам середнього віку. Мигдалевий пілінг - найм'якший і найбезпечніший з поверхневих пілінгів, тому підходить навіть для тонкої і чутливої ​​шкіри. Такий пілінг вважається ефективним способом боротьби з вугровим висипом, так як має потужну протизапальну дію, ефективно видаляє з поверхні відмерлі клітини епідермісу, нормалізує виділення шкірного жиру, вирівнює шкіру і розгладжує її. Також, мигдалевий пілінг ідеально бореться з віковими змінами шкірі і першими зморшками: має виражений омолоджуючий ефект, розгладжує дрібні мімічні зморшки, відновлюючи пружність шкіри, активізує вироблення природного колагену в тканинах шкіри і покращує її еластичність.



  • http://www.bienetre-salon.com.ua/
Умови акції

Бофон надає знижку 50% на SPA-процедури в салоні краси «Bien-Etre». 

Бофон за 30 грн. на 1 процедуру пілінгу на вибір з доплатою 80 грн. замість 450 грн. Загальна знижка 75%. Загальна вартість 110 грн.  

Бофон за 60 грн. на 2 процедури пілінгу на вибір з доплатою 160 грн. замість 900 грн. Загальна знижка 75%. Загальна вартість 220 грн.  

З Бофоном потрібно доплатити в салоні краси вказану суму за процедуру. 

Пілінги на вибір: молочний або мигдалевий. 

У процедуру входить:

- Зняття макіяжу та очищення шкіри обличчя.

- Нанесення пілінгу.

- Нанесення нейтралігатора.

- Заспокійлива вІдновлювальна сироватка за типом і проблемою шкіри.

- Маска для обличчя по типу шкіри.

- Нанесення захисного крему для обличчя.

Термін дії Бофонів: з 19.10.2016 р. по 19.01.2017 р.  

Учасник може придбати тільки один Бофон для себе та необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку один Бофон на одну особу.  

Учасник може використати тільки один Бофон по цій акції один раз.

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон.  

Необхідний попередній запис за телефоном: 

(096) 232-51-75 

Якщо учасник акції записався на процедуру, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 5 годин, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою (у цьому разі Бофон вважається використаним і поверненню не підлягає) або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції. 

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями салону. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Тривалість процедури - 45-60 хв. Професійні хімічні пілінги МССМ (Іспанія). Для всіх типів шкіри, навіть для чутливої.
Від
30
Рекомендуємо