Єдина Країна! Единая Страна!
Головна > Акції українських готелів> Сходження на Говерлу, рафтинг, катання на джипах + проживання з харчуванням та сауною в гостинному дворі «Оберіг»!

Сходження на Говерлу, рафтинг, катання на джипах + проживання з харчуванням та сауною в гостинному дворі «Оберіг»!

Придбало 0 До завершення акції
  • Вартість
    до 1100 гривень
  • Знижка
    10%
Від
989
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Гостинний двір «Оберіг»
Телефон:
(097) 700-09-59
Львів Україна, Івано-Франківська обл., смт. Ворохта, вул. Грушевського, 15
Гостинний двір «Оберіг» – це чудове місце у високогір’ї Карпат. Два двоповерхові котеджі розташовані за 800 м. від траси «Татарів-Верховина», є асфальтована під'їзд (у вечірній та нічний час освічується), до центру пішки – 10 хв., до лісу – 5 хв. Затишна атмосфера кожного номера та дивовижні гори навкруги допоможуть розслабитися та відпочити від галасливого міста. Але це ще не все! Окрім гірської тиші та відпочинку гостинний двір «Оберіг» та знижковий сайт «Бофон» пропонують Вам поринути в дивовижні пригоди: рафтинг Чорним Черемошем, сходження на найвищу гору України – Говерлу, катання на джипах на високогірну полонину. Це справжній екстремальний тур, яскраві спогади від якого залишаться у Вашому серці назавжди.

  • http://www.oberig.net/
Умови акції

Бофон надає знижку на екстремальний тур у Карпати з проживанням в гостинному дворі «Оберіг» у Ворохті, триразовим харчуванням, сходженням на Говерлу, рафтингом на Чорному Черемоші та поїздкою на джипах по високогір’ю Карпат. 

Тур в Карпати на 3 ночі/4 дні для однієї особи: проживання в гостинному дворі «Оберіг» 3 ночі/4 дні в номері «стандарт/бізнес» + 3-и разове харчування + 1 год. сауни + сходження на Говерлу + рафтинг, за ціною 989 грн. замість 1100 грн. Знижка 10%. 

Тур в Карпати на 3 ночі/4 дні для двох осіб: проживання в гостинному дворі «Оберіг» 3 ночі/4 дні в номері «стандарт/бізнес» + 3-и разове харчування + 1 год. сауни + сходження на Говерлу + рафтинг, за ціною 1665 грн. замість 1850 грн. Знижка 10%. 

Тур в Карпати на 5 ночей/6 днів для однієї особи: проживання в гостинному дворі «Оберіг» 5 ночей/6 днів в номері «стандарт/бізнес» + 3-и разове харчування + 1 год. сауни + сходження на Говерлу + рафтинг + ексклюзивна подорож на джипах на високогірну полонину, за ціною 1899 грн. замість 2115 грн. Знижка 10%. 

Тур в Карпати на 5 ночей/6 днів для двох осіб: проживання в гостинному дворі «Оберіг» 5 ночей/6 днів в номері «стандарт/бізнес» + 3-и разове харчування + 1 год. сауни + сходження на Говерлу + рафтинг + ексклюзивна подорож на джипах на високогірну полонину, за ціною 2869 грн. замість 3190 грн. Знижка 10%. 

У вартість не входить:  

- квитки на проїзд до смт. Ворохта. 

- Обіди на виїздах. 

- Квитки до Національного Парку – 25-35 грн. 

- Добровільне страхування – 30 грн. 

- Факультативні екскурсії.     

БОНУС! Знижка 10% на кінні прогулянки, повітряний екстрім «Зіп Лайн», велоекскурсії, автобусні екскурсії.  

ЗАЇЗДИ ЩОЧЕТВЕРГА! 

Розрахунковий час 12:00.  

УВАГА! Обов’язково резервуйте дати заїзду та номер перед придбанням Бофону за телефонами:  

(097) 700-09-59 

(098) 682-08-50 

Бофон необхідно сплатити протягом двох робочих днів після бронювання. 

Після оплати Бофону обов'язково передзвоніть в готель і підтвердить бронювання, назвавши адміністратору готелю номер Бофону і код. 

Якщо Ви не сплатите Бофон у зазначений період, готель залишає за собою право анулювати бронювання. 

Бофон можна повернути тільки в тому випадку, якщо не було здійснено бронювання. 

Строк дії Бофонів – дати заїздів: з 01.04.2014р. по 04.06.2014р. (дата останнього виїзду). 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів для себе та в подарунок. 

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон.  

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, такий Бофон вважається використаним. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями готелю. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.



Особливості
Дерев’яні котеджі. Комфортні й затишні номери. Чудове місце для активного відпочинку. Усі номери включають у себе: санвузол, телевізор, балкон. Подорож на джипах по високогір’ю Карпат. Рафтинг на Чорному Черемоші. Сходження на найвищу гору України – Говерлу. Харчування – повний пансіон. Сауна з контрастним басейном і душем.
Рекомендуємо