Головна > Екскурсійні тури> Баварські вихідні! Автобусний тур зі знижкою 19%! Мюнхен, замок Нойшванштайн, Краків і Зальцбург!

Баварські вихідні! Автобусний тур зі знижкою 19%! Мюнхен, замок Нойшванштайн, Краків і Зальцбург!

Придбало 32 До завершення акції
  • Вартість
    до 7780 гривень
  • Знижка
    19%
Від
6300
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція «Бофон Мандри»
Телефон:
(096) 914-33-81
пр-т Вацлава Гавела, 18, павільйон 27 (ТЦ Відрадненський)

Баварія - найчарівніша частина Німеччини! Це казковий край, вкритий горами, лісами і безліччу середньовічних замків. А ще Баварія славиться на весь світ своїм пивом! Бофон Мандри запрошує вас у цей захоплюючий тур побачити всю цю красу на власні очі та спробувати особисто всі сорти баварського пива.

Маршрут: Львів - Будапешт - Мюнхен – (парк розваг «Леголенд» – замок Нойшванштайн - замок Ліндерхоф – Цюріх - Люцерн) -  Зальцбург - (долина Зальцкаммернут) – Краків - Львів

ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1. Львів - Будапешт.  

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А». Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону. Переїзд по території Угорщини. При наявності часу рекомендуємо рекомендуємо розпочати тур з Дегустації егерських вин і смачного гуляшу в Долині Красунь (16€) або екскурсії по Будапешту (16€) на вибір.

Нічний переїзд до Мюнхена.

День 2. Мюнхен - замок Нойшванштайн

Зупинка на сніданок (оплачується додатково). Переїзд в столицю землі Баварії місто Мюнхен. Екскурсія «Мюнхен - Легенда Баварії». Мюнхен - місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до вечора. Ну а після обзорної екскурсії запрошуємо на факультативну екскурсію до казкового замку Нойшванштайн (48€+вхідний квиток), який  став прототипом замку Сплячої красуні в Паризькому Діснейленді. Якщо ви вже бачили Нойшванштайн, то можна погуляти по Мюнхену або відвідати на вибір: Мюнхенська резиденція (26€+вхідний квиток) роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Автобусна екскурсія «Дивовижний Мюнхен» (23 €). Мюнхен такий багатоликий і незвичайної, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову ... Ви побачите місто епохи Людвіга I, знаменитий мюнхенський квартал музеїв, палац і парк Нимфенбург - Замок Німф. 

 Поселення в готель і ночівля на території Німеччини.

День 3. Мюнхен (Цюріх, Люцерн, Регенсбург, палац Херемкінзеє, замок Ліндерхоф, парк розваг Леголенд)

Сніданок. Вільний час в Мюнхені. Рекомендуємо поїздку до Швейцарії (80€). Почнемо з неповторного Цюріха. Гірські вершини і прекрасне Цюріхське озеро надають місту дивовижного шарму. Ми прогуляємось вузькими алеями вздовж будинків 16 і 17 століть, старовинної ратуші, церкви Святого Петра, подивимось на Гроссмюнстер, а також на Фрауенмюнстер з вітражами Марка Шагала, пройдемось найдорожчою вулицею Швейцарії - Банхофштрассе.

Якщо бажаєте залишитись у Німеччині, то можна погуляти у Мюнхені або відправитись на факультативи: Парк розваг Леголенд (23€+вхідний виток). Баварський Версаль - Палац Херренкімзеє (33€). Найрозкішніше творіння баварського короля Людвіга II на маленькому острові посеред «Баварського моря». Замок Ліндерхоф (30€+вхідний виток). Місто Регенсбург (38€). Ми потрапимо у Середньовіччя: готичний собор Святого Петра, Стара ратуша, церква Св. Якоба, найдавніший храм Німеччини-Еммерамскірхе, будинок Голіафа, палац герцогів Турн унд Таксіс, будинки-хмарочоси багатих городян. Але не тільки це зможе нас здивувати - тут є найстаріший кам'яний міст, унікальна сосискова, якій понад 800 років, а також перша кав'ярня Німеччини. 

Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Німеччини.

День 4. Мюнхен (Зальцбург - долина Зальцкаммергут) 

Сніданок. Переїзд до Австрії. Нас чекає факультативна екскурсія по Зальцбургу (21), одного з найкрасивіших міст Старої Європи. При наявності вільного часу запрошуємо відвідати долину Зальцкаммергут (68€) - регіон з первісною природою, в якому знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі й затишні альпійські містечка. Візитною карткою долини Зальцкаммергут вважають казковий Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Це дивовижно мальовниче, немов іграшкове, містечко серед Альп на березі озера.

Нічний переїзд до Польщі.

День 5. Краків 

Зупинка на сніданок (оплачується додатково). Переїзд у Краків. Екскурсія по Кракову «Королівський шлях» (16€), по якому протягом багатьох століть проїжджали польські королі: Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де Ви можете придбати сувеніри на пам'ять. 

Пропонуємо відвідати на вибір: Соляні Копальні Велічки (16€+вхідний квиток) - глибокі дев'ятиярусні тунелі, в яких побудовані підземні храми, містки, численні скульптури, підземні озера, гроти, прекрасні каплиці. «Ласощі польських королів» (26€). Ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. Екскурсовод повідає таємницю пивоваріння і, звичайно, ж, завершальним акордом екскурсії буде вечеря з келихом пшеничного пива.

Перетин кордону. Прибуття до Львова орієнтування 23:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». 00:00 Трансфер на залізничний вокзал.



Умови акції

«Бофон Мандри» надає знижку 19% на автобусний тур до Німеччини.

Автобусний тур Баварські вихідні для 1-ї особи (двомісне/тримісне розміщення) за ціною 6300 грн. замість 7780 грн. Знижка 19%. 

З Бофоном за тур (вказані туристичні послуги) нічого доплачувати не потрібно. 

Дати туру:  

- 29 квітня

- 1, 6, 9, 16 і 29 травня

- 6 і 19 червня

Тривалість туру: 4 ночі/5 днів.

У вартість туру входить: 

- Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту. 

- Супровід гіда-керівника по маршруту.  

- Проживання в готелі в двомісних/тримісних номерах зі сніданком. 

- Страховка. 

- Оглядова екскурсія в Мюнхені.

Додатково оплачується: 

- Віза (консульський збір - 35 євро окрім пенсіонерів і дітей до 18 років + сервісний збір візового центру – 25 євро для всії). 

- Факультативні екскурсії по програмі за бажанням.

- Якщо туристу більше 60 років - доплата за медичну страховку від 150 до 350 грн в залежності від віку. 

- Особисті витрати, вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, проїзд в громадському транспорті.  

- Одномісне розміщення за бажанням – 55 євро. 

Важливо! Якщо учасник подорожує сам, то діє підселення у тримісний номер, або обов'язково потрібна доплата за одномісне розміщення. 

Один Бофон дійсний для одного учасника.  Якщо Ви хочете поїхати вдвох або компанією, потрібно придбати сертифікат на кожного. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Придбанням Бофону Ви підтверджуєте, що згодні з умовами Договору туристичного обслуговування. 

Перед придбанням туру, потрібно обов'язково зв’язатися з «Бофон Мандри» для уточнення наявності вільних місць та строків подачі документів на візу за телефоном: 

(096) 914-33-81

У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

ККомпанія залишає за собою право змінювати екскурсії в програмі туру на альтернативні, змінювати вартість та кількість факультативних екскурсій в турі, а також порядок відвідування міст по маршруту та порядок нічних переїздів, в разі їх наявності.

Важливо! Якщо Учасник в період туру за своїм бажанням чи в силу інших обставин не скористався всіма або частиною оплачених послуг, вважається, що такі послуги надані йому в повному обсязі.

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
2 нічних переїзди. У програмі замок Нойшванштайн. Багато вільного часу у Мюнхені.
Від
6300
Рекомендуємо