Єдина Країна! Единая Страна!
Головна > Краса та здоровʼя> Абсолютна стрункість! Корекція фігури: міостимуляція + кавітація + пресотерапія в центрі «НоуХауМед»!

Абсолютна стрункість! Корекція фігури: міостимуляція + кавітація + пресотерапія в центрі «НоуХауМед»!

Придбало 0 До завершення акції
  • Вартість
    до 2000 гривень
  • Знижка
    89%
Від
219
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

"НоуХауМед" Науково-медичний центр
Телефон:
(048) 725-03-48
Одеса вул. Троїцька, 33-А. Бізнес-центр «Троїцький», 3 поверх.

Спеціально для тих, у кого не має багато часу на постійні тренування та бажання сидіти на виснажливих дієтах, була придумана процедура міостимуляції, яка легко і швидко допоможе повернути втрачені форми. Міостимуляція дозволяє в короткий проміжок часу підтягнути і зміцнити м'язи. М'язова тканина під час процедури активно скорочується, і за рахунок цього досягається досить помітний ефект омолодження та підтягнення шкіри. Активна робота м'язів покращує циркуляцію крові та лімфи, активізується обмін речовин, жировий обсяг клітини зменшується. В результаті Ви не просто худнете, а й надаєте тілу тонусу.  

Ультразвукова кавітація, або як ще її називають «ультразвукова ліпосакція», ідеально підходить для чоловіків і жінок, які хочуть, зменшити об’єми тіла, прибрати целюліт, а також поліпшити силует. Ультразвукова кавітація, є процедурою, яка «розбиває» жир, і на відміну від ліпосакції, виконується без хірургічного втручання, без болю і без анестезії. Результати Ви помітите вже після першого сеансу, шкіра буде підтягнута, покращиться форма тіла, поверхня стане більш гладенька. 

Пресотерапія (апаратний лімфодренажний масаж) являє собою безболісну процедуру, під час проведення якої відбувається виведення надмірної рідини з організму людини. Пресотерапія полягає у впливі на лімфатичну систему за допомогою стиснутого повітря, що подається через спеціальні манжети. Пресотерапія позбавляє від набряків, істотно зменшує обсяги тіла, допомагає ефективно боротися з усіма проявами целюліту і зайвою вагою. Цей метод усуває існуючу в'ялість шкіри, у результаті вона стає оксамитовою і пружною.



  • http://www.knowhowmed.org/
Умови акції

Бофон надає можливість пройти комплекс процедур: міостимуляція + кавітація + пресотерапія в науково-медичному центрі «НоуХауМед» зі знижкою до 94%. 

5 процедур з корекції фігури: міостимуляція + кавітація + пресотерапія за ціною 219 грн. замість 2000 грн. Знижка 89%. 

10 процедур з корекції фігури: міостимуляція + кавітація + пресотерапія за ціною 299 грн. замість 4000 грн. Знижка 93%. 

15 процедур з корекції фігури: міостимуляція + кавітація + пресотерапія за ціною 365 грн. замість 6000 грн. Знижка 94%. 

У вартість однієї процедури з корекції фігури входить: 

- кавітація однієї зони тіла на вибір (стегна, сідниці, живіт) – 10 хв.

- міостимуляція – 10 хв.

- пресотерапія – 30 хв.

Додатково доплачувати нічого не потрібно.

Термін дії Бофонів: з 23.06.2014р. по 22.08.2014р. 

Учасник може придбати один Бофон для себе та необмежену кількість Бофонів у подарунок, у розрахунку один сертифікат на одну людину.

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон. 

Необхідний попередній запис за телефонами центру: 

(048) 735-37-38

(066) 173-66-85

(048) 725-03-48

(063) 390-28-70

(048) 728-12-90

(096) 238-42-33

(048) 788-18-03   

Якщо учасник записався на прийом, але не з’явився в назначений термін або спізнився більш ніж на 15 хвилин та не попередив про це завчасно мінімум за 3 години, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою або надає послугу в рамках того часу, який залишається в учасника акції. 

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, то такий Бофон вважається використаним.

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями центру.

Протипоказання: вагітність і лактація, період менструального циклу, цукровий діабет, онкологічні захворювання, гіпертонія, шкірні захворювання, ниркова або печінкова недостатність, електростимулятори.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

Особливості
Виведення токсиніі і шлаків з організму. Безболісні процедури. Позбавлення від целюліту. Зниження виги та об'ємів тіла. Підвищення пружності. Інтервал між сеансами: 1 раз в 5-7 днів. Необхідний змінний одяг для пресотерапії (лосини, футболка з довгими рукавами, шкарпетки).
Від
219
Рекомендуємо