Єдина Країна! Единая Страна!
Головна > Краса та здоровʼя> 1, 2 або 4 процедури лазерного пілінгу шкіри обличчя в косметологічному центрі «Health & Beauty»

1, 2 або 4 процедури лазерного пілінгу шкіри обличчя в косметологічному центрі «Health & Beauty»

Придбало 0 До завершення акції
  • Вартість
    до 1900 гривень
  • Знижка
    41%
Від
1119
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Health & Beauty. Косметологічний центр
Телефон:
(095) 638-77-66
Київ вул. Богдана Хмельницького,16-22
Театральна
Косметологія «Health and Beauty» пропонує висококваліфіковані послуги косметології, використовуючи надсучасні лазерні технології. Клініка спеціалізується на медичній косметології, лазерних технологіях в дерматології та естетичній медицині. Лазерна шліфовка обличчя (лазерний пілінг) – це революційна технологія в сфері омолодження шкіри. Видалення проводиться рівномірними мікрочастинками, розмір яких – долі міліметра кожний. В оброблених місцях шкіра оновлюється, в той же час, сусідні ділянки залишаються неушкодженими. При лазерній шліфовці стимулюється виробка колагену. Відновлений колагеново-еластиновий каркас надає шкірі пружність. Рельєф шкіри вирівнюється, вона набуває гладкого та рівного вигляду. Через тиждень після лазерного пілінгу обличчя, шкіра стає більш пружною та рівною. Відбувається омолодження обличчя, зморшки розгладжуються, покращується тонус шкіри, зникає пігментація. Дуже добре піддаються шліфовці рубці та шрами. З кожною наступною процедурою ці зміни посилюються. За допомогою лазерної шліфовки відбувається неймовірне омолодження обличчя.

  • http://h-b.kiev.ua/
Умови акції

Бофон дає можливість пройти на вибір 1, 2 або 4 процедури лазерної шліфовки (лазерного пілінгу) шкіри обличчя в клініці естетичної медицини та дерматології «Health and Beauty» зі знижкою 41%.

1 процедура лазерної шліфовки шкіри обличчя за ціною 1119 грн. замість 1900 грн. Знижка 41%.

2 процедури лазерної шліфовки шкіри обличчя за ціною 2229 грн. замість 3800 грн. Знижка 41%.

4 процедури лазерної шліфовки шкіри обличчя за ціною 4449 грн. замість 7600 грн. Знижка 41%.

Строк дії Бофонів: з 10.01.2014р. по 09.04.2014р.

Тривалість однієї процедури – 90 хв.

Один учасник від 18 років може скористатися тільки одним Бофоном і тільки один раз.

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів в подарунок, в розрахунку один Бофон на одну людину.

Необхідний попередній запис на прийом за телефонами:

(095) 638-77-66 

(097) 795-77-66

(063) 795-77-66.

Обов`язково пред`являйте роздрукований Бофон. 

Якщо учасник записався на процедуру, але не з`явився в назначений термін або запізнився на 15 хв. та не попередив про це завчасно мінімум за 24 години, адміністрація залишає за собою право відмовити учаснику у наданні послуг зі знижкою або надає послуги в рамках того часу, який залишається у клієнта. В цьому разі Бофон вважається використаним.

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, такий Бофон вважається використаним.

Додатково нічого доплачувати не треба.

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями клініки.

Протипоказання: запалення на шкірі обличчя, загострення хронічних захворювань, цукровий діабет, епілепсія, схильність до формування келоїдних рубців, герпес.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
Загальне омолодження шкіри після 1-ї процедури. Підтяжка шкіри обличчя. Чудові результати та розгладження рубців та шрамів. Усунення дефектів шкіри. Усунення зморшок («гусячі лапки» та інші зморшки). Усунення пігментації.
Від
1119
Рекомендуємо