Головна > Екскурсії+відпочинок на морі> Сіцилія - острів червоного сонця! Тур до Сіцилії з відпочинком на Іонічному морі зі знижкою 13%!

Сіцилія - острів червоного сонця! Тур до Сіцилії з відпочинком на Іонічному морі зі знижкою 13%!

Придбало 22 До завершення акції
  • Вартість
    до 15172 гривень
  • Знижка
    13%
Від
13200
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція «Бофон Мандри»
Телефон:
(096) 914-33-81
пр-т Вацлава Гавела, 18, павільйон 27 (ТЦ Відрадненський)

Маршрут подорожі: Львів - Балатон - Флоренція - Піза - Неаполь - Помпеї - о. Сицилія (Палермо - Монреале - Таормина - Катания - Сиракуза - Ното - Чефалу ) - Салерно - Сорренто - Рим - Будапешт - Львів.

                                                                                                  ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1. Львів

9:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону. Переїзд по території Угорщини. Поселення і ночівля в транзитному готелі.

День 2. Балатон

Сніданок. Виселення з готелю. Сьогодні нас чекає озеро Балатон в оточенні мальовничих пейзажів з витонченими зеленими пагорбами. Вільний час для купання. Нічний переїзд до Італії.

День 3. Флоренція - Піза

Приїзд до Флоренції. Пересування по Флоренції на громадському транспорті (квиток оплачується самостійно). Оглядова екскурсія по Флоренції. Ми побачимо шедеври великих майстрів: Площу Синьорії, головний флорентійський собор Санта Марія-дель-Фьорі, дзвіницю Джотто, Баптистерій із прекрасними фресками і золотою "Брамою раю", старий міст Понте Веккьо із численними золотими крамничками. У вільний час пропонуємо на вибір факультативні екскурсії: поїздка в Пізу (38€) на допомогу падаючій Пізанській вежі. Або Флоренція - квітка Ренесансу (23€) - прогулянка вузькими флорентійськими вуличками вздовж середньовічних каплиць і ремісничіх майстерень. А сходи через сади троянд приведуть нас на оглядовий майданчик Мікеланджело, звідки відкривається дивовижний вид на Флоренцію.

Переїзд в транзитний готель. Поселення і ночівля. 

День 4. Неаполь - Помпеї 

Сніданок. Раннє виселення з готелю. Переїзд до Неаполя. Оглядова екскурсія. 

У вільний час рекомендуємо факультативні екскурсії на вибір: Помпеї (21€ + вхідний квиток) - античне місто, яке загинуло внаслідок виверження вулкана Везувій. Всі будинки, пам'ятники, вулиці міста і навіть фігури людей збереглися такими, якими вони були в ті далекі часи.

Повернення в Неаполь. 18:00 - посадка на паром. 20:00 - відправлення на острів Сіцилія. 

День 5. Палермо - Монреалє 

06:30 - прибуття на острів Сіцилія в Палермо. Вільний час для сніданку, потім оглядова екскурсія по Палермо, яке відоме своїми прекрасними палацами і соборами. У вільний час відвідування містечка Монреалє (23€), що розташовано на горі Капуто. З Монреалє відкривається прекрасний вид на острів. Монреалє знаменитий завдяки своєму Кафедральному собору XII століття, монастирю і тихим середньовічним вуличкам. Переїзд і поселення в готель на узбережжі Іонічного моря. Вечірня факультативна екскурсія Богемна Сицилія (18€). Таорміна - знамените місто з легендарним минулим відоме своїми мальовничими заходами сонця. Символом міста є давньогрецький амфітеатр, звідки відкриваються чудові види на грізну Етну і лазурові води Іонічного моря.

Повернення в готель. Ночівля.

День 6. Етна - Катанія 

Сніданок. Відпочинок на морі. 

У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір: поїздка до вулкану Етна (38€) - найвищого і найзнаменитішого вулкану Європи або прогулянка до Катанії (38€).

Ночівля в готелі.

День 7. Чефалу - Сіракузи 

Сніданок. Відпочинок на морі. 

У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії. Середньовічне місто Чефала (48€). Саме тут можна поринути в неквапливе життя сицилійців і проникнутися теплом сонячної Сицилії, побачити відомий Норманський Кафедральний собор та позасмагати на пляжі серед скель. А ще можна поїхати на факультативну екскурсію у Сіракузи - батьківщину Архімеда (43€) - давньогрецьке місто на березі тихої бухти. На нас чекають великий Археологічний парк з грецьким амфітеатром і печера, що підслуховує «Вухо Діонісія», а також чудові пейзажі.

Ночівля в готелі.

День 8. Салерно - Сорренто 

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд на материкову частину Італії в регіон Кампанія уздовж Амальфітанського узбережжя - одного з найкрасивіших в Європі. Це п'ятдесят кілометрів обривистих скель і лазурового моря, безліч різнокольорових міст і сотні мальовничих терас, покритих лимонними деревами. Приїзд в Солерно і оглядова  в прогулянка по Солерно, під час якої ми пройдемося по вузьких вуличках. Для всіх бажаючих пропонуємо факультативну екскурсію в курортне місто Сорренто (38€). 

Переїзд в транзитний готель. Ночівля.

День 9. Рим - Ватикан 

Сніданок. Переїзд в Рим. Пересування по Риму на громадському транспорті (квиток оплачується самостійно). Обзорна екскурсія по Риму.  Для бажаючих факультативна екскурсія у Ватикан (30€ + вхідний квиток) або Римський Колізей (23€ + вхідний квиток).

Нічний переїзд в Угорщину.

День 10. Будапешт 

Прибуття в Будапешт. Запрошуємо на обзорну пішохідну екскурсію «Полонений Дунаєм - Будапешт». Ми вирушимо до духовного центру Будапешта – базиліки Святого Іштвана, Парламенту, площі Свободи і чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви. 

У вільний час рекомендуємо факультативні екскурсії: Ключ до серця Будапешту (26€): Буддайський пагорб, міст Свободи, Площа Героїв, проспект Андраші, Центральний ринок Будапешту, де на нас чекає гастрономічний рай: салямі «Pick», сирні делікатеси, знамениті вина, палінка, спеції, сувенірний кітч і , звичайно ж, горезвісні зв'язки з червоним гострим перцем. Таємнича Буда (18€) : Будайська фортеця, Рибацький бастіон, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці, Королівський палац. 

Переїзд в транзитний готель. По дорозі дегустація егерських вин в Долині красунь + надзвичайно смачний гуляш (18€). Поселення і ночівля в готелі.

День 11. Львів 

Сніданок. Виселення з готелю. Час прибуття до Львова орієнтовно 16:30 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Безкоштовний трансфер на залізничний вокзал.


Умови акції

«Бофон Мандри» надає знижку 13% на автобусний тур до сіцилії (Італія).

Автобусний тур до Сіцилії для 1-ї особи (двомісне/тримісне розміщення) за ціною 13200 грн. замість 15172 грн. Знижка 13%. 

З Бофоном за тур (вказані туристичні послуги) нічого доплачувати не потрібно. 

Дати туру:

- 4 і 18 серпня

- 1 і 15 вересня

- 6 жовтня

Тривалість туру: 10 ночей/11 днів.

У вартість туру входить: 

- Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту. 

- Супровід гіда-керівника по маршруту.  

- Проживання в готелях 3* в двомісних/тримісних номерах зі сніданками по програмі. 

- Страховка. 

- Оглядові екскурсії по програмі (Флоренція, Неаполь, Палермо, Салерно, Рим, Будапешт).

Додатково оплачується: 

- Віза (консульський збір - 35 євро окрім пенсіонерів і дітей до 18 років + сервісний збір візового центру – 25 євро для всі). 

- Факультативні екскурсії по програмі за бажанням. 

- Якщо туристу більше 60 років - доплата за медичну страховку від 150 грн. 

- Особисті витрати, вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, проїзд в громадському транспорті.  

- Одномісне розміщення за бажанням – 190 євро. 

Важливо! Якщо учасник подорожує сам, то діє підселення у тримісний номер, або обов'язково потрібна доплата за одномісне розміщення. 

Один Бофон дійсний для одного учасника.  Якщо Ви хочете поїхати вдвох або компанією, потрібно придбати сертифікат на кожного. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Придбанням Бофону Ви підтверджуєте, що згодні з умовами Договору туристичного обслуговування. 

Перед придбанням туру, потрібно обов'язково зв’язатися з «Бофон Мандри» для уточнення наявності вільних місць та строків подачі документів на візу за телефоном: 

(096) 914-33-81

У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

Компанія залишає за собою право змінити екскурсії в програмі туру на альтернативні.

Якщо Учасник в період туру за своїм бажанням чи в силу інших обставин не скористався всіма або частиною оплачених послуг, вважається, що такі послуги надані йому в повному обсязі.

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
3 ночі відпочинку на морі на острові Сіцилія. 6 обзорних екскурсій у програмі тура.
Від
13200
Рекомендуємо