Головна > Екскурсійні тури> Всі смаки Тоскани в автобусному турі до Італії! Без нічних переїздів! 6 екскурсій і ціні туру! Відпочинок на термальному курорті

Всі смаки Тоскани в автобусному турі до Італії! Без нічних переїздів! 6 екскурсій і ціні туру! Відпочинок на термальному курорті

Придбало 15 До завершення акції
  • Вартість
    до 18070 гривень
  • Знижка
    12%
Від
15900
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція «Бофон Мандри»
Телефон:
(096) 914-33-81
пр-т Вацлава Гавела, 18, павільйон 27 (ТЦ Відрадненський)

ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1. Львів. 

Зранку трансфери Львівський залізничний вокзал – Термінал – А. Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А» о 9:30. Переїзд по території Угорщини. Поселення в транзитному готелі. Ночівля.

День 2. Грац.

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Австрію до міста Грац. Оглядова екскурсія в місті Грац, що розкинувшись у підніжжі Альп, є другим за величчю містом в Австрії. Разом ми прогуляємось по лабіринтах вуличок і двориків та звотографуємось на фоні панорами міста, що відкривається з замкової гори.

Переїзд в Італію. Поселення в транзитний готель. Ночівля.

День 3. Пістоя.

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Тоскану. Розпочинаємо знайомство з Тосканою з обзорної екскурсії по містечку Пістойя. Оточена високими стінами з цитаделлю, Пістойя багата на старовинні палаци і собори. А ще Пістойя відомий центр зброярства, тут виготовлялись перші пістолети, що отримали свою назву від імені міста і крихітні кинджали «пістола». 

Переїзд до термального курорту Монтекатіні-Терме. Поселення в готелі. Відпочинок на курорті. Ночівля.

День 4. Монтекатіні-Терме-Чинкве-Терре - Генуя.

Відпочинок на курорті Монтекатіні-Терме. Для бажаючих пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:

Заповідник Чінкве-Терре (38€+вхідний квиток). Це місце, відоме у всьому світі, як кілька маленьких середньовічних поселень в провінції Ла Спеції: Монтероссо, Вернацца, Манаролла і Ріомаджоре. і знаходиться під охороною ЮНЕСКО. Старовинні церкви, середньовічні кам'яні будиночки, пагорби, вкриті виноградниками не залишать вас байдужими до Тоскани.

Поїздка в Геную (43€). Генуя - це стародавня морська держава-місто і найбільший порт в Північній Італії. Вузенькі вулички, маленькі площі, тісні сходинки і кам'яні будинки, що тягнуться до моря створюють неповторну атмосферу.

Повернення в готель. Ночівля.

День 5. Сієна - Вольтерра.

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Сієну (пересування по Сієні на громадському транспорті оплачується додатково). Обзорна екскурсія по Сієні. Зручно розкинувшись на трьох пагорбах, Сієна вважається одним з найкрасивіших міст Тоскани. Це невелике місто не схоже на будь-яке інше місто Італії, адже Сієна зберегла свій первісний вигляд з середньовічних часів.

Поселення в готелі в районі Сієни. У вільний час пропонуємо факультативну екскурсію до міста Вольтерра (38€), що немов загубилось серед мальовничих тосканських пагорбів, далеко від туристичних маршрутів. Ми відвідаємо майстерню ремісника, який за пару хвилин перетворить шматочок алебастру в сувенір. Потім поїдемо на сироварню, де нам покажуть як виробляються знамениті тосканські овечі сири. які ми звісно скуштуємо.  

Повернення в Сієну. Ночівля в готелі.

День 6. Сієна - долина Валь д’Орча 

Сніданок. Вільний час в Сієні. 

Рекомендуємо факультативну екскурсію в долину Валь д’Орча (60€). Тоскана відома своїми панорамними краєвидами ні з чим незрівняної краси. Виноградники, кипарисові алеї і багатовікова історія надають цій землі надзвичайної чарівності. У долині Валь д’Орча можна відчути дух справжньої Тоскани. Нас чекають містечка Піенца, Кортона, а ще зупинка для купання в найбільшому у Центральній Італії озері Тразімено. Далі ми відправимось в древнє етруське місто Ареццо – батьківщину Джордо Вазарі Петрарки.

Повернення в готель. Ночівля.

День 7. Сієна - Сан-Джиміньяно - Монтериджоні - Флоренція.

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Сієні. Рекомендуємо факультативну екскурсію: Хмарочоси середньовіччя (38€). У самому серці Тоскани знаходиться містечко Сан-Джіміньяно, яке чудово зберегло свій середньовічний вигляд, включаючи міські стіни і тринадцять кам’яних веж. Крім того, місто відоме білим вином Верначча, яке виготовляється із старого тосканського сорту винограду, що вирощується в околицях і, звісно, у нас буде чудова можливість продегустувати це вино на одному з місцевих виноградників. Завершимо нашу поїздку відвідуванням вражаючої фортеці Монтеріджоні, що згадується в Божественній комедії Данте Аліг’єрі.

13:00 - Переїзд до Флоренції. Обзорна екскурсія по Флоренції. Після, вільний час в Флоренції. Для всіх бажаючих рекомендуємо факультативні екскурсії: Галерея Уфіцци (23€+вх. квиток) або завітати до району Флоренції Ольтрарно (18€). Гуляючи вузькими вуличками цього дивовижного району, ми заглянемо в старовинні майстерні, побачимо одну з перших церков міста – Санта Фелічіта, церкву Санто Спіріто Капеллу Бранкаччі, палац відомої фатальної красуні Бьянкі Капелло і, нарешті, познайомимося з палаццо Пітті.

Поселення в готель. Ночівля.

День 8. Флоренція - Піза.

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час у Флоренції. Рекомендуємо поїздку в Пізу (38€), на допомогу падаючій Пізанській вежі. 

Виїзд з Флоренції. Переїзд і поселення в транзитний готель на території Італії. Ночівля.

День 9. Любляна - Блед.

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Словенію. Оглядова екскурсія по столиці Словенії - Любляні. Це невеличке, але дуже гарне місто, що розташоване на обох берегах річки Любляніца. На правому березі розкинулося Старе місто, на лівому – парадні будівлі минулого століття. Найбільш відоме місце у Любляні – Люблянський Град – старий замок, що був споруджений ще у X-XI столітті. Факультативна екскурсія до озера Блед (38€). Неповторною особливістю озера є крихітний острів, на якому побудована каплиця.

Переїзд в транзитний готель. Ночівля.

День 10. Львів.

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Угорщину. Перетин українського кордону. Час прибуття у Львів орієнтовно о 23:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття у Львів – Комплекс Термінал «А». 



Умови акції

«Бофон Мандри» надає знижку 12% на автобусний тур до Тоскани (Італія).

Автобусний тур в Тоскану для 1-ї особи (двомісне/тримісне розміщення) за ціною 15900 грн. замість 18070 грн. Знижка 12%. 

З Бофоном за тур (вказані туристичні послуги) нічого доплачувати не потрібно. 

Дати туру: 

- 29 квітня

- 12 і 26 травня

- 16 червня

- 8 і 21 липня

Тривалість туру: 10 днів/9 ночей.

У вартість туру входить: 

- Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту. 

- Супровід гіда по маршруту.  

- Проживання в готелі в двомісних/тримісних номерах зі сніданком. 

- Страховка. 

- Оглядові екскурсії по програмі (Грац, Пістойя, Лукка, Сан Джимільяно, Сієна, Флоренція).

Додатково оплачується: 

- Факультативні екскурсії по програмі за бажанням.

- Якщо туристу більше 60 років - доплата за медичну страховку від 150 до 350 грн в залежності від віку. 

- Особисті витрати, вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, проїзд в громадському транспорті.  

- Шенгенська віза 60 євро (окрім пенсіонерів і дітей до 18 років  - оплачується тільки збір візового центру 25 євро), в разі відсутності біометричного паспорту.

- Одномісне розміщення за бажанням – 200 євро. 

Важливо! Якщо учасник подорожує сам, то діє підселення у тримісний номер, або обов'язково потрібна доплата за одномісне розміщення. 

Один Бофон дійсний для одного учасника.  Якщо Ви хочете поїхати вдвох або компанією, потрібно придбати сертифікат на кожного. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Придбанням Бофону Ви підтверджуєте, що згодні з умовами Договору туристичного обслуговування. 

Перед придбанням туру, потрібно обов'язково зв’язатися з «Бофон Мандри» для уточнення наявності вільних місць та строків подачі документів на візу за телефоном: 

(096) 914-33-81

У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

Компанія залишає за собою право змінювати екскурсії в програмі туру на альтернативні, змінювати вартість та кількість факультативних екскурсій в турі, а також порядок відвідування міст по маршруту.

Важливо! Якщо Учасник в період туру за своїм бажанням чи в силу інших обставин не скористався всіма або частиною оплачених послуг, вважається, що такі послуги надані йому в повному обсязі.

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
Тур без нічних переїздів. Насичена програма та багато вільного часу. Без нічних переїздів.
Від
15900
Рекомендуємо