Головна > Цікавинки> Безкоштовний доступ до анкет приватних майстрів і спеціалістів поруч з Вами на порталі MasterOnline.pro

Безкоштовний доступ до анкет приватних майстрів і спеціалістів поруч з Вами на порталі MasterOnline.pro

Придбало 25 До завершення акції
  • Вартість
    без обмежень.
  • Знижка
    100%
Від
0
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

MasterOnline. Портал оголошень поруч з Вами
Телефон:
(068) 552-42-42
Львів
MasterOnline.pro – це перший і єдиний в Україні спеціалізований сервіс, який допомагає знайти фахівця поруч із Вами. Чому ж важливо знайти фахівця поруч? Дуже просто! Такі фахівці надають послуги швидше, вигідніше і, найголовніше, – більш сумлінно. Адже, чим ближче до Вас знаходиться фахівець, тим швидше він відреагує на Ваше замовлення. Він витратить менше часу і коштів на дорогу. До того ж, проживаючи або постійно працюючи неподалік від свого замовника, фахівець буде більш уважний в наданні послуг. Будь це пошук сантехніка, підбір майстра для ремонту техніки або бригади для ремонту квартири, лікаря або психолога, помічника з догляду за літніми людьми, за дитиною або навіть за тваринами – МастерОнлайн завжди прийде Вам на допомогу. На сайті MasterOnline.pro Ви можете знайти висококваліфікованого юриста, косметолога або майстра нігтьового сервісу, спеціаліста по комп'ютерам і програмам, фотографа, перекладача – кого завгодно, будь то сантехнік або хатня робітниця.

  • http://masteronline.pro/
Умови акції

Бофон за 0 грн. надає можливість безкоштовно зареєструватись на порталі MasterOnline та отримати доступ до всіх оголошень майстрів і спеціалістів порталу. 

Придбавши Бофон, протягом дня Ви отримаєте на електронну пошту промо-код, який дає право на безкоштовну реєстрацію та доступ до всіх оголошень порталу. 

Реєстрація тут. 

Строк дії Бофонів: з 18.11.2014р. по 18.04.2015р. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів для себе та в подарунок, у розрахунку один Бофон на одну реєстрацію. 

Деталі Ви можете уточнювати за телефоном: 

(068) 552-42-42 

Якщо учасник придбав Бофон, але не використав його у зазначений термін, такий Бофон вважається використаним. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон» на підставі публічної оферти.

 
Особливості
Всі оголошення майстрів та спеціалістів Вашого міста. Можливість знайти потрібних спеціалістів поруч із Вами. Можливість порівняти ціни на послуги.
Від
0
Рекомендуємо