Головна > Екскурсійні тури> Таке пропустити неможливо! Найвеличніші міста Рим, Флоренція, Венеція в одній подорожі до Італії зі знижкою 22%!

Таке пропустити неможливо! Найвеличніші міста Рим, Флоренція, Венеція в одній подорожі до Італії зі знижкою 22%!

Придбало 41 До завершення акції
  • Вартість
    до 10510 гривень
  • Знижка
    22%
Від
8200
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція «Бофон Мандри»
Телефон:
(096) 914-33-81
пр-т Вацлава Гавела, 18, павільйон 27 (ТЦ Відрадненський)
Все починаэться з Риму, вічного міста, куди ведуть всі дороги! Сюди можна приїжджати і приїжджати, але кожного разу бачити щось нове, адже концентрація пам'яток в Римі досягає таких величин, що за один раз не подивишся навіть десятої їх частини. Рим неможливо старий і завжди молодий, він бачив розквіт і падіння імперій, в ньому творили найвидатніші митці планети. І не дивно, що історичний центр Риму оголошений об'єктом Всесвітньої спадщини людства, тому ви просто забов'язані побачити це величне дивовижне місто!

Маршрут: Львів - Будапешт - Флоренція - Рим (Ватикан) - Венеція - Львів

ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1. 
Безкоштовні трансфери «Львівський залізничний вокзал – Термінал – А». Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону. У разі наявності часу переїзд в Егер (Угорщина) – на батьківщину вогняних червоних вин, де запрошуємо вас на угорський гуляш та дегустацію знаменитих вин (18€)

Поселення в транзитний готель. Ночівля.

День 2. Будапешт.
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Будапешту. 
Запрошуємо на обзорну пішохідну екскурсію по Будапешту. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта – базиліки Святого Іштвана, до грандіозного Парламенту, площі Свободи і чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви.

У вільний час рекомендуємо факультативні екскурсії:  
Ключ до серця Будапешту (26 €). Ми піднімемось на Будайський пагорб і гору Геллерт, з яких відкриваються найкращі види на Пешт, мости і Дунай. Переїдемо через могутній Дунай по мосту Свободи, і вирушимо до Центрального ринку Будапешту, де на нас чекає гастрономічний рай. А потім по проспекту Андраші, ми попрямуємо до площі Героїв! 
Таємничий Буда (18 €) - це один з найромантичніших і старовинних куточків Будапешту. Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями: Будайська фортеця, Рибацький бастіон, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці, Королівський Палац.
Подорож в Закрут Дунаю (30 €+вхідний квиток). Ми відвідаємо Вишеградську фортецю, доторкнемося до побуту і укладу середньовіччя і отримаємо задоволення від панорами на Закрут Дунаю. Потім попрямуємо в затишне містечко Сентендре з безліччю сувенірних крамниць. 

Нічний переїзд до Італії.

День 3. Флоренція.
Прибуття до Флоренції. Пересування по Флоренції на громадському транспорті (квитки оплачуються самостійно).
Обзорна екскурсія у Флоренції. Флоренція - символ епохи Відродження і Ренесансу. Ми побачимо Площу Синьорії, головний флорентійський собор Санта Марія-дель-Фьорі, дзвіницю Джотто, Баптистерій з прекрасними фресками і золотою «Брамою раю». 

У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Поїздка в Пізу (38€), на допомогу падаючій Пізанській вежі. Флоренція – квітка Ренесансу (23€). Вузенькі вулички, середньовічні церкви і ремісничі майстерні, сходи через сади троянд приведуть нас на Оглядовий майданчик Мікеланджело, звідки відкривається дивовижний вид на Флоренцію.
Переїзд до Риму. Поселення в готелі. Ночівля.

День 4. Рим + Ватикан.
Сніданок. Виселення з готелю. Пересування по Риму на громадському транспорті (квиток оплачується самостійно - орієнтовно 7 євро за цілий день). Обзорна екскурсія по Риму, під час якої ми пройдемось древніми мощеними вулицями вздовж безлічі старовинних храмів, прикрашених руками великих Мікеланджело і Рафаеля.

У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір: Ватикан (30 € + вхідний квиток). Наш шлях лежить в найменшу країну в світі. Ми зможемо здійснити прогулянку святими місцями і доторкнутись до історії християнства, побачити Собор Святого Петра, оцінити музеї Ватикану, відвідати неперевершену Сикстинську капелу.
Колізей (23 € + вхідний квиток). Протягом багатьох століть символ величчі та могутності Риму - це місце не  мало собі рівних. Сьогодні Колізей є признаною перлиною архітектури та інженерної думки, доказом блиску Римської імперії. Базиліки Риму (26 €). Найзнаменитіші храми Риму, які вражають своєю розкішшю і красою. 
Пішохідна екскурсія «Богемний Трастевере» (21 €). Старовинний квартал в Трастевере, що розташований на правому березі Тібру, не схожий на звичайні римські квартали - тут час тече повільніше. Вузенькі вулички, безліч ресторанів, маленькі площі, на яких часто можна зустріти художників з мольбертами.

Переїзд в транзитний готель. Ночівля.

День 5. Венеція.
Сніданок. Раннє виселення з готелю.
Нас запрошує красуня на воді - Венеція (додатково оплачується громадський транспорт - 26€). Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко просто у долоні сідають голуби. Вільний час у Венеції.

Пропонуємо факультативні екскурсії на вибір: 
Таємниці венеціанських каналів (23€). Умілі гондольєри в смугастих футболках і солом'яних капелюхах зможуть показати всю красу цього чудового міста.   
Водний круїз «Вся краса Венеції» (36€). Прогулянка на водному таксі по Гранд Каналу. Ми побачимо "парад" з понад 200 мармурових палаців, які оздоблюють звивистий водний шлях.
Палац Дожів» (21 €+вх. квиток). За задумом, палац своїм внутрішнім дизайном повинен був підкорювати іноземних послів. Саме цим пояснюється розкіш і багатство внутрішніх кімнат, над якими працювали найбільші художники того часу: Тіціан, Веронезе, Тінторетто, Белліні.

Нічний переїзд на Україну.
  
День 6. 
Повернення в Україну. Час прибуття до Львова орієнтовно 17:00 (залежить від проходження кордону) до комплексу Термінал «А». Безкоштовннй трансфер на залізничний вокзал.


Умови акції

«Бофон Мандри» надає знижку 22% на автобусний тур до Італії.

Автобусний тур до Італії для 1-ї особи (двомісне/тримісне розміщення) за ціною 8200 грн. замість 10510 грн. Знижка 22%. 

З Бофоном за тур (вказані туристичні послуги) нічого доплачувати не потрібно. 

Дати туру: 

- 29 квітня

- 2, 13 і 26 травня

- 3, 10, 24 червня

Тривалість туру: 6 днів/5 ночей.

У вартість туру входить: 

- Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту. 

- Супровід гіда-керівника по маршруту.  

- Проживання в готелі в двомісних/тримісних номерах.

- Сніданки в готелях по програмі. 

- Страховка. 

- Оглядова екскурсії по програмі в Будапешті, Флоренції, Римі, Венеції.

Додатково оплачується: 

- Віза (консульський збір - 35 євро окрім пенсіонерів і дітей до 18 років + сервісний збір візового центру – 25 євро для всії). 

- Факультативні екскурсії по програмі за бажанням. 

- Якщо туристу більше 60 років - доплата за медичну страховку від 150 до 350 грн в залежності від віку. 

- Особисті витрати, вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, проїзд в громадському транспорті.  

- Одномісне розміщення за бажанням – 70 євро. 

Важливо! Якщо учасник подорожує сам, то діє підселення у тримісний номер, або обов'язково потрібна доплата за одномісне розміщення. 

Один Бофон дійсний для одного учасника.  Якщо Ви хочете поїхати вдвох або компанією, потрібно придбати сертифікат на кожного. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Придбанням Бофону Ви підтверджуєте, що згодні з умовами Договору туристичного обслуговування. 

Перед придбанням туру, потрібно обов'язково зв’язатися з «Бофон Мандри» для уточнення наявності вільних місць та строків подачі документів на візу за телефоном: 

(096) 914-33-81

У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

Компанія залишає за собою право змінювати екскурсії в програмі туру на альтернативні, змінювати вартість та кількість факультативних екскурсій в турі, а також порядок відвідування міст по маршруту та порядок нічних переїздів, в разі їх наявності.

Важливо! Якщо Учасник в період туру за своїм бажанням чи в силу інших обставин не скористався всіма або частиною оплачених послуг, вважається, що такі послуги надані йому в повному обсязі.

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
Тривалість поїздки - 6 днів. 2 нічні переїзди. Насичена цікава екскурсійна програма.
Від
8200
Рекомендуємо