Головна > Екскурсійні тури> Авіатур до Нормандії зі смаком французького вина і устриць! 11 днів, Руан, Мон Сен-Мішель, Мис Ра, Сен Мало, долина Луари, Париж

Авіатур до Нормандії зі смаком французького вина і устриць! 11 днів, Руан, Мон Сен-Мішель, Мис Ра, Сен Мало, долина Луари, Париж

Придбало 3 До завершення акції
  • Вартість
    до 35500 гривень
  • Знижка
    11%
Від
31600
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція «Бофон Мандри»
Телефон:
(096) 914-33-81
пр-т Вацлава Гавела, 18, павільйон 27 (ТЦ Відрадненський)

Франція - це не тільки Париж! В цій країні є безліч незвіданих дивовижних місць, які ми пропонуємо побачити в нашому грандіозному турі Північною Францією. 

Неймовірні краєвиди узбережжя Ла-Маншу та Нормандії, таємничий острів Мон Сен-Мішель, загадкові замки в долині Луари, велич середньовічних соборів, французьке вино та вишукана кухня - все це буде у нашому грандіозному авіа турі до Франції без віз!

ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1. Брюсель - Париж.

Збір групи в аеропорту Бориспіль о 08:00. Виліт із Києва у Брюссель рейсом PS145 KBP 10:55. Збір групи в аеропорту Брюсселя. Трансфер до Парижу. Поселення в готель. Вільний час для прогулянок містом кохання. Ночівля.

Вечірня факультативна прогулянка на катері по Сені + Нічний Париж (20 євро)*. 

День 2. Париж - Живерні - Руан. 

Сніданок. Переїзд у Живерні, де жив і творив видатний Клод Моне. Вільний час. За бажанням відвідини дому-музею та саду художника (9 євро). 

Переїзд до Руана - столицю Нормандії, місто-порт, одне з найгарніших міст Франції. Пішохідна екскурсія містом. Огляд Руанського собору, старовинних кварталів та ринкової площі, де стратили Жанну д’Арк. Вільний час.

Поселення та ночівля в готелі.

День 3. Руан - Фекан - Етрета - Онфлер - Довіль.

Сніданок. Переїзд у Фекан - нормандське місто-порт на алебастровому березі. Відвідини палацу Бенедиктина у Фекані (вхідний квиток - 8 євро). Знайомство з історією та процесом виробництва лікеру «Бенедиктин» та дегустація. Переїзд в Етрета. Це - неймовірне місце на березі Ла-Маншу із найгарнішими бескидами Франції. Тут ви матимете змогу прогулятися та покуштувати надзвичайно смачні мідії в кафе біля моря. Далі ми відправляємось в міста Онфлер та Довіль. Онфлер – берег квітів та старовинний порт із особливим шармом середньовічних вуличок. У програмі огляд старої гавані та церкви Святої Катерини. У Довілі - улюбленому курорті французької знаті, ми прогуляємось набережною Планш.  

Переїзд в готель, ночівля.

День 4. Байо - Мон Сен-Мішель - Канкаль - Сен-Мало

Сніданок. Відправляємось до середньовічного міста Байо - перлину Нормандії, в якому старовинні дерев’яні будинки нависають над вузькими вулицями, а пишні маєтки XV-XVII століть вражають своїми формами. Прогулянка містом. Відвідування Центру Вільгельма Завойовника (вхід 9 євро), в якому зберігається гобелен королеви Матільди.   

Огляд абатства Мон Сен-Мішель (вхід 10 євро). Мон Сен-Мішель - архітектурний шедевр, розташований на острові. Бухта Мон Сен-Мішель відома надзвичайно високими припливами. Під час припливу острів відділений водою, а під час відпливу стає частиною материка.

Заїзд у Канкаль, де ви відвідаєте базар, де продаються найсвіжіші устриці з місцевих ферм.  Переїзд у місто Сен-Мало. Місто-порт розташоване не березі протоки Ла-Манш у затоці річки Ранс. Огляд міста, прогулянка фортечними мурами та старими кварталами міста. Купання у Ла-Манші.  

Поселення в готель. Ніч у Сен-Мало.

День 5-6. Сен-Мало. Сніданок. Вільний день. Відпочинок у Сен-Мало. Ночівля в готелі.

Для бажаючих факультативні екскурсії в місто Дінан (30 євро)* або Мису Фреель та Форту-ла-Латт (35 євро)*.

День 7. Берег рожевого граніту - Плуман’як - Пемполь - Перрос-Гірек.

Сніданок. Екскурсія Берегом рожевого граніту. Це надзвичайно романтичне місце, де рожеві скелі та затишні бухти створили унікальний природний ландшафт. Огляд маленьких і дуже колоритних нормандських містечок Плуман’як, Пемполь і Перрос-Гірек. Прогулянка «стежкою митників» - найкрасивішою дорогою вздовж моря. Ніч у готелі поблизу міста Кемпер.

День 8. Мис Ра.

Сніданок. Переїзд до мису Ра. Мис Ра - це заповідна зона, крайня західна точка Франції. Тут скелі терасами спускаються до моря, а вода, що постійно вирує, створює найпотужнішу в Європі течію. Ніч у готелі поблизу міста Нант.

День 9. Долина Луари - замки Юссе, Вілландрі, Шенонсо.

Сніданок. Переїзд у долину Луари - неймовірно мальовничий регіон вздовж річки Луари, унизаний виноградниками та романтичними замками. Огляд замків Юссе, Вілландрі, Шенонсо (вхід у замки платний). 

Переїзд у Париж. Ніч у готелі.

День 10. Париж. Сніданок. Вільний час в Парижі. Ночівля в Парижі. Факультативна екскурсія в Шартр (25 євро)*.

День 11. Париж - Брюссель – Київ. Дуже ранній виїзд до Брюсселя. Виліт із Брюсселя до Києва рейсом PS146 BRU о 13:55, прибуття - о 17:55 (за розкладом).



Умови акції

«Бофон Мандри» надає знижку 11% на авіа тур до Франції.

Авіа тур до Франції для 1-ї особи (двомісне/тримісне розміщення) за ціною 31600 грн. замість 35500 грн. Знижка 11%. 

З Бофоном за тур (вказані туристичні послуги) нічого доплачувати не потрібно. 

Дати туру: 27.04.2018 - 07.05.2018.

Тривалість туру: 11 днів/10 ночей.

У вартість туру входить: 

- Авіапереліт Київ-Брюсель-Київ.

- Груповий трансфер до Парижу 

- Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту. 

- Супровід гіда по маршруту.  

- Проживання 10 ночей в готелях в двомісних/тримісних номерах зі сніданком. 

- Страховка. 

- Всі оглядові екскурсії по програмі окрім факультативних.

Додатково оплачується: 

- Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.

- Факультативні екскурсії за бажанням.

- Доплата за медичну страховку, якщо туристу більше 60 років - 15 євро. 

- Одномісне розміщення за бажанням – 300 євро. 

- Віза, в разі відсутності біометричного паспорту - 80 євро (дя пенсіонерів і дітей до 18 років - 40 євро).

- Особисті витрати, додаткове харчування, проїзд в громадському транспорті.  

Важливо! Якщо учасник подорожує сам, то діє підселення у тримісний номер, або обов'язково потрібна доплата за одномісне розміщення. 

Один Бофон дійсний для одного учасника.  Якщо Ви хочете поїхати вдвох або компанією, потрібно придбати сертифікат на кожного. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Придбанням Бофону Ви підтверджуєте, що згодні з умовами Договору туристичного обслуговування. 

Перед придбанням туру, потрібно обов'язково зв’язатися з «Бофон Мандри» для уточнення наявності вільних місць за телефоном: 

(096) 914-33-81

У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

Компанія залишає за собою право змінити екскурсії в програмі туру на альтернативні, а також порядок відвідування міст по маршруту.

Важливо! Якщо Учасник в період туру за своїм бажанням чи в силу інших обставин не скористався всіма або частиною оплачених послуг, вважається, що такі послуги надані йому в повному обсязі.

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
Неймовірні краєвиди Нормандії. Замок-острів Мон Сен-Мішель у програмі туру (входить у вартість). Зручний авіа переліт. Без нічних переїздів по маршруту. Ночівлі у комфортних готелях туристичного класу.
Від
31600
Рекомендуємо