Головна > Екскурсійні тури> Тур в Австрійські Альпи! Казковий Тіроль, Інсбрук, Зальцбург, долина Зальцкаммергут, мальовничий Гальштат!

Тур в Австрійські Альпи! Казковий Тіроль, Інсбрук, Зальцбург, долина Зальцкаммергут, мальовничий Гальштат!

Придбало 14 До завершення акції
  • Вартість
    до 9660 гривень
  • Знижка
    12%
Від
8500
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція «Бофон Мандри»
Телефон:
(096) 914-33-81
Киев пр-т Вацлава Гавела, 18, павільйон 27 (ТЦ Відрадненський)

А давайте відкладемо всі справи і поїдемо в Австрійські Альпи! Туди, де оживають легенди, а гноми можуть виконати будь-яке ваше бажання. Ми побачимо дуже багато альпійських міст та містечок: казковий Тіроль, місто з туристичних листівок - Гальштат, замок Сплячої Красуні - Нойшванштайн та ще безліч всього цікавого.

Маршрут: Львів – Краків – Зальцбург - (долина Зальцкаммергут) – Мюнхен (замок Нойшванштайн) – Інсбрук – (Куфштайн) – Клагенфурт – Грац – Відень – Будапешт – Львів.

ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1. Львів - Краків.

8:30 ранку збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А». Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». 

Перетин кордону. Переїзд до Кракова. Екскурсія в Кракові (16€): найстаріша частина міста - Ринкова площа,  Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди. За бажанням запрошуємо спробувати надзвичайно смачні страви польської кухні (26€). Ви дізнаєтесь таємницю пивоваріння, побачите, де варять хмільне пиво і, звичайно, проведете час за смачною вечерею з келихом пшеничного пива.

Переїзд в готель. Поселення і ночівля.

День 2. Зальцбург - долина Зальцкаммергут.

Сніданок. Рекомендуємо факультативну екскурсію по австрійському містечку Лінц на березі Дунаю (18€). Ми прогуляємося по історичному кварталу, побачимо найбільшу середньовічну площу Австрії з колоною Святої трійці і старовинною ратушею 16 століття, монастир і замок Урсулінерхоф.

Переїзд в Зальцбург та обзорна екскурсія по Зальцбургу. Вільний час. Радимо обов'язково відвідати долину Зальцкаммергут (68€)Уздовж майже 50 гірських озер розкидані маленькі та затишні альпійські містечка, що виглядають немов іграшкові. А найзнаменитішим з них є чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО.

Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі на території Німеччини.

День 3. Мюнхен - замок Нойшванштайн.

Сніданок. Сьогодні ми відправляємось до столиці Баварії, в місто Мюнхен. Оглядова екскурсія в Мюнхені. У вільний час запрошуємо відвідати "діснеєвський" казковий замок Нойшванштайн (48€ + вхідний квиток) або залишитись в Мюнхені і завітати у найзнаменитіші пивні (30 €). Ви дізнаєтесь не тільки про історію пивоваріння і користь цього чудового напою, а й спробуєте кілька сортів пива і звичайно баварські пікантні сосиски. 

Повернення в готель. Ночівля.

День 4. Тіроль. Інсбрук - - Куфштайн - музей Сваровскі.

Сніданок. Невеликий переїзд і ми потрапляємо в Тіроль - казкові землісеред Альп, де живуть гноми! Оглядова екскурсія в місті Інсбрук. Ми прогуляємось неймовірно красивими середньовічними вуличками, побачимо Турнірну площу та ще багато старовинних соборів, Стару Ратушу, Міську Вежу, купимо на ярмарку різдвяний імбірний пряник та спробуємо пряний глінтвейн.

У вільний час рекомендуємо відвідати мальовниче містечко - Куфштайн (33€). Невелике місто чарує справжнім тірольським колоритом: різнокольорові старовинні будиночки, вузькі вулички, церква Св. Вітта, прикрашена гербами тірольських міст, Ратуша, символ міста - неприступна фортеця Куфштайн, яка височить на вершині скелі, затишні ресторанчики, де пригощають тірольськими смаколиками: шнапсом і копченостями. Аво відвідайте королівство кришталю - музей SWAROVSKI (18€)

Переїзд в готель. Поселення і ночівля.

День 5. Клагенфурт.

Сніданок. Сьогодні ми відвідаємо неперевершену Каринтію - столицю цього регіону, місто озер і гномів Клагенфурт. У вільний час рекомендуємо екскурсію по місту Клагенфурт (23€). Адже Клагенфурт, особливо його стара частина, має славу одного з найкрасивіших міст Австрії. Далі відправляємось у замок Хохоштервіц» (30€ + вхідний квиток). Замок розташований на доломітовій скелі заввишки 160 метрів. А щоб потрапити всередину, необхідно пройти 14 воріт.

Переїзд в готель. Поселення і ночівля.

День 6. Грац - Відень - Будапешт.

Сніданок. Переїзд в Штирію, друге за величиною місто Австрії - Грац. Екскурсія по Грацу (18€). Романтичні дворики у стилі Ренесанс, затишні середньовічні вулички, прекрасна панорама з замкової гори Шлоссберг і символ міста - годинникова башта, під якою прийнято цілувати коханих.

Переїзд до Відня і оглядова екскурсія по Відню: Віденська опера, Хофбург - офіційна імператорська резиденція, Кільцевий бульвар, Ратуша, Парламент, собор святого Стефана, магазин-музей бренду SWAROVSKI. У вільний час.

Переїзд в Будапешт. Ввечері пропонуємо прогулятись по Дунаю на кораблику з шампанським досхочу (30€)

Ночівля на території Угорщини.

День 7. Будапешт - Егер.

Сніданок. Раннє виселення з готелю. При наявності часу рекомендуємо на вибір факультативну екскурсію по Будапешту (16€) або відвідати винний регіон Угорщини - Егер (18€), на дегустацію знаменитих сортів вин в Долину Красунь.

Повернення в Україну. Перетин кордону і прибуття до Львова орієнтовно о 23:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». 00:00 Трансфер на залізничний вокзал.



Умови акції

«Бофон Мандри» надає знижку 12% на  автобусний тур в Австрійські Альпи.

Автобусний тур в Австрійські Альпи для 1-ї особи (двомісне/тримісне розміщення) за ціною 8500 грн. замість 9660 грн. Знижка 12%.

З Бофоном за тур (вказані туристичні послуги) нічого доплачувати не потрібно. 

Дати туру: 

- 19 лютого

- 11 і 24 березня

- 7 квітня

- 13 травня

Тривалість туру: 7 днів/6 ночей.

У вартість туру входить: 

- Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту. 

- Супровід гіда.  

- Проживання в готелях в двомісних/тримісних номерах зі сніданком. 

- Страховка. 

- Оглядові екскурсії по програмі (Відень, Зальцбург, Інсбрук, Мюнхен).

Додатково оплачується: 

- Факультативні екскурсії по програмі за бажанням.

- Якщо туристу більше 60 років - доплата за медичну страховку від 150 до 350 грн в залежності від віку. 

- Особисті витрати, розваги, вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, проїзд в громадському транспорті.  

- Віза 60 євро - в разі відсутності біометричного паспорту.

- Одномісне розміщення за бажанням – 140 євро. 

Важливо! Якщо учасник подорожує сам, то діє підселення у тримісний номер, або обов'язково потрібна доплата за одномісне розміщення. 

Один Бофон дійсний для одного учасника.  Якщо Ви хочете поїхати вдвох або компанією, потрібно придбати сертифікат на кожного. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Придбанням Бофону Ви підтверджуєте, що згодні з умовами Договору туристичного обслуговування. 

Перед придбанням туру, потрібно обов'язково зв’язатися з «Бофон Мандри» для уточнення наявності вільних місць та строків подачі документів на візу за телефоном: 

(096) 914-33-81

У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

Компанія залишає за собою право змінювати екскурсії в програмі туру на альтернативні, змінювати вартість та кількість факультативних екскурсій в турі, а також порядок відвідування міст по маршруту.

Важливо! Якщо Учасник в період туру за своїм бажанням чи в силу інших обставин не скористався всіма або частиною оплачених послуг, вважається, що такі послуги надані йому в повному обсязі.

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
Тур без нічних переїздів. Цікава програма і багато вільного часу. Можливість побачити найкрасивіші місця Австрійських Альп.
Від
8500
Рекомендуємо