Головна > Екскурсійні тури> Зустрінемось в Амстердамі на День Короля, Фестивалі тюльпанів та травневі! Без нічних переїздів! Амстердам-Берлін-Дрезден-Краків

Зустрінемось в Амстердамі на День Короля, Фестивалі тюльпанів та травневі! Без нічних переїздів! Амстердам-Берлін-Дрезден-Краків

Придбало 24 До завершення акції
  • Вартість
    до 12210 гривень
  • Знижка
    14%
Від
10500
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція «Бофон Мандри»
Телефон:
(096) 914-33-81
пр-т Вацлава Гавела, 18, павільйон 27 (ТЦ Відрадненський)

Зустрічаємось в Амстердамі! Під час подорожі ви побачите стільки всього цікавого і нового: величний Берлін, неперевершений Амстердам, таємничі голландські вітряки посеред тюльпанових полів, фабрику, де роблять національне взуття - кломпи, знамениту на весь світ Дрезденську картинну галерею та ще безліч цікавих місць.

Маршрут: Львів - Берлін - Амстердам - Дрезден - Краків - Львів.

ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1. Лівів

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А». Відправлення здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону. При наявності часу відвідаємо Вроцлав (18€).

Переїзд в готель. Ночівля в готелі.

День 2. Берлін

Сніданок, виселення з готелю. Переїзд в столицю Німеччини. Оглядова екскурсія по Берліну. Вільний час у Берліні, можна відвідати за бажанням Музей Пергамон (26€ + вх. квиток) - архітектурні шедеври Стародавнього світу: знамениті ворота Іштар з Вавилону, ворота Мілетського ринку - і всі ці скарби в оригіналі. Відправитись на автобусну екскурсію по Берліну (26€): Рейхстаг, Берлінський собор, колона Перемоги, Бранденбурзькі ворота. А на прогулянці Зачарований Берлін (23€) побачимо найсучаснішу площі Берліна - Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале. Всім любителям пива рекомендуємо екскурсію «Пива багато не буває» (30€). Під час, якої ми познайомимося з історією пивоваріння та процесом виготовлення, дізнаємося що таке «метр пива» і спробуємо його на смак.

Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі. 

День 3. Амстердам.  

Сніданок в готелі. Обзорна екскурсія в Амстердамі. Старі атмосферні будівлі, бруківка, незліченні канали, набережні, парки і плаваючі квіткові ринки створюють особливу атмосферу. Площа Дам і Королівський палац, Райксмузеум і знаменитий Будинок Рембрандта, єврейський квартал і діамантова фабрика. 

Після обзорної екскурсії рекомендуємо: Прогулянку по мальовничим каналам Амстердаму (16€) або екскурсію по глибинці Голландії (38 €), коли ми поїдемо на береги річки Заан, де й досі працюють старовинні вітряки, а голландці збивають на них масло й роблять знамениту заанську гірчицю, подивимось, як робиться твердий голландський сир, а на фабриці взуття дізнаємось тонкощі виробництва дерев'яних черевичків - кломпів. Далі відправимось у рибальське селище Волендам, де жителі й досі живуть у дерев'яних будиночках і ходять в національних костюмах. Всі гурмани матимуть можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець. Вечірня факультативна екскурсія вулицею «червоних ліхтарів» (18 €).

Поселення і ночівля на території Нідерландів.

День 4. Амстердам (Кекенхоф)

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Амстердамі. У вільний час пропонуємо відвідати парк квітів Кекенхоф (28€+ вхідний квиток) - в програмі туру в період з 22.03.18 до 13.05.18. А ще можна поїхати в столицю Бельгії Брюссель та діамантовий Антверпен (53€) чи в найкрасивіші голландські міста Делфт, Гаагу, Схевенінген, Роттердам (38€).

Переїзд в готель. Ночівля на території Німеччини. 

День 5. Дрезден

Сніданок, виселення з готелю. Приїзд у Дрезден. Обзорна екскурсія в Дрездені: Дрезденський оперний театр, розкішній Цвінгер із неперевершений колекціямі, Резиденція правлячої дінастії Веттінів, Театральна площа, уздовж якої находится тераса Брюля. І обов'язково відвідайте Дрезденську картинну галерею (16 € + вхідний квиток).

Переїзд в готель. Нічліг.

День 6. Краків - Львів

Сніданок, виселення з готелю і переїзд у Краків. Обзорна екскурсія по Кракову, прогуляємось по Ринковій площі та побачимо Вавельський замок і Ягелонський університет. Повернення в Україну. Час прибуття до Львова орієнтовно 00:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на залізничний вокзал.


Умови акції

«Бофон Мандри» надає знижку 14% на автобусний тур до Амстердаму.

Автобусний тур в Амстердам для 1-ї особи (двомісне/тримісне розміщення) за ціною 10500 грн. замість 12210 грн. Знижка 14%. 

З Бофоном за тур (вказані туристичні послуги) нічого доплачувати не потрібно. 

Дати туру: 

- 15 квітня

- 19 квітня - Фестиваль тюльпанів

- 25 квітня - День Короля 

- 27 квітня і 2 травня - травневі вихідні

- 8, 13, 27 травня

Тривалість туру: 6 днів/5 ночей.

У вартість туру входить: 

- Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту. 

- Супровід гіда по маршруту.  

- Проживання в готелі в двомісних/тримісних номерах.

- Сніданки в готелях по програмі. 

- Страховка. 

- Оглядові екскурсії в Амстердамі, Берліні, Дрездені і Кракові.

Додатково оплачується: 

- В разі відсутності біометричного закордонного паспорту -  шенгенська віза (консульський збір - 35 євро + сервісний збір візового центру – 25 євро) + візова підтримка 10 євро.

- Факультативні екскурсії по програмі за бажанням. 

- Якщо туристу більше 60 років - доплата за медичну страховку від 150 до 350 грн в залежності від віку. 

- Особисті витрати, додаткове харчування, вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, проїзд в громадському транспорті.  

- Одномісне розміщення за бажанням – 140 євро. 

Важливо! Якщо учасник подорожує сам, то діє підселення у тримісний номер, або обов'язково потрібна доплата за одномісне розміщення. 

Один Бофон дійсний для одного учасника.  Якщо Ви хочете поїхати вдвох або компанією, потрібно придбати сертифікат на кожного. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Придбанням Бофону Ви підтверджуєте, що згодні з умовами Договору туристичного обслуговування. 

Перед придбанням туру, потрібно обов'язково зв’язатися з «Бофон Мандри» для уточнення наявності вільних місць та строків подачі документів на візу за телефоном: 

(096) 914-33-81

У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

Компанія залишає за собою право змінювати екскурсії в програмі туру на альтернативні, змінювати вартість та кількість факультативних екскурсій в турі, а також порядок відвідування місць по маршруту.

Важливо! Якщо Учасник в період туру за своїм бажанням чи в силу інших обставин не скористався всіма або частиною оплачених послуг, вважається, що такі послуги надані йому в повному обсязі.

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
Комфортабельний автобус євро-класу. Вільний час у кожному місті. Цікаві екскурсії з місцевими гідами.
Від
10500
Рекомендуємо