Головна > Екскурсійні тури> Третім будеш? 3 тури в Європу за ціною 2! Придбай тур Будапешт+Відень або Прага+Відень для двох - отримай третій тур у подарунок

Третім будеш? 3 тури в Європу за ціною 2! Придбай тур Будапешт+Відень або Прага+Відень для двох - отримай третій тур у подарунок

Придбало 0 До завершення акції
  • Вартість
    до 1780 гривень
  • Знижка
    27%
Від
1299
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція «Бофон Мандри»
Телефон:
(096) 914-33-81
Киев пр-т Вацлава Гавела, 18, павільйон 27 (ТЦ Відрадненський)

ПРОГРАМА ТУРУ БУДАПЕШТ + ВІДЕНЬ:

День 1. Львів - Відень.

15:00 - екскурсія по центральній частині Львова у подарунок. Ми прогуляємося по вузеньких вуличках древнього Львова: костел Успіння і Домініканський собор, міська Ратуша, площа Ринок. Відправлення в тур з Комплексу Терминал «А». Нічний переїзд у Відень.

День 2. Відень - Будапешт.

Прибуття в Відень. Обзорна екскурсія по Відню, ми побачимо площу Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончену Альбертіну! Вільний час в місті. 

У вільний час можна замовити факультативні екскурсії: повну прогулянку Віднем (26€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговобіг музики, історії, мистецтва – все це неповторний Відень: Рінгштрассе, будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра, химерний будинок Хундертвасера, замок Бельведер. Скарбниця Габсбургів (18€+вхідний квиток), де зберігаються безцінні скарби Австро-Угорської імперії. Резиденція Габсбургів - Шенбрунн (18€+вхідний квиток). Вже понад 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці.

Переїзд в Угорщину в Будапешт. Вільний час.

Ночівля в готелі.

День 3. Будапешт - Долина Красунь.

Сніданок. Зранку запрошуємо відвідати термальні купальні графа Сечені (вхідний квиток оплачується додатково). Обзорна пішохідна екскурсія по Будапешту. Будапешт - це європейське місто з особливим угорським колоритом. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта - до базиліки Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і до чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви. Вільний час у Будапешті, рекомендуємо факультативну екскурсію Вишеград - резиденція угорських королів + Сендетре (30€+вхідний квиток).

Переїзд на північ Угорщини. Дегустація егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь (18€). Повернення в Україну. Нічний переїзд.

День 4. Львів.

Прибуття до Львова в комплекс Термінал «А» орієнтовно о 08:00, трансфер з Комплексу Терміналу «А» о 08.30.

                                                                         
                                                                              ПРОГРАМА ТУРУ ПРАГА + ВІДЕНЬ:

День 1. Львів - Краків.

08:30 Збір на Львівському залізничному вокзалі. 09:00 - екскурсія по центральній частині Львова у подарунок. Ми прогуляємося по вузеньких вуличках древнього Львова: костел Успіння і Домініканський собор, міська Ратуша, площа Ринок. Відправлення в тур з Комплексу Терминал «А». Якщо є бажання і час, то є можливість заїхати до Кракова (18€). Ми побачимо Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції, пройдемось по Королівському шляху до Ринкової площі та придбаємо сувенір на торгових рядах Сукенніци.

Нічний переїзд у Прагу.

День 2. Прага.

Прибуття в Прагу. По дорозі зупинка на сніданок (оплата самостійно). Обзорна екскурсія по Празі. В лабіринтах маленьких вуличок ми поринемо в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, Каролінум - перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник. Вільний час в Празі. 

Рекомендуємо факультативні екскурсії на вибір: пройтись у Градчани (18€) та ізнатись про життя чеської знаті. Прогулянка починається з відомого Страговського монастиря, а потім скарби Празької Лоретти, Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна почесної варти в Празькому граді. Замок Чеський Штейнберг (26Є+ вхідний квиток), який був заснований в XIII столітті. А якщо ви полюбляєте пиво понад усе, то пропонуємо пройтись знаменитими пивними Праги (26€), і продегустувати цій хмільний напій.

Ночівля в готелі. 

День 3. Відень - Будапешт.

Сніданок. Виселення з готел. Переїзд до Відня. Обзорна екскурсія по Відню, ми побачимо площу Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончену Альбертіну! Вільний час в місті. 

У вільний час можна замовити факультативні екскурсії: повну прогулянку величним Віднем (26€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговобіг музики, історії, мистецтва – все це неповторний Відень: Рінгштрассе, будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра, химерний будинок Хундертвасера, замок Бельведер. Скарбниця Габсбургів (18€+вхідний квиток), де зберігаються безцінні скарби Австро-Угорської імперії. Резиденція Габсбургів - Шенбрунн (18€+вхідний квиток). Вже понад 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці.

Переїзд в Угорщину в Будапешт. Повернення в Україну. Нічний переїзд до Львова.

День 4. Львів.

Прибуття до Львова в комплекс Термінал «А» орієнтовно о 12:00, трансфер з Комплексу Терміналу «А».



Умови акції

«Бофон Мандри» надає знижку 27% на автобусний тур до Будапешту та Відня або Праги.

Автобусний тур Будапешт+Відень або Прага+Відень на вибір для 1-ї особи (двомісне/тримісне розміщення) за ціною 1299 грн. замість 1780 грн. Знижка 27%. 

З Бофоном за тур (вказані туристичні послуги) нічого доплачувати не потрібно. 

Подарунок! При купівлі будь-якого туру для двох осіб одночасно - тур для третьої особи ви отримаєте безкоштовно!

Дати туру: 

- Будапешт+Відень: 26.01., 1.02., 2.03., 15.03., 22.03., 5.04., 13.04., 26.04., 1.05., 4.05., 6.05., 11.05., 26.05.2018.

- Прага+Відень: 2.03., 8.05., 25.05., 1.06., 15.06., 28.06., 6.07., 24.07.2018.

Тривалість туру: 4 днів/3 ночі.

У вартість туру входить: 

- Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту. 

- Супровід гіда-керівника по маршруту.  

- Проживання в готелі в двомісних/тримісних номерах.

- Сніданок в готелі по програмі. 

- Страховка. 

- Оглядові екскурсії у Львові і Відні, а також у Празі або Будапешті, в залежності від обраного туру.

Додатково оплачується: 

- Віза 70 євро - якщо не має біометричного паспорту.

- Факультативні екскурсії по програмі за бажанням. 

- Якщо туристу більше 60 років - доплата за медичну страховку від 150 до 350 грн в залежності від віку. 

- Особисті витрати, вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, проїзд в громадському транспорті.  

- Одномісне розміщення за бажанням – 30 євро. 

Важливо! Якщо учасник подорожує сам, то діє підселення у тримісний номер, або обов'язково потрібна доплата за одномісне розміщення. 

Один Бофон дійсний для одного учасника.  Якщо Ви хочете поїхати вдвох або компанією, потрібно придбати сертифікат на кожного. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Придбанням Бофону Ви підтверджуєте, що згодні з умовами Договору туристичного обслуговування. 

Перед придбанням туру, потрібно обов'язково зв’язатися з «Бофон Мандри» для уточнення наявності вільних місць та строків подачі документів на візу за телефоном: 

(096) 914-33-81

У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

Компанія залишає за собою право змінювати екскурсії в програмі туру на альтернативні, змінювати вартість та кількість факультативних екскурсій в турі, а також порядок відвідування міст по маршруту.

Важливо! Якщо Учасник в період туру за своїм бажанням чи в силу інших обставин не скористався всіма або частиною оплачених послуг, вважається, що такі послуги надані йому в повному обсязі.

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
Чудова ідея на Weekend. 2 обзорні екскурсії у вартості туру. В турі є нічні переїзди.
Від
1299
Рекомендуємо